Konšpirácie naše každodenné
Re: Konšpirácie naše každodenné
dostalo ma to "nejaká horiaca budova (a stále stojí)" - keď zistš aká je to budva, z čoho je postavená a aký konštrukčný systém tam bol použitý potom napíš znovu - (dufam že sa zhoduje s wtc, lebo inak je to bezpredmetné)
btw...veddy daj si už s tým pokoj a vypadni sa hrať von s kamarátmi...
Kto tu kedy spominal ZHN? Vsak ty si jediny, kto tu o tom furt trepe (zvycajne ked ti dojdu argumenty).Son-Goku napísal: este tu rozpravku o zhn poprosim
cize my, laici, tomu mame chapat tak, ze vsetky budovy su postavene tak, ze hoc v nich zhori vsetko do tla, tak este ostanu stat tisicky rokov, len dvojicky boli navrhnute tak, ze po 45- minutovom poziari na 5tich poschodiach sa rozpadnu na trosky a prach? A WTC 7 chudak smoliarsky mrakodrap navrhnuty tak,ktoremu staci horiaca polovica jedneho poschodia a sa zruti ako domcek z karat.LuksKE napísal:dostalo ma to "nejaká horiaca budova (a stále stojí)" - keď zistš aká je to budva, z čoho je postavená a aký konštrukčný systém tam bol použitý potom napíš znovu - (dufam že sa zhoduje s wtc, lebo inak je to bezpredmetné)
Zaujimave, fakt.
-
94jakub
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
A my, laici, tomu máme chápať tak, že termit dokáže horieť vodorovne a prerezať nosníky?
Samozrejme, že si nenapísal a nemáš ani páru akú konštrukciu má tá druhá budova v porovnaní s WTC ale my sme laici, len ty si inžinier.
Odkiaľ si si vycucal, že vo WTC7 horela polovica jedného poschodia? Poprosím zdroj tohto výmyslu.
Samozrejme, že si nenapísal a nemáš ani páru akú konštrukciu má tá druhá budova v porovnaní s WTC ale my sme laici, len ty si inžinier.
Odkiaľ si si vycucal, že vo WTC7 horela polovica jedného poschodia? Poprosím zdroj tohto výmyslu.
Neviem, ja som o termite nic nepisal. A na konstrukciu tej druhej budovy sa ma ani nikto nepytal, taze neviem preco by som ti mal odpovedat.
zdroj google, https://www.google.sk/search?q=konstruk ... B712%3B465
sory ne len polovica jedneho ale este desatina druheho
zdroj google, https://www.google.sk/search?q=konstruk ... B712%3B465
sory ne len polovica jedneho ale este desatina druheho
Či to bol inside job na úrovni únoscov a únosov lietadiel, to skutočne nevieme a asi ani nemáme na základe čoho povedať. To je podľa mňa posledné čo môže konšpirácia napádať. Ale či už to bol alebo nebol inside job, pád dvojičiek celkom určite neočakával ani sám útočník. To je fakt, s ktorým sa treba zmieriť.
Myslím, že je už všetkým rýchlejšie chápajúcim jasné, že WTC neboli podmínované. Ostatní, no nič, snáď vám príroda inde pridala, tak si tu pekne písmenkujte detičky a buďte dobručké.
Thats all folks!
Myslím, že je už všetkým rýchlejšie chápajúcim jasné, že WTC neboli podmínované. Ostatní, no nič, snáď vám príroda inde pridala, tak si tu pekne písmenkujte detičky a buďte dobručké.
Thats all folks!
K tej reakcii na mna od slaya a billyho, no nebudem tu davat videa konspiratorov, dal som ich tu disiatky a aj iny uzivatelia, je otazne ci to vobec sledujete a berete v potaz ale kazdopadne na tom teraz nezalezi. Ide o to ze jak ja tak aj vy ste v tejto oblasti laici a nemozme vydat presnejsie stanovisko iba ako svoj nazor, ale pokial ide o mna a co vidim na tych videach z kazdej strany a z kazdeho uhlu mi pride tvrdenie ze budova pod vplyvom pozairu (ktory tam je celkom maly) a taziskom trosiek o volakej nejasnej vahy (kde a akych?) takto padne, ako dost velka blbost.
