Sluchadla do 30€

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
nejakymarko
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Sluchadla do 30€

Príspevok od používateľa nejakymarko »

Zdravicko.
Kamoska zhana nejake sluchatka, najlepsie nejake in ear. Potrebuje to na skusanie, hra na basgitaru. cize asi nieco basovejsie.
Vyhliadla si TIETO
Co vravite?

Dik za radu
Ryan Giggs
VIP
VIP

Re: Sluchadla do 30€

Príspevok od používateľa Ryan Giggs »

V pohode aj tie Superluxy. Este lepsie Sony MH1C ak nevadi ten kabel.
josefs
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa josefs »

Nechcem otvarat dalsiu temu a preto by som Vas chcel poprosit o radu, ktore sluchadla vybrat do 20 EUR k mp3ke (asi do ucha - urcene pre pocuvanie pocas behania alebo fyzickych aktivit) aby mali co najlepsi zvuk, neboli problemy s kablom, navypadavali z usi..
Diky za Vase tipy.
Ryan Giggs
VIP
VIP

To chces trochu vela za 20 eur. To ci ti to bude vypadávať je vec nástavca a nie sluchadiel ako takých. Za 20 eur Soundmagic PL21.
josefs
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa josefs »

to Ryan ...
Dakujem za tip. Vyskusam ich.
mateu
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa mateu »

Tieto superluxy
http://www.muziker.sk/klavesy/sluchadla ... lux-HD-381
su za tu cenu uplne super. Maju velmi vyrazny bass. A to je presne to co hladas. Urcite lepsie za taku cenu nenajdes.
Ryan Giggs
VIP
VIP

Ale najde. A o dost.
Johnnny
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Johnnny »

Zdravim, trochu to ozivim. Tiez chcem nieco do 30 eur, idealne menej. Prioritou je cisty zvuk kedze to chcem mimo ineho pouzivat aj na pocuvanie cudzich jazykov. Izolacia nie je nijak zvlast dolezita, budem to pouzivat aj pri korculoach kde ma tesi ked viem co sa okolo deje. Nedavno som pouzival Superluxy HD381 o ktorych sa sice hovori, ze su skvele, ale osobne mam pocit, ze sa dost precenuju. Na svoju cenu hraju dobre, ale tam by som skoncil. Normalne by som bral MH1C ale tie nemusia byt kompatibilne s mojim telefonom (Samsung Omnia W). Na Omnii 7 hraju udajne potichu, tak neviem. Su nejake dalsie typy, alebo mam risknut Sony ? Vdaka za rady

Este dodam, ze som zastanca vyrovnaneho, no predsa len trochu rockovejsie zafarbeneho zvuku (nieco ako DT 990 )
Ryan Giggs
VIP
VIP

Vsonic VSD1/VSD1S. To je momentalne top, ktory sa da za maly peniaz kupit. Na rock skor VSD1. Tie su zvukovo viac "pokivene", takze na rock vhodnejsie. Sice charakter je odlisny ako DT 990, ale tie maj od rockoveho etalonu daleko (na to maju vela basu).

Pokial ide o ten "problem" s hlasitostou s Omniou, zalezi ako hlasno pocuvas ty a nie ten kto to pisal niekde na nete. A takisto, vsetky zariadenia maju softverovo obmedzenu hlasitost (norma EU na ochranu sluchu), na vacsine zariadeni sa to ale da obist. Aj na Omnii, navodov je na nete kopa.
Johnnny
Guru wannabe
Guru wannabe

Premyslam nad tym, ze ak najdem MH1C a VSD1 v jednom shope, vezmem tie lacnejsie a ked nesadnu, vymenim ich. Ja nepocuvam hudbu nejak sialene hlasno. Cca na 1/2 hlasitosti, ale na druhej strane sa bojim (oprav aks a mylim, je to len dohad) ze tie maximalne hlasitosti uz ovplyvnuju kvalitu vystupu.

Aha, takze VSD1 len zo zahrancia ...

Ako su na tom v porovnani s VC02 ? Na tie som pocul dost chvaly a stoja skoro rovnako.
Ryan Giggs
VIP
VIP

Maximalna hlasitost kvalitu zvuku ovplyvnuje. Na narocnejsich sluchadlach vsak skor pozitivne. Kvalitne sluchadla su naddimenzovane aby zvladli aj vysoku zataz bez skreslenia. Nejaky telefon ich nemoze rozhodit, ani sa neazapotia.
Na Omnii staci vojst do servisneho menu a zmenit tam jednu hodnotu.

