soft/launcher pre ikonky na ploche (skrývanie, kompaktné...)

Informácie o software, ankety...
DropDead
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

soft/launcher pre ikonky na ploche (skrývanie, kompaktné...)

Príspevok od používateľa DropDead »

Pekné ránko...

tak ma napadlo "při dnešným rozbřesku", že či nie je nejaký launcher alebo sorter pre ikonky na ploche aby sa boli umiestnené v nejakých takých ako bublinkách, ktoré ak tam prídem s myšou expandujú a ukážu obsah a v základnom stave kde neprejdem cez ňu myšou bude len napr. nejaký názov ako "systém" kde bude napríklad tento počítač, dokumenty, anti-virus, možno čistiace programy atď...

pre lepšiu predstavu som sa to nejako snažil načmárať v skicári
ikonky.png
ospravedlňujem sa za menšie hrubky, absenciu čiarok, a veľa "tak ako" "tým chcem" "len akoby" ,...predsa je ešte ráno :|

a mám pocit, že som neraz videl možno nejaký guide, kde to šrác mohol mať tak ale nepamätám si vôbec čo to bol...nemám ani tušenie...bral by som to ako krásnu pomôcku ako spojiť veľa ikoniek a zároveň istým spôsobom prázdnu plochu :roll: dúfam, že ma potešíte a prídete s nápadmi :?

Ďakujem už teraz :wink:
Denco
King
King

Re: soft/launcher pre ikonky na ploche (skrývanie, kompaktné

Príspevok od používateľa Denco »

Pozri tento článok: Ten free tools to better organize your desktop icons - je tam pár príkladov aj s ukážkami.
DropDead
Addict
Addict

Re: soft/launcher pre ikonky na ploche (skrývanie, kompaktné

Príspevok od používateľa DropDead »

ďakujem, bohužiaľ asi chcem toho veľa s tým skrývaním :/

takže nakoniec som náhodou našiel niečo, čo mi je srdcu blízke a to WinLaunch
http://winlaunch.bplaced.net/

ja ako niekto kto používa iOS...úúf...je to úžas, mám pocit, akoby som mal svoj iPad pripojený na veľkom monitore :3

+ pridávam taký screen :oops: stačí sa mi s tým už len pohrať + obrovská škála nastavení ma potešila - všetko od témy, cez veľkosti ikon, integrácia do plochy, zapnutí pri spustení systému, zmena farieb všetkého, nastavenie rozmazania pozadia,....
Prílohy
Bez názvu.jpg
Napísať odpoveď