Holenie intímnych partií | žiletkou | strojčekom

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
typek61
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Holenie intímnych partií | žiletkou | strojčekom

Príspevok od používateľa typek61 »

uplink napísal:skúsil som ritný veniec na lyžiara, je to super :D
tak to si dal som sa fajne zasmial :D ja sa holim s gillette fusion power a je jedno ci su gulky napnute alebo nie.nikdy ma ziletka neporanila ani neporezala.je to 5 cepelova a to si idem ako po masle :D o zhliadnuti cele temy som sa riadne smial :lol: ako je to na lyziara?ritku som si este neholil a ani nebudem :P zda sa mi to cudne
Arkaz
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Arkaz »

Inak este k tomu vencu ala lyziar. Neviem ako iny no jak ked to praktizujem tak musim prejst ziletkou aj priamo cez venec aby som si bol 100% isty ze nezostanu chlpy v blizkosti venca. Zatial som sa neporezal klop klop. Tak isto mam gilette fusion power a spokojnost.
Jump3r-ko
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Jump3r-ko »

No ja sa holím vačšinou v spche a keď sú zmoknuté tak ich tažko vidieť a tak sa osuším, a zistím, že aj po holení su chlpaté :D
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Arkaz napísal:Inak este k tomu vencu ala lyziar. Neviem ako iny no jak ked to praktizujem tak musim prejst ziletkou aj priamo cez venec aby som si bol 100% isty ze nezostanu chlpy v blizkosti venca. Zatial som sa neporezal klop klop. Tak isto mam gilette fusion power a spokojnost.
Po venci so žiletkou? Pri tej predstave ma striasa. :D
Arkaz
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Arkaz »

Tak vcera som skusil ten philips bodygroom a musim povedat ze najrychlejsie holenie ake som kedy robil :D Paradicka . Uz bol vacsi porast tak s bodygroomom som to skosil vsade okrem vajec a potom vsetko dorovnal ziletkou sup sup . takze Jednoznacne odporucam philips bodygroom !
Jungle
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Jungle »

Ja holím žiletkou všetko a nemám najmenší problém :) Ale nepoužívam tie lacné jednorazové strojčeky.

Inak, niektoré príspevky v tejto téme ma značne pobavili :wink:
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Ja som holenie vajec neriešil nikdy, ale prednedávnom som to vyskúšal a je to úplne bez problémov, neviem, čo sa tu z toho spravila taká veda. Mašinkou bez nadstavca sa dajú zvládnuť tie bezpečné časti a dlhší "porast" a následne normálne žiletkou hlavne tie samotné vajcia v pohode. :)
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

Však veď aj ja vravím, že je to úplne v pohode. Za minútku oholené.
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lollo »

myslim ze kazdopadne treba prax a nikam sa neponahlat, radsej o 10 min dlhsie ako potom skakat po kupelni..

Obcas holim so strojcekom, a co nejde dobre strojcekom tak len ziletka, jednocepielka ;) ale na to treba mat skill, pretoze aj na napnutej pokozke to robi paseku
dano02
Novice
Novice

Príspevok od používateľa dano02 »

Dobry vecer, obnovim tuto par rokov staru temu, kedze aj vdaka informaciam, ktore som sa tu docital, som si kupil strojcek philips bodygroom. Mam 17 rokov a neviem, ci sa neviem oholit, alebo som vadny. Skusal som ziletku, aj tento strojcek no aj tak mam po holeni problem, ci uz hrude alebo trochu nizsie. Po holeni ked este nic nerobim a dam si volne oblecenie tak je to v pohode. Hram vsak aktivne futbal, a ked sportujem a zacne sa mi to o telo suchat, je to potom ako za trest. Casti, ktore som holil ma zacnu strasne svrbiet, az sa to neda vydrzat. Hrud si nejak nepotrebujem holit, len mi to rastie dost vysoko a necitim sa ok, ked mam napr rozponute polotricko a vidno mi chlpy. Zas dole tiez nechcem mat dzunglu. Mam vzdy take obdobie, ze to risknem oholim sa potom to strasne lutujem, a potom mam na dlhsiu dobu pokoj a skracujem to len noznicami :D lebo ten diskomfort, ktory potom mam je neskutocny. Teraz som sa zase nechal ovplyvnit myslienkami hladkej koze a zase som to olutoval. Viete mi povedat, co robim zle? Alebo to len potrebujem robit castejsie a nejak to prestane? Asi blby dotaz, ale tak… :D
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Ked to spravis 2x za tyzden, tak by ta to svrbiet nemalo. Kup si v lekarni kozmeticku vazelinu, stoji asi 3 eura, tym si namaz vnutornu cast stehien na ktorych ta to zrejme svrbi. Znizis tym trenie.
Famine
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Famine »