Argument motivu sa tak isto da pouzit na al kaidu. Prizanie v tomto pripade absolutne nic neznamena, neni nijaky problem to vykonat vlastnymi ludmi, hold sila medialnej manipulacie je tiez velmi mocna zbran.
Argument nerealnosti odpalenia tychto budov je minimalne taka ista "blbost" ako to ze skupina volakych arabov z jaskyni prejdu vsetkymi bezpecnostnymi kontrolami a nasledne sa uplne hladko bez co i len naznaku nejakych problemov zmocnia 4 boeingov iba s volakmi nozikmi na redkovku a z toho s tromi dokazu najist presny ciel bezohladu nato ake su ich letecke zrucnosti s tym lietadlom, bez toho aby ich z tej stovky cestujucich dokazal co i len jeden odzrbojit, nie, ti radsej v klude sedeli a cakali odovzdane na svoju smrt, pricom vsetkom najvacsia vlada sveta so svojim monumentalnym technickym a vojenskym vybavenim absolutne nic netusi a nema ani najmensiu paru preco sa 4 boeingy odchylili od kurzu, preco nijak nereaguju na vyzvi a pri tom neni schopna nijak zareagovat a dopusti realizaciu najvacsieho teroritickeho cinu v nam znamych dejinach.
Jedna rozpravka prekonava tu druhu, otazka je iba comu kto uveri. Ja osobne si skor myslim, ze takyto teroristicky akt niekto z pi*i sveta v zabudnutej jaskyni nedokaze a proste nema prostriedky zrealizovat.
Argument motivu sa tak isto da pouzit na al kaidu. Prizanie v tomto pripade absolutne nic neznamena, neni nijaky problem to vykonat vlastnymi ludmi, hold sila medialnej manipulacie je tiez velmi mocna zbran.
Argument nerealnosti odpalenia tychto budov je minimalne taka ista "blbost" ako to ze skupina volakych arabov z jaskyni prejdu vsetkymi bezpecnostnymi kontrolami a nasledne sa uplne hladko bez co i len naznaku nejakych problemov zmocnia 4 boeingov iba s volakmi nozikmi na redkovku a z toho s tromi dokazu najist presny ciel bezohladu nato ake su ich letecke zrucnosti s tym lietadlom, bez toho aby ich z tej stovky cestujucich dokazal co i len jeden odzrbojit, nie, ti radsej v klude sedeli a cakali odovzdane na svoju smrt, pricom vsetkom najvacsia vlada sveta so svojim monumentalnym technickym a vojenskym vybavenim absolutne nic netusi a nema ani najmensiu paru preco sa 4 boeingy odchylili od kurzu, preco nijak nereaguju na vyzvi a pri tom neni schopna nijak zareagovat a dopusti realizaciu najvacsieho teroritickeho cinu v nam znamych dejinach.
Jedna rozpravka prekonava tu druhu, otazka je iba comu kto uveri. Ja osobne si skor myslim, ze takyto teroristicky akt niekto z pi*i sveta v zabudnutej jaskyni nedokaze a proste nema prostriedky zrealizovat.
Poziar wo WTC 7 nebol urcite maly. V konspiracnych videach a strankach zamerne ukazuju iba fotky sedmicky este z rana, alebo skoreho popoludnia, ked poziare este neboli tak rozsirene.
Uz som sem ohladom toho raz pisal.
Uz som sem ohladom toho raz pisal.
