Európske futbalové poháre
Re: Európske futbalové poháre
Je mi to jedno, pokojne tam tie svetlice majte, ale nechajte s nimi manipulovať rozumných, v rámci možnosti triezvych ľudí, ktorí ich nebudú hádzať do cudzích sektorov alebo na trávnik.
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
s tymto plne suhlasim, len je v tom maly hacik, nie sme armada aby sme vojakov riesili polnym sudom...Innocence napísal:Je mi to jedno, pokojne tam tie svetlice majte, ale nechajte s nimi manipulovať rozumných, v rámci možnosti triezvych ľudí, ktorí ich nebudú hádzať do cudzích sektorov alebo na trávnik.
je to proste vzorka ludi, rovnako ako ked sa na diskoteke pobije 10 ludi z 1000 tak aj na stadione obcas niekto nieco spravi...
jedina cesta je SBS z vlastnych radov (chuligani a ludia s prirodzenym respektom) ako sme mali napr. v ZA,
dali nam cely sektor za brankov s tym, ze si zanho zodpovedame sami... (inak nic sa vtedy nestalo)
Súhlasím, sami si musíte regulovať neprispôsobivých v rámci skupiny. Lebo potom na základe správania 10 ožratých hlupákov trpia všetci fans. Mne nevadí, keď sa na štadióne napr. vulgárne skanduje, keď sa zapaľujú svetlice, keď sa robia choreá a pod. Keď však ohrozujete ostatných fanúšikov (nielen priamo na štadióne, aj v jeho okolí), nesmie to ostať nepovšimnuté. Som zvedavý, či sa to nejako zmení, ak bude na štadiónoch "kultúrnejšie prostredie", ktoré sľubuje vláda.
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
kulturnejsie prostredie nevytvori vlada zakazmi a nariadeniami...
ludia sa inak spravaju ked ich caka dychovka, stadion, bufet a nebuzeruje ta banda uniformovanych (napr v ZM)
a inak sa spravaju ked ta po prichode caka cela "armada", zakazuju ti pocas pochodu zo stanice na stadion sa ist napr vymocit, prides na tu zrucaninu, nekupis ani kolu a nealko lebo bufet neni (napriklad slovan)
problem je inde, casto clovek pocuje, ze na stadion nemozu ist rodiny s detmi, OK mozno sa boja, ale aj keby sa nebali myslis, ze by chodili pravidelne? nehrozi, nasa liga je v totalnych srackach a ked vyzenu tych co nazyvaju vandalmi tak tam uz asi naozaj bude chodit 100 ludi...
ludia sa inak spravaju ked ich caka dychovka, stadion, bufet a nebuzeruje ta banda uniformovanych (napr v ZM)
a inak sa spravaju ked ta po prichode caka cela "armada", zakazuju ti pocas pochodu zo stanice na stadion sa ist napr vymocit, prides na tu zrucaninu, nekupis ani kolu a nealko lebo bufet neni (napriklad slovan)
problem je inde, casto clovek pocuje, ze na stadion nemozu ist rodiny s detmi, OK mozno sa boja, ale aj keby sa nebali myslis, ze by chodili pravidelne? nehrozi, nasa liga je v totalnych srackach a ked vyzenu tych co nazyvaju vandalmi tak tam uz asi naozaj bude chodit 100 ludi...
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
napr. slovan spravil projekt, kde vyclenil pre deti a rodiny cely sektor a ten byval skoro kazdy zapas zaplneny. Staci akciove vstupne a ludia si najdu cestu. Takze treba nieco robit s nasledujucimi vecami:
1. Vstupne - nenormalne drahe na nase pomery a kvalitu ligy a stadionov
2. Stadiony - vsade je to zle, ale napr. v Trencine som sedel na drevenej lavici kde sa mi zabarali triesky do zadku
3. Neprisposobivi "fanusikovia" - dozivotny zakaz vstupu - potom si rozmysli, ci mu je prednejsie nieco nicit a demolovat, alebo nadalej podporovat klub ako clovek
1. Vstupne - nenormalne drahe na nase pomery a kvalitu ligy a stadionov
2. Stadiony - vsade je to zle, ale napr. v Trencine som sedel na drevenej lavici kde sa mi zabarali triesky do zadku
3. Neprisposobivi "fanusikovia" - dozivotny zakaz vstupu - potom si rozmysli, ci mu je prednejsie nieco nicit a demolovat, alebo nadalej podporovat klub ako clovek
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
rodinny sektor je uz par rokov aj v TT
1, 2 suhlas
3 ja fakt uz neviem ci to myslis vazne alebo to je ironia... co sme naposledy rozbili?
vam uz z toho fakt prepina...
1, 2 suhlas
3 ja fakt uz neviem ci to myslis vazne alebo to je ironia... co sme naposledy rozbili?
vam uz z toho fakt prepina...
