Aký je Váš priemerný mesačný zárobok | hodinová mzda?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Aká je Vaša [priemerná] hodinová mzda?

0,5-2 €/h
12
7%
3-4 €/h
55
34%
5-6 €/h
29
18%
7-9 €/h
19
12%
10-15 €/h
23
14%
16-20 €/h
3
2%
21-30 €/h
2
1%
31 - 60 €/h
3
2%
61 a viac €/h
15
9%

Celkom hlasov: 161

TommyHot
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Aký je Váš priemerný mesačný zárobok | hodinová mzda?

Príspevok od používateľa TommyHot »

begbeee napísal:Problém je, kde tie dane idú. Resp. neslúžia na nič, iba rozkrádanie. Som ochotný platiť aj vyššie danie ak štát zabezpečí, čo od neho očakávam - zdravotníctvo, školstvo, políciu, cesty...
Ja som zas ochotny platit ziadne dane a ani neocakavam, ze stat nieco zabezpeci. 23 rokov nam vlady dokazuju, ze im to nejde a mavnutim carovneho prutika sa to ani nezmeni.
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Hegy »

Mam kamarata co robi to, o com my tu len tlachame (teda mozno to robite aj Vy, jasne ze to nebudete pisat v diskusnom fore...) ale ten nic, umelo studuje alebo je nezamestnany /dobrovolne/ cize danove si viete predstavit, vlastne sa ma dobre... Penazi ma naozaj dost (cize asi o 50% viac ako my) problem je vsak ze, tym ze sa prestane plnit kasa bude asi este horsie - riesenie je asi fakt iba zbalit kufer a ciao....
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

@Hegy
takym typkom drzim palce, maju moj obdiv...len nech ich nieje moc vela :D
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

a ked ho za par rokov chyti nejaka choroba resp nedajboze invalidita bude prosit stat aby mu dal peniaze a bude soptit lebo dostane len almuznu
takychto ludi je kopec, cely zivot neplatia odvody a ked sa im nieco stane tak lamentuju
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

odvody za neho plati stat ako za "studenta" a ja aj ked plnim odvody celkom solidne absolutne sa na to nespolieham, myslim ze nieje nerealne ze niekto si da vsetky "nase" financie previest na ucet a strati sa niekde vo svete :mrgreen:
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TommyHot »

sundevil napísal:a ked ho za par rokov chyti nejaka choroba resp nedajboze invalidita bude prosit stat aby mu dal peniaze a bude soptit lebo dostane len almuznu
takychto ludi je kopec, cely zivot neplatia odvody a ked sa im nieco stane tak lamentuju
Super, takze uz si nam vsetkym prezradil ako by si to riesil ty. To, ako by to riesili ostatni nechaj na nich a ty zatial nalievaj dukaty do ciernej diery zvanej stat. Urcite sa ti raz odvdaci, ked ti na stare kolena ako vzornemu platcovi posle almuznu :roll:
Korag
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Korag »

sundevil napísal:a ked ho za par rokov chyti nejaka choroba resp nedajboze invalidita bude prosit stat aby mu dal peniaze a bude soptit lebo dostane len almuznu
Preco by mal prosit, to je jedna z mala povinnosti statu zabezpecit takto invalidneho obcana, kolko je este takych pripadov, ze chudak stat sa nedoplatil??
Vidis, ale na take hluposti ako su romovia, fetaci na lieceni sa vyhadzuje jedna radost, stacilo by si v tom urobit poriadok a situacia by bola uplne ina nez dnes, lenze niekto asi nechce a vyhovuje mu to v povodnom stave, dalsi dokaz toho, ze sucasny stat a jeho starostlivost o obcanov su tu na 2 veci.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

kto slabo zaraba mal by sa urcite poobzerat po praci v zahranici,ci uz nastalo alebo aspon brigadne,na obcasnu vypomoc. S jednym znamym som dnes hovoril, pracuje normalne tu v Ba platovo iba slovensky priemer, ale kazdu sobotu chodi do Rakuska a tam dostane cca 300€ za ten jeden den,ale ma dlhorocnu prax./nahravanie v studiach a pod/
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