Dookola omielany ucelovy vyraz "arabi z jaskyne" je tiez blbost. Neboli to ziadni jaskynni muzi. Boli to normalni vzdelani ludia. Ti, ktori pilotovali, mali licencie pre pilotovanie komercnych lietadiel a aj ked s lietanim nemali vela skusenosti, na splnenie svojich cielov ich ani az tak nepotrebovali. Najtazsia cast lietania je vzlietanie a pristavanie a pri 9/11 ani jedno z toho nemuseli podstupit. Riadenia sa zmocnili az ked boli lietadla vo vzduchu a iba ich namierili na okraj budovy. Na to boli viac nez kvalifikovani. Cestujuci v pripade 3 zo 4 letov nemali paru, ze s nimi planuju vrazit do budov. Zistili to az cestujuci v United 93, vdaka telefonatom, v ktorych im ich blizki povedali, ze dve lietadla narazili do WTC a teda im doslo, ze s ich lietadlom planuju nieco podobne. Preto aj zautocili na unoscov, avsak kym sa stihli chopit kormidla, unoscovia ho stihli strhnut tak, ze vrazili do zeme. Takisto vzdusna obrana na unosy lietadel reagovala, ale nestihli identifikovat unesene lety a doletiet k nim vcas.Vo WTC 7 horelo minimálne 6 poschodí, to je rovnaký počet ako pri Severnej veži, pozri si výpovede svedkov, ktorí boli bezprostredne pri budove pred jej zrútením. Celá budova sa nakláňala, požiarnici do nej o 14:00 umiestnili senzor, podľa ktorého zistili že sa nakláňa, o 15:00 im už bolo jasné, že sa zrúti a začali evakuovať všetkých z okolia. Budova mala 2 protipožiarne ochrany - automatické vodné hasiace systémy a protipožiarnu penu na nosníkoch. Oba tieto systémi boli toho dňa neúčinné, pretože pád Severnej a Južnej veže pretrhol vodné potrubie, takže do Budovy 7 sa nemala ako dostať voda, čiže hasiace systémy nehasili. Protipožiarna ochrana na konštrukcii bola stavaná, aby odolávala ohňu do 2 až 3 hodín, no budova horela 7 hodín... Porovnávanie požiaru tejto budovy s inými je zavádzajúce, pretože WTC 7 bola unikátne navrhnutá (3 hlavné nosníky upevňovali spodok budovy, aby mohla byť čo najužšia).
Ja sa kukam na tu budovu tesne pred padom a vobec tam nevidim ziaden velky poziar.Billy napísal:Poziar wo WTC 7 nebol urcite maly. V konspiracnych videach a strankach zamerne ukazuju iba fotky sedmicky este z rana, alebo skoreho popoludnia, ked poziare este neboli tak rozsirene.
Doloz to niecim.Dookola omielany ucelovy vyraz "arabi z jaskyne" je tiez blbost. Neboli to ziadni jaskynni muzi. Boli to normalni vzdelani ludia.
V jednom z tych konspiracnych videi sa instruktor ktory cvicil udajneho unoscu vyjadril ze taky manever ako je naraz do pentagonu nebol schopny spravit, navyse tvrdil ze bol podpriemerny pilot uz len s obycajnym malym vrtulovym lietadlom.Ti, ktori pilotovali, mali licencie pre pilotovanie komercnych lietadiel a aj ked s lietanim nemali vela skusenosti, na splnenie svojich cielov ich ani az tak nepotrebovali. Najtazsia cast lietania je vzlietanie a pristavanie a pri 9/11 ani jedno z toho nemuseli podstupit.
Uz si niekedy pilotoval boeing? Pochybujem ze to je tak jednoduche namierit v takej rychlosti tak velke lietadlo do tak maleho ciela. Jak vedel kam ma letiet? Preco prave do WTC? Preco nie do nejakej fabirky ktora moze sposbit este vacsie skody? To ze sa budovy zrutitia snad neratali ani samotny teroristi. O ich kvlaifikacii tiez mozme debatovat, kedze uz spominany instruktor sa k tomu vyjadril. Navyse preco by som mal verit vlade spojenych statov a ich vysledkom vysetrovania o obvinenych pachatelov? Pricom jeden z hlavnych dokazov mal byt udajne pas unoscu, ktory sa nasiel v troskach mrakodrapoch, co je velmi zvlastne lebo titanova cierna skrinka tam mala zhoret do tla. Musel to byt Ladin zato ze sa priznal? Co ak to vsetko bola dohodena figurka, co ak al kaida z USA spolupracovala atd atd... ved je verejne zname ze USA kedysi al kaidu znacne financovali. Nemam ani jeden jediny dovod preco by som mal verit vlade USA a ich rozpravke o unoscoch.Riadenia sa zmocnili az ked boli lietadla vo vzduchu a iba ich namierili na okraj budovy. Na to boli viac nez kvalifikovani.
