DOTA 2
Re: DOTA 2
Ani AR - all random nehraj, totálna hovadina, možno keď si fakt s kamošmi, že sa dohodnete, kedže je všetko random a môže sa stať že to napickuje 5 carry vs 5 supportov a nejlepšie je ešte to keď daš repick a dostaneš zase supporta, ostaň radšej pri sd,rd alebo si najdi team alebo hráčov na cm čiže MM.
Ten matchmaking algoritmus je stale pomerne nahovno, ale urcite nefunguje ako ty pises, v hre su teraz tri urovne "skillu", umyselne to davam do uvodzoviek lebo je to este silno nevychytane ale aj tak(normal, high, very high) a samozrejme aj levely. Nikdy ti to nebude davat novacikov do teamu ked splnis jednu z tychto podmienok. a) prenikol si do vyssieho skill ratingu b) mas dostatocny level, lebo su tam iste obmedzenia a nikdy ta to nehodi do teamu s ludmi co maju ovela nizsi/vyssi lvl.Son-Goku napísal:pred oficialnym vydanim sa to este dalo hrat,ale teraz je to totalny odpad.nevravim ze som pro ,ale to co valve robi,je cele zle,ked nasilu tlaci novacikov do teamu.
Ja som si minule spravil smurf account aby som mohol hravat s bratrancom ktory je uplny novacik, uz po 5 hrach kde som viacmenej tie hry vyhral 1v5, ma to hodilo do high skill ranku pricom bratranca ktory hral vsetky tie hry so mnou nie.
Tymto len chcem naznacit ze nejde cisto o vyhry prehry, bohuzial nikto nevie na com je presne ten ich mm algoritmus zalozeny.
p.s. vyhladal som si teda tvoj ucet, mas 44 level a stale si sa nevymotal z toho normal ranku, musis sa snazit hrat s kamosmi alebo zistit kde je problem
-
MichalkoOo
Zablokovaný
už pekne dlho mi nedalo nováčika do teamu, naposledy možno keď som mal 100 hodín.Son-Goku napísal:a co ked tam mam len corn flake?pred oficialnym vydanim sa to este dalo hrat,ale teraz je to totalny odpad.nevravim ze som pro ,ale to co valve robi,je cele zle,ked nasilu tlaci novacikov do teamu.
si vcerajsi?pisem ze to zaviedli od oficialu.dneska opet dvoch newfagov,to bola cista tragedia.majki skusil som tu tvoju europu,all pick som vylucil,ale ze by som sa citil lepsie v hre,neviem povedat,priznam sa.
-
frankocean11
Medium Star
chalani ako funguje dotabuff?mne ukazuje ze som naposledy hral pred pol rokom.je tam niejaka nutna registracia ci nieco platit aby ukazovalo aktualne?
-
Croven
Star
- Kontaktovať používateľa:
v nastaveniach si to musis nastavit aby sa ti data odosielali na dotabuffSon-Goku napísal:chalani ako funguje dotabuff?mne ukazuje ze som naposledy hral pred pol rokom.je tam niejaka nutna registracia ci nieco platit aby ukazovalo aktualne?
Son-Goku napísal:chalani ako funguje dotabuff?mne ukazuje ze som naposledy hral pred pol rokom.je tam niejaka nutna registracia ci nieco platit aby ukazovalo aktualne?
a ja ze to funguje na zobrazenie pre friend list.diki obom k+
ale este sa spytam,dohraje mi tam do systemu ostatne zapasy,za pol roka?
-
Pukii
Light Expert
Ano
-
Croven
Star
vsetky faily a uspechy budu dozaznamenaneSon-Goku napísal:a ja ze to funguje na zobrazenie pre friend list.diki obom k+
btw sa mi tak zda ze zacali pustat cca 70 000 novych denne.este vcera bolo teda cislo mensie-4,4mil co to zapli
-
frankocean11
Medium Star
začína to 0:30
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Natus Vincere vs. Orange.Neolution 
pouzil tam bane vobec ultinu?pozeral som to cez pol oka.skoda ukrainy
// som nevedel ze sa hraju dve hry.
// som nevedel ze sa hraju dve hry.
ale v druhej dal 2x ulti 
ha dobre to dopadlo,fandil som im.
//autoeditácia príspevku (08 Aug 2013, 13:46)
poznate niekto http://dota2.n-gage.tv/ ? vyskusal to niekto? ma to nahradzat valvacky MM
//autoeditácia príspevku (08 Aug 2013, 13:46)
poznate niekto http://dota2.n-gage.tv/ ? vyskusal to niekto? ma to nahradzat valvacky MM
Ano skusal, to nieje pre ludi ako ty. Neviem co sa chces j*bat do privatnej ligy ked failujes v public matchmakingu.
-
Sphinx
Addict
lol douchebag.... nech hra a skusa co chce.. no nie kazdy je dokonaly a vsade bol vsetko vie a vsetko ma..
Ty tiez evidentne vies o com rozpravas.