Zdravim nedavno som si vsimol ze mi ide internet zalostne pomaly ked nieco stahujem na uloz.to alebo tak podobne tak tam mi ide okolo 230kb/s to chapem lebo tam je to brzdene na 300kb/s ale ked som stahoval BF3 z originu tak tam mi to islo rovnako comu nechapem kedze kamarat ma ten isty internet ako ja a BF3 tahal z originu rychlostou okolo 2MB/s akurat ze ja mam internet spolu so susedovcami ale to by nemal byt problem kedze ty na internet moc nechodia pozeral som speedtest.net tam mi ukazalo toto http://www.speedtest.net/my-result/2838475628 nech som dal server hoc de download speed bola priblizne rovnaka aj upload akurat ping bol vecsi a na DLS.sk mi ukazalo toto Rýchlosť Vašeho pripojenia je 1908.2 Kbps (Kilobitov za sekundu) alebo tiež 238.5 KB/sec (Kilobytov za sekundu).
EDIT: router mam nejaky smejd s nazvom: wlan broadband router a na router som pripojeny cez kabel
//autoeditácia príspevku (18 Júl 2013, 11:19)
Neviete co s tym? alebo je to normalne ze mi ide takou rychlostov internet?
Spomaleny internet
-
Chalesnik
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Spomaleny internet
co tak obratit sa na providera? ... popripade pozri v tom noname routri ci nemas dako redukovanu rychlost
skus nieco tahat z torentou alebo z nejakeho ineho servera .... tak najlepsie otestujes rychlost. to ze to kamaratovy islo inac nic neznamena (servr mohol byt menenj vytazeny) ... este jedna otazka aky mas internet??
-
typek61
Darca
- Kontaktovať používateľa:
s takymto netom nikdy nedosiahnes 2 MB/s, to by si musel mat 20000 KbpsPepo3533 napísal:Rýchlosť Vašeho pripojenia je 1908.2 Kbps (Kilobitov za sekundu) alebo tiež 238.5 KB/sec (Kilobytov za sekundu).
okej takze z toho dls je realna rychlost tych 238.5 KB/sec?