Minimalne vedeli o tom ze niekto lietadlo uniesol a ze sa stavaju rukojemnikmi. A aby sa s tymto vedomim stovka ludi len tak zmierilo pricom unoscovia boli uplne biedne ozbrojeny s nejakymi nozickami este v biednejsom pocte je pre mna dost nepochopitelne.Cestujuci v pripade 3 zo 4 letov nemali paru, ze s nimi planuju vrazit do budov.
Aha, takze nestihla. Podla mna to je blbost, mozno este vacsia jako podminaovanie wtc.Takisto vzdusna obrana na unosy lietadel reagovala, ale nestihli identifikovat unesene lety a doletiet k nim vcas.
Navyse este stale nechapem motivu volakych afgancov.
Zrejme pozeras fotografie z opacnej strany budovy. http://www.911myths.com/html/wtc7_fire.htmlkali520 napísal:Ja sa kukam na tu budovu tesne pred padom a vobec tam nevidim ziaden velky poziar.
+ reakcia jedneho z poziarnikov na stav budovy
kali520 napísal:Doloz to niecim.
http://en.wikipedia.org/wiki/Hijackers_ ... 11_attacks
kali520 napísal:V jednom z tych konspiracnych videi sa instruktor ktory cvicil udajneho unoscu vyjadril ze taky manever ako je naraz do pentagonu nebol schopny spravit, navyse tvrdil ze bol podpriemerny pilot uz len s obycajnym malym vrtulovym lietadlom.
To netvrdil jeho instruktor. Ten povedal iba, ze Hani Hanjour mal problemy so vzlietanim a pristavanim. Graf vertikalnej akceleracie podla zaznamov z ciernej skrinky ukazuje, ze lietadlo viedol menej skuseny pilot, kedze jeho reakcie pri vyskovych korekciach boli casto prehnane a nevyspytatelne.
kali520 napísal:Uz si niekedy pilotoval boeing? Pochybujem ze to je tak jednoduche namierit v takej rychlosti tak velke lietadlo do tak maleho ciela.
Je to jednoduche.
kali520 napísal:Jak vedel kam ma letiet? Preco prave do WTC? Preco nie do nejakej fabirky ktora moze sposbit este vacsie skody?
Lebo WTC boli dominantou NYC a symbolom USA.
Pas unoscu sa nasiel, to je fakt, a nie je na tom nic tak zvlastne. Pri leteckych katastrofach sa bezne stava, ze sa nachadzaju osobne veci, pasy, karty alebo vodicaky pasazierov. Pas unoscu nebol jediny, ktory sa nasiel. Nasli sa pasy/vodicaky mnohych dalsich pasazierov lietadiel, a to aj vo zvysnych 3 letoch. Napriklad aj po havarii raketoplanu Columbia sa medzi troskami nasiel neposkodeny dennik jednej z clenov posadky. Ci to bol tiez inside job? Cierne skrinky nemuseli zhoriet, mohli byt znicene pri kolapse, na tom tiez nie je vobec nic zvlastne a tak ako by aj v pripade inside jobu vlada nemala dovod podstrkavat pas udajneho unoscu (kedze dokazov vyskytu unoscov v lietadlach bolo mnoho, ako napriklad kamerove zaznamy z letiska, zoznam pasazierov, a pod.), takisto by nebol jediny dovod zabezpecovat, aby sa nenasli cierne skrinky z lietadiel vo WTC. Preco sa potom cierne skrinky zvysnych dvoch letov nasli, a dokonca boli aj zverejnene ich zaznamy? Preco aj to nezakamuflovali? Zbytocne sa pytat...kali520 napísal:To ze sa budovy zrutitia snad neratali ani samotny teroristi. O ich kvlaifikacii tiez mozme debatovat, kedze uz spominany instruktor sa k tomu vyjadril. Navyse preco by som mal verit vlade spojenych statov a ich vysledkom vysetrovania o obvinenych pachatelov? Pricom jeden z hlavnych dokazov mal byt udajne pas unoscu, ktory sa nasiel v troskach mrakodrapoch, co je velmi zvlastne lebo titanova cierna skrinka tam mala zhoret do tla. Musel to byt Ladin zato ze sa priznal? Co ak to vsetko bola dohodena figurka, co ak al kaida z USA spolupracovala atd atd... Nemam ani jeden jediny dovod preco by som mal verit vlade USA a ich rozpravke o unoscoch.
