Google Android OS
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Re: Google Android OS
tam nie, ten funguje ako ma
A ešte jedna otázka... Keď si dám na Google mapách sprístupniť nejaký úsek offline, tak to potom pri navigácii nemusím mať zapnutý internet? Alebo načo to je vlastne keď si dám niečo sprístupniť offline? Dik za odpovede...
Presne na to
Inak dnes som skúšal po Košiciach offline navigáciu Be-on-road.. s freeware mapami z OpenStreetMap. Vzhľadom na to, že je zadarmo, je celkom slušná.. samozrejme nie je 100%ná, ale to nie je ani Sygic. Ako alternatíva k Sygicu po vypršaní trialu úplne v pohode... len slovenský hlas mi pripadá strašne zaspatý, no počul som už aj horší.

Prečo keď si dávam uložiť nejaký úsek offline na Google mapách, tak mi tam napíše ,, časť mapy nebude uložená,,?
A aj tak neviem či to je na to aby som nemusel mať zapnutý internet, pretože dnes som skúšal dať navigovat na časti mapy, ktorú mám uloženú A napísalo mi tam že nemám žiadne internetové pripojenie A nemohol som ani nič vyhľadať
A aj tak neviem či to je na to aby som nemusel mať zapnutý internet, pretože dnes som skúšal dať navigovat na časti mapy, ktorú mám uloženú A napísalo mi tam že nemám žiadne internetové pripojenie A nemohol som ani nič vyhľadať
-
krankenwagen
Professional
Zdravim, uz druhy den mi nejde zmenit pozadie na lockscreene. Vzdy mi to iba oreze, no nic sa nestane. Cache som mazal, rebootol som telefon, nic. SGS2 JB.
//vyriesene, robila to ta nova appka pre fotak a galeriu z androidu 4.3
//vyriesene, robila to ta nova appka pre fotak a galeriu z androidu 4.3
Gps nie je spoplatnene, gps sluzi na lokalizaciu bez potreby akychkolvek sluzieb operatora
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Android 4.3 
Bluetooth Low Energy support
OpenGL ES 3.0
Restricted access mode for profiles
Improved DRM APIs
Easier text input
Faster user switching
Hebrew and Arabic RTL support
Background Wi-Fi location
Dial pad auto-complete
Support added for 5 more languages.
Bluetooth Low Energy support
OpenGL ES 3.0
Restricted access mode for profiles
Improved DRM APIs
Easier text input
Faster user switching
Hebrew and Arabic RTL support
Background Wi-Fi location
Dial pad auto-complete
Support added for 5 more languages.
Chcel by som sa opýtať či ACE 2 ponúka update na 4.1.2 , ked nie tak či aspon 4.0.4
-
Supersonic
Light Professional
4.1.2 je, ale neviem či už je na Slovensku..viem ze z telekomu mobily ho este nemaju(ma ho brat)..ak ti nenaslo update tak mozes skusit flashnut manualne 
Kamarát si ho ide kupovať ale ani ja som mu nevedel poradiť či mu ponúkne na 4.1.2 , pri kúpe bude mať 2.3 tipujem , tak ale 4.0.4 na ACE II by malo ponúknuť update , na 100% u každého operátora, či ? 
//MichalkoOo & Supersonic ok
//MichalkoOo & Supersonic ok
-
MichalkoOo
Zablokovaný
naflashuj si tam 4.1.2 a je* na aktualizáciu 
-
hojko
Site Admin
Nema niekto problem po aktualizacii Chrome, ktora prebehla v poslednych dnoch??? Ked mam otvorenu stranku a dam si otvorit napr. 5 odkazov do noveho okna, tak ked sa prepinam medzi oknami, tak z tych piatich mi hodi jeden, dva alebo aj tri rovno zalozky, miesto toho, aby mi nacitalo tie odkazy. Robi mi to len od aktualizacie Chrome, teda posledne dni. Tel. mam HTC Desire X.
máte niekto skúsenosť s importom vcs súboru do androida?
v skratke: v starom telefone mám položky v kalendári a zálohu robí do .vcs súboru. a chcem tie položky preniesť do androida. na nete som sa zatiaľ dočítal, že by to google kalendár mal zobrať, ale neberie.
v skratke: v starom telefone mám položky v kalendári a zálohu robí do .vcs súboru. a chcem tie položky preniesť do androida. na nete som sa zatiaľ dočítal, že by to google kalendár mal zobrať, ale neberie.
-
uplink
VIP
Curuj - a starý kalendár si mal kde? V Outlooku?
starý kalendár som mal v SE P1i. zálohu robí do vcs... teraz som to poriešil cez outlook, kde to ide importovať. z outlooku export do .ics a import v google kalendári na webe. no krkolomné riešenie. som musel outlook spustiť, aj ked ho nepoužívam 
edit: ešte prehodiť nejakým zázrakom poznámky a mám komplet prejdené na nový telefon...
edit: ešte prehodiť nejakým zázrakom poznámky a mám komplet prejdené na nový telefon...
Dá sa vypnúť aby ma nebolo vidieť online na talku?
-
audiotrack
VIP
vypnúť aby ťa nebolo vidieť? Takže vlastne zapnúť aby ťa bolo vidieť?
ak chceš byť offline/neviditeľný tak vpravo hore kde je "status message" je taká zelená bodka. Na ňu ťukni a prehoď na invisible. Budeš sa javiť ako offline. Ak chceš byť viditeľný, tak to zmeň na online
ak chceš byť offline/neviditeľný tak vpravo hore kde je "status message" je taká zelená bodka. Na ňu ťukni a prehoď na invisible. Budeš sa javiť ako offline. Ak chceš byť viditeľný, tak to zmeň na online
Caute musim si na to aby som robil screeny na androide rootnut fon?. viem ze sa to tu uz niekde riešilo ale uz davnejsie ale neviem to najst
-
94jakub
Guru wannabe
Väčšina telefónov má Power button + Volume Down. Keby si napísal telefón, tak by sme vedeli povedať lepšie.