Za každú radu Vám ďakujem
Garmin etrex legend hcx a basecamp
Garmin etrex legend hcx a basecamp
Ahojte som novým užívateľom tohto Gps prístroja na MAC som si stiahol basecamp no nastal problém že mi zobrazi len nejakú všeobecnú mapu no potreboval by som na záznam trás aby mi zobrazil topo mapu SR ktorú mám v prijimaci nainstalovanu myslím že v3 po pripojení mi software prístroj bez problémov nájde no žiadna mapa sa nedá exportovať do basecampu môžete mi prosím poradiť ako ju tam dostanem? Na pamäťovej karte ktorú som mal v PC pichnutu som nenašiel nič
Re: Garmin etrex legend hcx a basecamp
Tento problem som davnejsie riesil, a ina moznost ako stiahnut si tu mapu nacierno proste nebola.. Aj ked ju mas v garmine, z neho ju nedostanes.. Potrebujes tu mapu normalne nainstalovat do PC a potom ju tam budes mat 
Hmmm ďakujem za radu môžeš mi ešte povedať prosím ako zistím presný typ mapy?byslim že v navigácii je to pod akousi skratkou
Musí to byt presne tá verzia čo je v Gps?
Dakujém
Musí to byt presne tá verzia čo je v Gps?
Dakujém
Phase konvertoval si ten img súbor do nejakého súboru pre MAC?
Sent from my iPhone using Tapatalk 2
V prvom rade pouzi editaciu prispevkov a nerob viacej postov. To, co si stiahol je mapa urcena priamo do gps navigatora, ty vsak potrebujes subor ".exe" ktory nainstalujes do PC. Nic sa nekonvertuje. Najdes ju lahko no tu sa warez neriesi tak sa nepytaj kde 
No ale problém je ten že exe nenainstalujem pretože používam MAC os
Preto sa pýtam či je nejaký spôsob ako to dostať do basecampu
Preto sa pýtam či je nejaký spôsob ako to dostať do basecampu
Netusim ci je aj verzia pre mac.. V krajnom pripade pouzi bootcamp