Minimalne vedeli o tom ze niekto lietadlo uniesol a ze sa stavaju rukojemnikmi. A aby sa s tymto vedomim stovka ludi len tak zmierilo pricom unoscovia boli uplne biedne ozbrojeny s nejakymi nozickami este v biednejsom pocte je pre mna dost nepochopitelne.
Aha, takze nestihla. Podla mna to je blbost, mozno este vacsia jako podminaovanie wtc.
Navyse este stale nechapem motivu volakych afgancov.
Nie, je to iba dalsia stokrat opakovana loz. USA s Al Kaidou nikdy nic nemali. Nikdy ju nefinancovali, nepodporovali, ani necvicili.kali520 napísal:ved je verejne zname ze USA kedysi al kaidu znacne financovali.
Prvy raz sa vyjadrujem k tejto teme, ma 103 stran, nestudoval som ju celu.
Billy, aj oficialna verzia v mainstreame moze byt 1000x opakovana loz. Vies nejak dokazat, ze oficialna verzia je pravda? No ja kedze neverim mainstreamu (vsetci dobre vieme aky je biznis za tym) a z tvojho pohladu "konspiracie" z dielne ludi, ktori rozmyslaju a hladaju pravdu, mnohy netvrdia, ze ju maju na 100%, len proste sa snazia rozmyslat, tak prosim ta rozmyslaj aj ty. Mainstream za kazdu cenu bude hypnotizovat ludi k tomu, aby z nich urobili poslusne ovecky, preto bude kazdu tzv "neoficialnu" informaciu nalepkovat ako konspiraciu, blud, loz a pod.
Billy, aj oficialna verzia v mainstreame moze byt 1000x opakovana loz. Vies nejak dokazat, ze oficialna verzia je pravda? No ja kedze neverim mainstreamu (vsetci dobre vieme aky je biznis za tym) a z tvojho pohladu "konspiracie" z dielne ludi, ktori rozmyslaju a hladaju pravdu, mnohy netvrdia, ze ju maju na 100%, len proste sa snazia rozmyslat, tak prosim ta rozmyslaj aj ty. Mainstream za kazdu cenu bude hypnotizovat ludi k tomu, aby z nich urobili poslusne ovecky, preto bude kazdu tzv "neoficialnu" informaciu nalepkovat ako konspiraciu, blud, loz a pod.
Aj napriek tomu stale nemam dovod si mysliet ze by budova spadla takymto sposobom. Navyse ten poziar je ale stale mensi v porovnani uz mnohkrat spominanymi inymi horiacimi budovami, trebars aj wtc 5 a 6. Tu slayovu analyzu tychto budov berem iba ako jeho laicku spekulaciu. Takze tu je to tvrdenie proti tvrdeniu.billy napísal:Zrejme pozeras fotografie z opacnej strany budovy. http://www.911myths.com/html/wtc7_fire.html
+ reakcia jedneho z poziarnikov na stav budovy
To si robis srandu? To zato ze je to teraz na wikipedii ako co, to ma byt pismo sväte? Kludne to tam vsetko moze byt vymyslene, to znamena ze je to tvrdenie len jednej strany. Znova nemam ziaden dovod tomu verit.http://en.wikipedia.org/wiki/Hijackers_ ... 11_attacks
Bolo to tusim vo filme Lose change, videl som ho uz velmi davno, a ja si to pamatam tak ze sa vyjadril ze takyto manever nebol schopny spravit. Kazdopadne tu ale suhlasis s tym ze bol neskuseny, a drbnut do pentagonu s takym lietadlom podla mna neni len tak, da sa to minimalne porovnat prave s pristavanim s ktorym mal problem.To netvrdil jeho instruktor. Ten povedal iba, ze Hani Hanjour mal problemy so vzlietanim a pristavanim. Graf vertikalnej akceleracie podla zaznamov z ciernej skrinky ukazuje, ze lietadlo viedol menej skuseny pilot, kedze jeho reakcie pri vyskovych korekciach boli casto prehnane a nevyspytatelne.
Takze skusenosti a kvalifikacia unoscov pilotov je velmi otazna.
Diky za vyjasnenie, ja si ale radsej vypocujem nazor volakeho pilota a nie nejakeho billyho z hojka.Je to jednoduche.
