Tesco Mobile | skúsenosti, problémy, diskusia

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
Hensym
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Tesco Mobile | skúsenosti, problémy, diskusia

Príspevok od používateľa Hensym »

Mám otázky ohľadom Tesco Mobile, a keďže to tu tému nemá, rovno zakladám jednu univerzálnu.

Zaujala ma ponuka pre členov ClubCard, ktorí majú možnosť volať v sieti Tesco Mobile úplne zadarmo, a pri každom dobití získajú dvojnásobok kreditu zdarma. Chcel by som sa opýtať niekoho, kto toto využíva, na prípadné nevýhody.
Platí táto služba neobmedzene? Respektíve, ak si ju aktivujem, neriskujem že mi to po polroku zrušia? Taktiež, aká je platnosť kreditu? Na ich stránke som našiel iba platnosť toho "extra" kreditu. Aká je dostupnosť siete, Tesco celkovo? Niekde som počul, že sú pod O2, je teda dostupnosť rovnaká?

Znie mi to až znepokojujúco dobre, že mi chcú dávať dvojnásobok peňazí za nič, bez ničoho, bez viazanosti. Kde sú teda háčiky?

Dík. :)
brm
Darca
Darca

Re: Tesco Mobile | skúsenosti, problémy, diskusia

Príspevok od používateľa brm »

Áno, Tesco mobile je virtuálny operátor využívajúci O2, čiže pokrytie je rovnaké.. svojho času na Tesco Mobile platili všetky výhody O2 (dva roky dozadu), teraz už neviem.. už mi dokonca z môjho konta na O2 zmizlo TESCO číslo, tak asi to oddelili.
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Tak, už som prenesený. :)
Zaujímalo by ma, keď budem dobíjať svoje číslo s predponou 0902, treba stále dobíjať T-Mobile službami, alebo mám ignorovať predponu a dobíjať to ako Tesco? Vďaka.
rados915
Guru
Guru

Príspevok od používateľa rados915 »

Keď UŽ máš prenesené číslo, tak treba dobíjať cez nového operátora.
Napísať odpoveď