-
guess.whoo
Redeemer
Ja nehovorim len o trnavskych fans. Myslim aj na bratislavskych atd.
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
tak ale sam vidis, ze aj tam mozu chodit deti do sektoru, sam si povedal, ze byval dost plny...
slovanisti nie su svati ale vid posledne derby v TT, co take strasne vyvadzali na stadione, ze
k nim do sektoru nabehli (ne)bezpecnostne zlozky a zacili ich doradu slahat?
dalsia vec je, ze na Slovensku neexistuje princim kolektivnej viny,
je normalne aby nabehlo par stoviek policajtov do sektoru a zacali nas bit doradu (aj zeny)
za to, ze 20-30 ludi neposlucha? (finale SP v ZA, TT-Artmedia), skor si z toho spravili cvicenie...
minca ma dve strany, a ver tomu, ze keby si ty 2-3 krat dostal zadarmo, tak by si ich tiez zacal nenavidiet...
slovanisti nie su svati ale vid posledne derby v TT, co take strasne vyvadzali na stadione, ze
k nim do sektoru nabehli (ne)bezpecnostne zlozky a zacili ich doradu slahat?
dalsia vec je, ze na Slovensku neexistuje princim kolektivnej viny,
je normalne aby nabehlo par stoviek policajtov do sektoru a zacali nas bit doradu (aj zeny)
za to, ze 20-30 ludi neposlucha? (finale SP v ZA, TT-Artmedia), skor si z toho spravili cvicenie...
minca ma dve strany, a ver tomu, ze keby si ty 2-3 krat dostal zadarmo, tak by si ich tiez zacal nenavidiet...
guess.whoo : Necheš poslať ľudí čo odpálili pyro niekde na nútené práce? Počul som že na Sibíri je to celkom fajn.
Pyro nepatrí na štadióny?
Teraz som prišiel na to, čo spraví Markíza a Hnojka s ľuďmi. Futbal je ten šport, kde by mali ľudia kričať, spievať , púšťať pyro, robiť choreo. Nehádžte sakra do jedného vreca všetkých fanúšikov. Nepatrím k "ultras" Trnavy, ale občas si dôjdem zafandiť a nie je to také strašné ako tu všetci vravíte. To, že v Superstar povie moderátor že Rytmusovi j**e nikomu nevadí, ale keď sa spomenie na futbale nadávka, hneď sme zvieratá.
Čakám tak -5 karmy za tento príspevok.
Pyro nepatrí na štadióny?
Čakám tak -5 karmy za tento príspevok.
-
guess.whoo
Redeemer
a zas trepes 
1. markiza za to dostala pokutu
2. nikto nehadze vsetkych fanusikov do jedneho vreca
3. nezaujima ma nic co davaju v spravach, napisal som osobnu skusenost..ci aj tu mi vnutila markiza?
1. markiza za to dostala pokutu
2. nikto nehadze vsetkych fanusikov do jedneho vreca
3. nezaujima ma nic co davaju v spravach, napisal som osobnu skusenost..ci aj tu mi vnutila markiza?
Uz sa tesite na predkola ligy majstrov? Ake su vase typy? Ja tipujem ze ziadne slovenske muzstvo uz nebude hrat poharove sutaze ani v auguste
sa tesim na tie debakle najma pre slovan
v auguste sa mozu uz sustredit na tu europivo/ kofola ligu 
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
Famine, ty si ako jeden znamy, hrdy "Madar" s juhoslovanskym priezviskom a matkou povodom s oravy, stale nadava na Slovakov, zaujima sa o futbal len ked moze nadavat na repre resp. slovenske muzstvo v LM/EL...
inak do vsetkeho sa vyzna, je to najvacsi stavebny majster v okrese a mal tolko zien, ze si ani nepamata kolko ich bolo za rok, nie este za zivot...
realita je taka, ze vychodil turboskolu, vacsinu zivota robil maliara na druzstve a jeho, zena (su spolu cca od 20) nemohla byt ani len priemerna, nie to este pekna...
ale tak co, ludia si casto liecia svoje komplexy skodoradostou, vymyslanim rozpravok a podobne...
inak do vsetkeho sa vyzna, je to najvacsi stavebny majster v okrese a mal tolko zien, ze si ani nepamata kolko ich bolo za rok, nie este za zivot...
realita je taka, ze vychodil turboskolu, vacsinu zivota robil maliara na druzstve a jeho, zena (su spolu cca od 20) nemohla byt ani len priemerna, nie to este pekna...
ale tak co, ludia si casto liecia svoje komplexy skodoradostou, vymyslanim rozpravok a podobne...
-
guess.whoo
Redeemer
ide niekto z vas v stredu na Slovan?