No ja si myslim ze to je socha slobody, ale nevadi je to vec nazoru.Lebo WTC boli dominantou NYC a symbolom USA.
Na druhu stranu kebyze som ja terorista a sa zmocnim 4 lietadiel, snazil by som sa napachat vacsie skody ktore by postihli skoro celu krajinu (elektrarne, vodarne, priehrady atd atd), ak by my islo o symbolicky charakter, stacilo by vyliezst s jednou bombou na hrudi povedzme na sochu slobody a bum, mame este vacsiu symboliku. Terorizmus ale neni o symbolike, terorizmus je zufaly akt utocnika presadit svoje zaujmy a vzdy sa za tymto ucelom snazi byt co najviac efektivny.
No podla mna je dost zvlastne ked sa titanova konstrukcia roztavy a papier je uplne neporuseny.Pas unoscu sa nasiel, to je fakt, a nie je na tom nic tak zvlastne.
-
javatar
Hardcore addict
Dalsi co ani netusi, ze v casti Notes a References najde zdroje pouzite pre pisanie clankukali520 napísal:To si robis srandu? To zato ze je to teraz na wikipedii ako co, to ma byt pismo sväte? Kludne to tam vsetko moze byt vymyslene, to znamena ze je to tvrdenie len jednej strany. Znova nemam ziaden dovod tomu verit.
-
94jakub
Guru wannabe
A aký máš dôvod veriť v opak? Slayovu analýzu berieš ako špekuláciu, no očividne si taký istý laik ako on.kali520 napísal:Aj napriek tomu stale nemam dovod si mysliet ze by budova spadla takymto sposobom.
Pokiaľ nevidíš rozdiel v konštrukcii a veľkosti WTC7 vs. WTC5,6, tak o čom sa tu bavíme?kali520 napísal:Navyse ten poziar je ale stale mensi v porovnani uz mnohkrat spominanymi inymi horiacimi budovami, trebars aj wtc 5 a 6.
Pristáť a naraziť je rozdiel. Stačilo mu klesnúť a namieriť do budovy. Pri pristávaní máš milión iných úkonov, takže nie, nedá sa to porovnať.kali520 napísal:drbnut do pentagonu s takym lietadlom podla mna neni len tak, da sa to minimalne porovnat prave s pristavanim s ktorym mal problem.
Nie som si istý ale KaptMichal z hojka by mal byť pilot? Pozvi ho do diskusie.kali520 napísal:Diky za vyjasnenie, ja si ale radsej vypocujem nazor volakeho pilota a nie nejakeho billyho z hojka.
butthead:
Za každú cenu chceš stáť proti mainstreamu? Si taká istá ovečka ako tí, ktorí veria oficiálnej verzii.
Nikto z nás tu netvrdí, že oficiálne správa je 100% pravdivá, to tu vyťahujú len tí, ktorým dochádzajú argumenty.
Tak ako sú konšpirácie sto krát omieľané, až sa z niektorých stala pravda. Ty tiež nevieš nijako dokázať, že je to pravda. To je obľúbený argument konšpirátorov, keď už nevedia inak. Povedať, že oni vidia pravdu a my sme zaslepení, lebo nechceme premýšľať. Podobné správanie som si všimol v téme o náboženstvách. Zaujímavé, že tam ho niektorí odsudzujú, zato tu sa správajú presne tak isto.butthead napísal:aj oficialna verzia v mainstreame moze byt 1000x opakovana loz. Vies nejak dokazat, ze oficialna verzia je pravda?
Rozmýšľať by si mohol aj ty. 99% konšpirátorov chce len zaujať. Vymýšľajú si, prekrucujú, vytrhávajú z kontextu.
Pravdupovediac mam dokonca vazne pochybnosti o pravdivom usvedceni pachatelov, lebo podla jedneho z tych konspiracnych videi, niektory z tych unoscov este stale ziju.javatar napísal:Dalsi co ani netusi, ze v casti Notes a References najde zdroje pouzite pre pisanie clankuJust sayin...