A kde je možnosť medzi 2 a 3 evry? Ja totižto momentálne zarábam vo fabrike na brigáde úžasných 2,45 hrubého. :)
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

to mas asi ako priemerny brigadnik (vykonavajuci semi-odbornu robotu) v advokatskej kancelarii v bratislave :D
hughito
Redeemer
Redeemer

Nedávno dávali v správach, že priemerný mzda brigádnika sú 3 evry. Ja naozaj neviem odkiaľ berú tieto pofidérne štatistiky, ktoré okolo reality ani nepreutekali.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

co tak skusit zvrhnut management a zvysit si mzdu? ;-)
hughito
Redeemer
Redeemer

Jasné, že mi to nenapadlo skôr, zajtra to urobím. :D
EsoEso
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa EsoEso »

Čo tak sa sebavzdelávať a zbohatnuť v mladom veku ? Namiesto toho vášho ľutovania -_-
Scorpion90
King
King

Príspevok od používateľa Scorpion90 »

Ak by si si našiel brigádu v IT / IBM, Dell, Soitron / alebo v auditórskych spoločnostiach / Ernst & Young, PwC, Deloitte .. / a pod., tak si vysoko nad 3 eurami. Na stavbách sa asi tiež zarába viac. Takže priemerná mzda 3 eura na hodinu pre brigádnika je celkom reálna.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

ja som mal tiez 3e na hodinu ako brigadnik a nerobil som ani na stavbe ani vo velkej firme. Je to o tom na co natrafis
gogo956
Redeemer
Redeemer

lepsie je ist brigadovat tam kde sa tocia peniaze.Napr banky,poistovne,ine fin.institucie a pod. Je totiz bezna prax,ze taketo firmy si drzia brigadnikov s ktorymi su spokojni aj niekolko rokov,pocas celej doby ich studia.A po skonceni skoly im castokrat ponuknu full job na tpp, co nie je vobec zly zaciatok kariery.
Dokonca ani nie je vzdy uplne dolezite co clovek studuje,im ide skor o flexibilitu a sikovnost ako taku,takze netyka sa to iba tych co su na ekonomickej alebo prave. :)
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Jasne dream job sediet na pobocke banky za par stovak :happyrespect:
Co je na tom najlepsie je praca s ludmi :smt067
EsoEso zalezi od toho co to znamena zbohatnut to je dost relativne, co to je bohatstvo, podla mna zbohatlici su Gates a spol. (nechce sa mi googlit aktualny Forbes)
Co je miera bohatstva u Slovaka je tiez velmi otazne, malo by sa to vsak delit na politicky zbohatlik-zlodej a uspesny podnikatel.
Scorpion90
King
King

Príspevok od používateľa Scorpion90 »

Nedávno som čítal takú definíciu bohatstva, že je to taký stav, keď si môžeš v obchode kúpiť to čo sa ti zapáči bez toho, aby si musel kontrolovať stav peňaženky. (A vôbec to nemusí znamenať, že to majú byť zlaté vidličky).. Celkom sa mi táto definícia páči. :)
gogo956
Redeemer
Redeemer

Hegy

nie je pravda ze musis zacinat ako priehradkovy pracovnik.Ano vo vecsine bank je to tak, ale nie vsade.
A keby aj, tak neskor ked zistia ze si sikovny tak ta sami posunu vyssie.Poznam ludi co zacinali pred mnohymi rokmi na pobocke a dnes su riaditelia /a nemyslim pobocky :) / Je jasne ze zaciatky byvaju tazke a malokto sa docka vyraznejsieho karierneho rastu skor ako za 3-5 rokov.
Napísať odpoveď