Oblubeny filmovy bitkar
Oblubeny filmovy bitkar
sem hadze svojich oblubenych borcov z filmov ktory vas bavia pri scenach ako su bojove umenia a pod.
Re: Oblubeny filmovy bitkar
Akurát včera na Film+ šla Božská relikvia 2 - jeden z najlepších filmov s J. Chanom.. jeho filmy z prelomu 80-90tych rokov, ktoré ešte nie sú poznačené Hollywoodom, sú jednoducho najlepšie.. robia perfektné scény.. a sú to jediné filmy, pri ktorých sa naozaj teším aj na záverečné titulky....
Zo súčasných bitkárov mám rád Jason Statham, Liam Neeson, Bruce Willis, Jet Li..
a v starších filmoch z 80-90 rokov excelovali okrem spomínaného Jackie Chana (obzvlášť v spojení so Sammo Hung Kam-Bo)... aj klasiky ako Arnold Schwarzenegger, Sylvester Stallone, Jean Claude Van Damme, Steven Seagal, Michael Dudikoff..

Zo súčasných bitkárov mám rád Jason Statham, Liam Neeson, Bruce Willis, Jet Li..
a v starších filmoch z 80-90 rokov excelovali okrem spomínaného Jackie Chana (obzvlášť v spojení so Sammo Hung Kam-Bo)... aj klasiky ako Arnold Schwarzenegger, Sylvester Stallone, Jean Claude Van Damme, Steven Seagal, Michael Dudikoff..
brm - Bruce Willis, Schwarzenegger ako bitkari ?
no neviem, oni skor daco v ruke co striela
chuck norris
ale ne, za mna Donnie Yen, Liam Neeson, Jason Statham
chuck norris
tiez mi nepridu ako bitkariwladas napísal:brm - Bruce Willis, Schwarzenegger ako bitkari ?
80-90 roky boli top ako Van Damme,Seagal,J.Chan, dalej Jet Li,Scott Adkins,Donnie Yen, ale paci sa mi aj fackovanie Bud Spencera
Čiže len bitky na holé päste? Tak potom Lex Barker.. aj keď on tiež nie je echt bitkár, no vedel sa biť päsťami.. 
A vidíš.. Bud Spencer a Terence Hill.. tiež majú pár filmov.. či už spolu alebo každý samostatne, ktoré sa dajú pozerať.
A ešte Bruce Leeeeee..
A vidíš.. Bud Spencer a Terence Hill.. tiež majú pár filmov.. či už spolu alebo každý samostatne, ktoré sa dajú pozerať.
A ešte Bruce Leeeeee..
Jackie Chan jadnoznačne
a potom ešte Jason Statham je fajny 
Liam Neeson. Aj keď on nie je bitkár, ale v Taken na mňa pôsobí veľmi presvedčivo.
-
aviceN
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Urcite Donnie Yen
kazdopadne ani na Scotta Adkinsa sa nepozera zle ked lame ruky a puci lebky 
-
twardykamen
Medium Professional
toper harvey(tak sa pise?) z hot shots 2
Steven Seagal - aspoň teda v tých filmoch do roku 1995....
a z tých novších.... asi Steve Austin (štýl boja toho chlapa je fakt podarený)....
a z tých novších.... asi Steve Austin (štýl boja toho chlapa je fakt podarený)....
Ja ich mam viac oblubenych su to na napr. The Rock potom Michael Jai White a kedysi v starších filmoch Steven Seagal a dobry je aj Scott Adkins
Jackie