Navíjač bezpečnostného pásu

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
melonSVK
King
King
Používateľov profilový obrázok

Navíjač bezpečnostného pásu

Príspevok od používateľa melonSVK »

Zdravím,

rozoberali ste už niekto bezpečnostné pásy? Potrebujem dať nejak dokopy mechanizmus zasekávania, nejak mi blbne a nový pás za 100 eur kupovať nebudem. Vybral som pás z auta, zhodil som kryty a vyzerá to nejak takto:
pasy.jpg
Máte niekto potuchy čo ďalej?

Červené koliesko sa točí aj nezávisle na bielom zasekávači ale nepohne sa ďalej.
Matej18
Light Professional
Light Professional

Re: Navíjač bez. pásu

Príspevok od používateľa Matej18 »

všetko je to lisovane teda ak to rozobereš musí použiť nejaky lis alebo to nejak bez poškodenia nabiť vybral sisi dosť ťažku robotu nieje to ako zvinovací meter že to rozobereš navinieš pružinu a zmontuješ. s akého auta to je nie je to pyro páš ? Inak v pásoch je dosť silne pero tak neviem či sa nato vobec dáš vezmi si že akú má silu zvinovací meter a akú silu má toto osobne som opravoval iba pár metrov ale nakrútiť 5 meter dá niečo zabrať aby ti to nedalo po papuli
melonSVK
King
King

Re: Navíjač bez. pásu

Je to pás z Fabie a mala by tam byť pyronálož. No skúsiť to chcem, lebo je jedno či ho zahodím zmontovaný alebo rozobratý. Môžem len získať (pokiaľ mi nálož neutrhne ruku :D )

A skús prosím ťa písať interpunkciu, nedá sa to čítať. :) Vďaka.
Rekik
Medium Star
Medium Star

Re: Navíjač bezpečnostného pásu

Príspevok od používateľa Rekik »

čo tak zbehnúť na najbližšie vrakovisko? :D
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Rozoberal som pas z favorita, pretoze bol lenivy a nechcelo sa mu navijat. Hned ako som to otvoril mi odtial vystrelila pruzina a nech som robil co som robil, naspat sa mi ju zavret uz nepodarilo.
melonSVK
King
King

Ok páni, presvedčili ste ma :D Zajtra idem na jedno vrakovisko, kde majú presný kód dielu, ktorý potrebujem ja za zlomok ceny nového.
Napísať odpoveď