Ani keby mi zaplatili tak nejdem
sa cudujem ze na hentom stadione im dovolia hrat
sa normalne aj nemci cudovali z jednej vyskovej budovy ze co to je 
Tak to bylo neco 
Dúfal som , že sa im nejakým zázrakom podarí vyrovnať na 1:1 , lebo ísť do Bulharska po prehre 0:1 by nebolo ktoviečo.
2:1 je nad očakávanie po tom Grendelovom vylúčení ...
Dúfal som , že sa im nejakým zázrakom podarí vyrovnať na 1:1 , lebo ísť do Bulharska po prehre 0:1 by nebolo ktoviečo.
2:1 je nad očakávanie po tom Grendelovom vylúčení ...
Tak ta euforia na konci zapasu na stadione bola neuveritelna 
-
guess.whoo
Redeemer
ja som chcel odist okolo 80 minuty, ale povedal som si, ze pockam na koniec a aspon ich riadne vypiskam. To co predvadzali bolo otrasne. Vypracovat si za zapas 2 polosance, zaloha uplne bez pohybu, keby tam nebol Milinkovic tak by hravali prekopavanu.
Vysledok je dobry no vykon otras
Vysledok je dobry no vykon otras
Mne sa v prestávke páčil najviac tréner repre Ján Kozák, ktorý to správne vystihol slovami, že Slovan ako majster SR by mal mať v repre zástupcu, avšak nositeľmi kvality tohto tímu sú cudzinci. A veru s týmto názorom musím súhlasiť. V obrannej činnosti vynikal Gorosito a Kladrubský a v strede poľa zniesol prísnejší meter akurát Milinkovič. Fořt-a zobrali aby v útoku nebehal, zbabral penaltu a celkovo hral bez záujmu, neviem načo sedel Pelier a proti pohyblivým Bulharom hral 30-ročný odpadlík, ktorý mi prišiel ako hráč bez kondície, v žiadnom šprinte, bez zápalu do hry vonkoncom nič neukázal. Ešteže Halenár si dokázal povedať, že konečne vystrelí niekto a prvý gól bol veľmi pekný
Ukázal sa navyše skutočný problém Slovana, že ak vypadne Žofčák, tak sú stratení...všetko je postavené na ňom a Slovan sa napriek tomu posilní na postoch, ktoré dokážu zaplatať aj bez posíl ale post "tvorcu hry" nechajú iba na Žofčákovi, ktorý už má tiež 30 rokov, a povedzme si na rovinu, lepší a bez zranení už asi nebude.
Ukázal sa navyše skutočný problém Slovana, že ak vypadne Žofčák, tak sú stratení...všetko je postavené na ňom a Slovan sa napriek tomu posilní na postoch, ktoré dokážu zaplatať aj bez posíl ale post "tvorcu hry" nechajú iba na Žofčákovi, ktorý už má tiež 30 rokov, a povedzme si na rovinu, lepší a bez zranení už asi nebude.
-
guess.whoo
Redeemer
veru tak. Ked som siel domov som presne nad tymto uvazoval. Miesto v muzstve mozu mat iste len cudzinci s vynimkou Forda. Gorosito bezchybny, Baga vynika technikou aj nad stredopoliarmi a utocnikmi, tiez rychlostne a bojovnostou uz ani nehovorim.
Peltier ukazal preco by mal hravat, nestratil tusim ani jednu loptu a aj ked je nizsi ako Ford dokazal vyhravat suboje a lopta od neho neutekala. Kladrubsky odohral standard.
Grendel nema na to, aby hral na poste tvoriveho zaloznika, v zapase bol strateny a tak to napokon aj dopadlo. Milinkovic hral asi najlepsi zapas co som u neho videl. Hral z kraja, ale uplne zatienil tvorivostou Grendela. Meszaros je este mlady, snazil sa, no neponukol dokopy nic.
Halenara chvalim za to, ze vystrelil. Netreba z neho robit nejakeho hrdinu aj ked mu treba podakovat za tie dva goly.
Peltier ukazal preco by mal hravat, nestratil tusim ani jednu loptu a aj ked je nizsi ako Ford dokazal vyhravat suboje a lopta od neho neutekala. Kladrubsky odohral standard.
Grendel nema na to, aby hral na poste tvoriveho zaloznika, v zapase bol strateny a tak to napokon aj dopadlo. Milinkovic hral asi najlepsi zapas co som u neho videl. Hral z kraja, ale uplne zatienil tvorivostou Grendela. Meszaros je este mlady, snazil sa, no neponukol dokopy nic.
Halenara chvalim za to, ze vystrelil. Netreba z neho robit nejakeho hrdinu aj ked mu treba podakovat za tie dva goly.
Slovan zas reprezentuje celú republiku vo veľkom štýle... Nuž asi na to ešte nemajú. Smutné je, že také mužstvo u nás bez problémov vyhrá titul.