Skor nez zacnes reagovat si radsej vsetko pozorne precitaj94jakub napísal:A aký máš dôvod veriť v opak? Slayovu analýzu berieš ako špekuláciu, no očividne si taký istý laik ako on.
kali520 napísal:Ide o to ze jak ja tak aj vy ste v tejto oblasti laici a nemozme vydat presnejsie stanovisko iba ako svoj nazor
Zopakujem znova svoje stanovisko. Na zaklade toho co som videl na videach a fotkach si nemyslim ze by sa ta budova zrutila takym sposobom, t.j moj osobny laicky nazor. A prijat tvrdenie ze pad sposobil poziar a nejaka neurcita vaha na budovu, len preto ze to povedala volaka NIST a so svojimi analyzami, je podla mna uplne hlupe.Pokiaľ nevidíš rozdiel v konštrukcii a veľkosti WTC7 vs. WTC5,6, tak o čom sa tu bavíme?
Tvrdenie proti tvrdeniu. Ja vychadzam z toho co povedal ten instruktor a to ze ten unosca bol proste neskuseny a ja som v tom dokumente pocul, sice billy to popiera (na zaklade nicoho), ze nemal nato spravit takyto manever. Znova to je len otazka toho kto sa k comu a k akej pravde prikloni.Pristáť a naraziť je rozdiel. Stačilo mu klesnúť a namieriť do budovy. Pri pristávaní máš milión iných úkonov, takže nie, nedá sa to porovnať.
94jakub, zabil si ma
, kazdy ma svoju pravdu, na zaklade informacii ziskanych zo zdrojov, ktore si dany citatel mysli, ze su pravdive, ale rozhodne medzi nich nepatri mainstream...
A tu mam nieco pre zarytych (zaplatenych ?
) antikonspiratorov http://truthbooks.blogspot.sk/
A tu mam nieco pre zarytych (zaplatenych ?
-
seth82
Darca
Hej, všetci sme zaplatení. My sme platení FBI, CIA, NSA, NASA a MI5 a vy ste platení Bin Ladínovcami, aby ste popierali všetko, čo sa o nich vs. 9/11 píše. TAK. Vidíš, aj my vieme konšpirovať. Je to veľmi ľahké.
Na záver - aby si pochopil - ľudia ako ja alebo jakub, billy, atď iba vyvracajú tvrdenia, nič viac. Tvrdenia, ktoré nie sú ničím podložené a ak sú, tak určite nie sú nejakou "väčšou" alebo "dokonalejšou" pravdou, ako tá pravda, ktorú prezentuje druhá strana. Najviac tu vypisujú o 9/11 a Amíkoch tí, ktorí v živote žiadneho nestretli a v živote v tej krajine neboli (prípadne vôbec nevytiahli päty zo Slovenska), všetky svoje "menej ovečkovské" pravdy majú z konšpiračných webov, ktoré z nejakého dôvodu považujú za viac dôveryhodné ako všetko ostatné.
Manic Street Preachers mali v minulosti album so skvelým názvom: This is my truth, tell me yours.
Na záver - aby si pochopil - ľudia ako ja alebo jakub, billy, atď iba vyvracajú tvrdenia, nič viac. Tvrdenia, ktoré nie sú ničím podložené a ak sú, tak určite nie sú nejakou "väčšou" alebo "dokonalejšou" pravdou, ako tá pravda, ktorú prezentuje druhá strana. Najviac tu vypisujú o 9/11 a Amíkoch tí, ktorí v živote žiadneho nestretli a v živote v tej krajine neboli (prípadne vôbec nevytiahli päty zo Slovenska), všetky svoje "menej ovečkovské" pravdy majú z konšpiračných webov, ktoré z nejakého dôvodu považujú za viac dôveryhodné ako všetko ostatné.
Manic Street Preachers mali v minulosti album so skvelým názvom: This is my truth, tell me yours.
kali520, k WTC 7 sa uz nejdem vracat, lebo ak nedokazes pochopit, ze budovy odlisnych konstrukcii, odlisnych vysok, odlisnych materialov, sa spravaju v pripade poziaru inak, tak potom je dalsie vysvetlovanie iba stratou casu.
Informacie o unoscoch najdes aj na http://www.911myths.com/index.php/The_Hijackers , su tam vsetky mozne informacie vratane naskenovanych pilotnych licencii, zahranicnych viz (ktore dokazuju, ze pravidelne cestovali do USA), studentskych kariet a mnoho dalsieho.
