Chrome - data compression / turbo

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
cinges
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Chrome - data compression / turbo

Príspevok od používateľa cinges »

Cavte, nieje nejaky mod pre chrome, ktory by dokazal znizit data? mam net cez mobil, a fup mi vyprsalo po 15tich minutach (100mb na mesiac/cr) a tak mi to teraz taha 20kb/s. stranky sa s tym ako tak daju pozriet, ale urcite by pomohlo, keby sa nacitalo menej dat.. Neviete o niecom? vkuse mi to hadze len chrome pre android, ze tuto funkciu ma, ale ja to potrebujem na ntb. zatial to vyskusam v opere, sa mi zda, ze ona taku funkciu ma.. diky za tipy :)

//autoeditácia príspevku (20 Júl 2013, 19:40)
Tak som skusil Operu Turbo v.12. aj novu 15.

Je to des, mam strasne slaby nt, stary 5 rokov.. uz mal davno zomriet.. Chrome dost hodne vytazuje PC. Aj napriek tomu Opera s asi polovicnym tokom dat je dvakrat pomalsia, ako chrome, ktory zerie dvakrat tolko.. som zdeseny, k comu to turbo potom je, ked prave tam, kde by to malo fungovat tak nefunguje.. chrome teda ostava navzdy v mojom srdci.
strapaty
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Re: Chrome - data compression / turbo

Príspevok od používateľa strapaty »

cast dat mozes usetrit cez RSS ... stranky na ktore chodis pravidelne si pripojis na RSS citacku .... bude ti tam chodit len text. dalsia moznost je obmedzit banery a reklamy ..... ale to si odpalis aj niektore funkcie stranok ... pripadne sa na niektore vobec nedostanes....
Napísať odpoveď