Ja sa uz rok neholim na intimnych partiach a citim sa skvelo, zbytocne si nedrazdim pokozku, lepsie zo mna citit feromony, setrim casom a je to omnoho lepsia rozkos s priatelkou, dobe holenia intimnych partií uz odzvonilo :smt033
007miroslav007
Expert
Expert

Príspevok od používateľa 007miroslav007 »

:mrgreen: U mna uplne jednoducho....holiacim strojcekom nad ftakom a ostatne komplet ziletkou.....ziletkou v sprche normalne sprchacom a prisaham ze ma nikdy nic nesvrbilo :D....uz to tak robim roky
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

dano02 napísal:Dobry vecer, obnovim tuto par rokov staru temu, kedze aj vdaka informaciam, ktore som sa tu docital, som si kupil strojcek philips bodygroom. Mam 17 rokov a neviem, ci sa neviem oholit, alebo som vadny. Skusal som ziletku, aj tento strojcek no aj tak mam po holeni problem, ci uz hrude alebo trochu nizsie. Po holeni ked este nic nerobim a dam si volne oblecenie tak je to v pohode. Hram vsak aktivne futbal, a ked sportujem a zacne sa mi to o telo suchat, je to potom ako za trest. Casti, ktore som holil ma zacnu strasne svrbiet, az sa to neda vydrzat. Hrud si nejak nepotrebujem holit, len mi to rastie dost vysoko a necitim sa ok, ked mam napr rozponute polotricko a vidno mi chlpy. Zas dole tiez nechcem mat dzunglu. Mam vzdy take obdobie, ze to risknem oholim sa potom to strasne lutujem, a potom mam na dlhsiu dobu pokoj a skracujem to len noznicami :D lebo ten diskomfort, ktory potom mam je neskutocny. Teraz som sa zase nechal ovplyvnit myslienkami hladkej koze a zase som to olutoval. Viete mi povedat, co robim zle? Alebo to len potrebujem robit castejsie a nejak to prestane? Asi blby dotaz, ale tak… :D
Zozen si nejaky dobry ukludnujuci krem po holeni a tym sa natieraj, po holeni a pred aktivitou (futbalom).
dano02
Novice
Novice

Ahojte, tak predsa by som sa chcel ešte chcel spýtať na jednu vec. Ospravedlnujem sa za asi primitivne otazky, ale...Skusil som to najprv len skrátiť, ale hrozne ma to pichalo, tie kratke chlpky hlavne v okoli tych zahybov. Tak som sa na to po dni vykaslal a dal to komplet dole. Problem je, ze to neviem oholit uplne do hladka ak holim v smere rastu chlpkov a tie uplne kratke chlpky tam zostavaju, a sposobuju to pichanie. Neviem, či som retardovaný, alebo to je normálne. Používam aj krém na upokojenie a natieram skoro vždy vazelínou, neviem normálne chodiť, nie to ešte behať, to by som sa doškrabal do krvi potom asi. Ziletku mam samozrejme ostru tusim trojcepelovu gilette. Nejake tipy? Alebo mam sa proste zmierit s tym, ze na hladko sa fungovat neda? Problem je, ze aj ked to skratim, tak to nie je prijemne, a full porast, sa mi drzat asi nechce :/
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

kym to nezbehnes ziletkou tak to hladke mat nebudes
ziadny pansky strojcek nedokaze holit do hladka

tak šup pena+ziletka a ideš
dano02
Novice
Novice

Ahoj, prave pisem. Skusal som najprv strojcek, lebo ziletku som uz skusal davno, a nemal som prijemne spomienky. Lenze jak som to skrati, tie kratke chlpky boli ostre a pri pohyboch to strasne pichalo, tak si hovorim ok, idem do ziletky. S tou som to samozrejme spravil, ale napriek tomu pocitujem pichanie, a uplne do hladka to nejde, nech to miesto prechadzam stokrat ziletkou, ak prejdem rukou proti smere, vzdy to citit, a to mi evidentne sposobuje aj to pichanie. :/ V proti smere to asi nie je dobry napad, ze?
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa starysomar »

K čomu je to dobré - minimálne u mužov?
Desaťtisíce rokov to nik neriešil a ako sme sa vyvinuli - alebo nás Boh stvoril (pre niektorých) - tak by to asi mohlo byť správne. :)
Pravda - holenie tváre má určitý zmysle no ostatné?
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

starysomar má očividne rád prales, ale nie každému je to po chuti :)

Ešte otázka - aký je rozdiel medzi zmyslom holenia tváre a holenia intímnych partií? Veď oba typy holení majú hlavne estetický efekt.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

starysomar napísal:K čomu je to dobré - minimálne u mužov?
hygiena
Napísať odpoveď