To ze Hani Hanjour (unosca Flight 77, ktory narazil do pentagonu) nevedel lietat, nepovedal jeho instruktor, ale iba jeden zo zamestnancov leteckej skoly JetTech, ktoru Hanjour kratky cas navstevoval. Jeho instruktor bol Marcel Bernard, ktory povedal, ze sice mal problemy s ovladanim a pristavanim lietadla, ale niet pochyb o tom, ze ked sa zmocnil riadenia lietadla az vo vzduchu, tak namierit ho na budovu a zasiahnut ju nebol problem.
Loose Change samozrejme povytrhavali vyjadrenia instruktorov z kontextu tak, ako sa im to hodilo.
Informacie o unoscoch najdes aj na http://www.911myths.com/index.php/The_Hijackers , su tam vsetky mozne informacie vratane naskenovanych pilotnych licencii, zahranicnych viz (ktore dokazuju, ze pravidelne cestovali do USA), studentskych kariet a mnoho dalsieho.
To ze Hani Hanjour (unosca Flight 77, ktory narazil do pentagonu) nevedel lietat, nepovedal jeho instruktor, ale iba jeden zo zamestnancov leteckej skoly JetTech, ktoru Hanjour kratky cas navstevoval. Jeho instruktor bol Marcel Bernard, ktory povedal, ze sice mal problemy s ovladanim a pristavanim lietadla, ale niet pochyb o tom, ze ked sa zmocnil riadenia lietadla az vo vzduchu, tak namierit ho na budovu a zasiahnut ju nebol problem.
http://web.archive.org/web/200410101634 ... ep23.storyDespite Hanjour's poor reviews, he did have some ability as a pilot, said Bernard of Freeway Airport. "There's no doubt in my mind that once that [hijacked jet] got going, he could have pointed that plane at a building and hit it," he said.
Loose Change samozrejme povytrhavali vyjadrenia instruktorov z kontextu tak, ako sa im to hodilo.
seth82 a vyvracas tvrdenia aj tzv oficialnych konspiracnych teorii z medii ? ak hej, sorry nevsimol som si...
inak konspiratorov (akych vidi vacsina ludi) by som delil asi na 2 skupiny:
1. konspiratori, ktori umyselne vymyslaju za cielom zmiast ludi, jednoducho dodat ludom nekonecne krcmove temy - ja osobne neverim napr. haarpu, chemtrails
2. konspiratori, ktori boli oznackovani ako za tych konspiratorov prvej skupiny, ale pritom nemaju jednoznacny nazor, skumaju do podrobna danu temu
Niektore temy mozu byt umyselne vymyslene za cielom dat niektorym ludom privlastok konspirator. A prave mam taky pocit, ze sa to deje. Tymto mainstream chce davat najavo, ze "iba my nikto iny nema pravdu".
Preco si mainstream nemoze zobrat priklad od napr. slobodneho vysielaca ? Tam sa necenzurovane o vsetkom moznom diskutuje.
inak konspiratorov (akych vidi vacsina ludi) by som delil asi na 2 skupiny:
1. konspiratori, ktori umyselne vymyslaju za cielom zmiast ludi, jednoducho dodat ludom nekonecne krcmove temy - ja osobne neverim napr. haarpu, chemtrails
2. konspiratori, ktori boli oznackovani ako za tych konspiratorov prvej skupiny, ale pritom nemaju jednoznacny nazor, skumaju do podrobna danu temu
Niektore temy mozu byt umyselne vymyslene za cielom dat niektorym ludom privlastok konspirator. A prave mam taky pocit, ze sa to deje. Tymto mainstream chce davat najavo, ze "iba my nikto iny nema pravdu".
Preco si mainstream nemoze zobrat priklad od napr. slobodneho vysielaca ? Tam sa necenzurovane o vsetkom moznom diskutuje.
ako to je vlastne s tou banou v afrike?butthead napísal:94jakub, zabil si ma, kazdy ma svoju pravdu, na zaklade informacii ziskanych zo zdrojov, ktore si dany citatel mysli, ze su pravdive, ale rozhodne medzi nich nepatri mainstream...
A tu mam nieco pre zarytych (zaplatenych ?) antikonspiratorov http://truthbooks.blogspot.sk/