I/P: Nexus 4 16GB, prasknute sklo
-
Fabo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
I/P: Nexus 4 16GB, prasknute sklo
Zdravim,
stala sa mi nemila vec - puklo mi sklo nad displejom na mojom Nexuse.
Telefon funguje, vratane dotyku na neposkodenej casti.
Ide o telefon z oficialnej slovenskej distribucie Telekomu, 16GB verzia, vratane vsetkeho prislusenstva, krabice, zaruky etc. Telefon bol kupovany v aprili.
Keby mal niekto zaujem, navrhnite cenu, pripadne keby ste mali predstavu kolko by za to niekto dal, dajte vediet. Rozmyslam, ci ho nechat opravit, ci (ked uz do toho budem musiet investovat tak ci tak) prihodit par eur a kupit nieco lepsie.
doplnok: Telefon je v Kosiciach.
stala sa mi nemila vec - puklo mi sklo nad displejom na mojom Nexuse.
Telefon funguje, vratane dotyku na neposkodenej casti.
Ide o telefon z oficialnej slovenskej distribucie Telekomu, 16GB verzia, vratane vsetkeho prislusenstva, krabice, zaruky etc. Telefon bol kupovany v aprili.
Keby mal niekto zaujem, navrhnite cenu, pripadne keby ste mali predstavu kolko by za to niekto dal, dajte vediet. Rozmyslam, ci ho nechat opravit, ci (ked uz do toho budem musiet investovat tak ci tak) prihodit par eur a kupit nieco lepsie.
doplnok: Telefon je v Kosiciach.
-
tacosi
Moderátor
Re: I/P: Nexus 4 16GB, prasknute sklo
Dopln si bydlisko + mohol by si nahodit foto,pre pripadneho zaujemcu ktore bude urcite vyzadovat 
-
Fabo
Hardcore addict
Foto bude vecer. Teda ak najdem doma nejaky fotak... vacsinou fotim mobilom, toto asi nepojde... 
-
Arkaz
Addict
No ked to zhrnieme oficialne oprava v servise vyjde na cca 200€. Pri cene nexusu na bazosi cca 300€ je jeho aktualna hodnota asi 50€ ak by si to dal niekto offiko opravit a chcel by ho mat dokopy za 250€. Ak to dotycnemu nevadi ze je puknuty tak ho budes vediet predat za zhruba 180€. A ak ho chce niekto kupit kto si ho chce opravit neoficialne to znamena dielom z ebay za cenu 90€ tak v tom pripade ho predas za max 150€. Takze zavisi od toho akeho kupcu najdes. Ak by si chcel tak viem ti objednat ten diel a vymenit ti to. Tych 90€ je za komplet lcd+digitizer+ram okolo lcd.
90€ nieje zla cena ak to je original. ja som ale uz takto objednaval z ebayu na onex, aj s3 lcd+dotyk a obe mali od originalu daleko aj ked bolo pisane ze oem diel 
-
Fabo
Hardcore addict
Arkaz, diky za dobru sondu. Mam spatne dojem ze som bol nepresny.
Sklo rozhodne potrebuje vymenu, prasklina(praskliny) sa nachadza nad displejom - t.j. v priestore displeja ak sa pozera clovek na telefon "zvrchu". cca 1/3 plochy displeja je pokryta "pavucinkou". Nejedna sa o poskodenie nad displejom v zmysle na okraji telefonu v okoli reproduktora.
Islo by mi najlepsie o zakaznika z poslednej skupiny - t.j. ze kupi takto poskodeny telefon a svojpomocne si ho opravi. Pri tychto cenovych hladinach asi siahnem po oprave ja sam...
Sklo rozhodne potrebuje vymenu, prasklina(praskliny) sa nachadza nad displejom - t.j. v priestore displeja ak sa pozera clovek na telefon "zvrchu". cca 1/3 plochy displeja je pokryta "pavucinkou". Nejedna sa o poskodenie nad displejom v zmysle na okraji telefonu v okoli reproduktora.
Islo by mi najlepsie o zakaznika z poslednej skupiny - t.j. ze kupi takto poskodeny telefon a svojpomocne si ho opravi. Pri tychto cenovych hladinach asi siahnem po oprave ja sam...
-
DjBass
Darca
Telefóny zvyknú mať aj krycie vrchné sklo, ktoré neplní žiadnu funkciu (ak je teda puknuté iba to). Ak si na to trúfaš, treba nahriať okolie displeja a pokúsiť sa sklo odlepiť. Potom treba dať pozor na prach, aby ti niečo neostalo na displeji a nové sklo nalepiť... cena je neporovnateľne nižšia http://www.ebay.com/itm/Black-Front-out ... 27d2d1cf97
-
Fabo
Hardcore addict
Ja osobne si netrufam - inzerat je zamerany prave na tych, co si trufaju, a radi by usetrili nejake peniaze takouto opravou. (pre pripadnych zaujemcov - predpokladam ze so sklom odisiel aj digitizer, ale displej je OK, bez farebnych zmien)
Medzicasom sa mi podarilo spravit par fotiek.
Medzicasom sa mi podarilo spravit par fotiek.
-
DjBass
Darca
Aha, nevšimol som si, že dotyk funguje len na NEPOŠKODENEJ oblasti. Tak to bude asi potrebný celý displej so sklom - ako ti písali, je to niečo pod 90 eur. Na tvojom mieste by som ho opravil a predal až potom, takto mu to na cene uberá dosť. Ak by si si netrúfol ani na výmenu LCD, viem pomôcť.
-
Fabo
Hardcore addict
Neaktualne, telefon si opravim sam...