VC02 su plne konkurencieschopne voci MH1. Akurat ze pred par mesiacmi prisli prave VSD1, ktore su o nieco malo lepsie, ale hlavne konstrukcne vydarenejsie a pouzitelnejsie ako MH1 aj VC02. Obzvlast aj ked to chces na sport.
Johnnny
Guru wannabe
Guru wannabe

Ja som to myslel skor opacne. Ze s vyssou hlasitostou sa trapi skor samotny zdroj, pokial nie je kvalitny. Napriek tomu ale zrejme pojdem do VSD1. Paci sa mi design, cena je rozumna a nemaju problemy MH1C ako kabel a vypadavanie. Nieco som si o nich precital a vyzeraju uplne v poriadku. Zaujima ma este jedna vec. Chcel by som ich brat z ebay za najnizsiu cenu, co je okolo 45$ aj s postovnym. Nemusim sa bat nejakych fakeov, alebo tak ?
Ryan Giggs
VIP
VIP

To nie je auto, že to vytačaš až do obmedzovača a motor kvili. Samozrejme s hlasitosťou sa meni aj krivka, ale je to v rovine nuancii. To by ten zdroj musel byť nejaky veľky shit aby sa niečo ake stalo. Pokiaľ to bude skreslene natoľko, že sa to nebude dať počuvať, to bude hlavne vinou sluchadiel že ich to "prebudi", nie vinou zdroja, proste ten vykon nezvladnu (teraz hovorim všeobecne). Tu sa ale bavime o kvalitnych vyrobkoch, tam sa naozaj nie je čoho bať. Tento pripad to rozhodne nebude. Mobil nema taky vykon aby takym sluchadlam "ubližil".

Fakov sa bať netreba, ak ma predajca vysoky positive feedback. Vtedy je ten nakup bezpečnejši a predajca serioznejši ako 99,99 % našich obchodov. Uvediem vlastnu skusenosť, kupoval som kamoške sluchadla za 40 dolarov. Prišli už s tym, že jedno sluchadlo nehra. Tak som to reklamoval a poslal späť. O 2 tyždne prišiel balik s vyššim a drahšim modelom (asi 10 dolarov) a textom, že je to odškodne za spôsobene problemy. Nedoplacal som samozrejme nič. Ktory slovensky shop sa takto zachova? Nedavno tu niekde na fore podobnu skusenosť s ebay (s inym druhom tovaru) spominal uplink.
A faky VSD1 pravdepodobne zatiaľ ani neexistuju. Aby sa niekomu oplatilo vyrabať faky 30-40 dolarovych sluchadiel, to najprv musia zaznamenať nejaky komerčny uspech. A v pripade tohto modelu je na to priskoro.

Konkretne napr. tento predajca: http://www.ebay.com/itm/VSONIC-VSD1-Hig ... 0663160633, ten je prevereny aj v našich končinach. Viacero ľudi z rôznych českych a slovenskych for uňho nakupilo. Zatiaľ sa nik nesťažoval. Aj tu z hojka tam už tušim niekto nakupoval.
Johnnny
Guru wannabe
Guru wannabe

Vdaka Ryan, moc si mi pomohol. Prave od toho predajcu sa chystam nakupovat, takze budem kludnejsi. Myslim, ze tie sluchadla znacne presiahnu moje naroky, kedze budu urcene skor na ucenie a sporty pri ktorych uz detaily a vernost prednesu prilis nevnimam. Je teda rozhodnute :) este raz vdaka
Ryan Giggs
VIP
VIP

Keby sa ti čokoľvek nepačilo, ma tam uvedenu 14-dňovu lehotu na vratenie tovaru. Buď ti vrati peniaze alebo si od neho vyberieš niečo ine. Maš na vyber. Takže žiaden problem. Akurat zaplatiš poštovne smerom tam. To maš to iste ako u nas, akurat miesto 7 maš dni 14.

Ten človek (môže to byť aj obchod) ma vysoku reputaciu a predava kopu rôzneho tovaru. A na ebay už nejaky ten rok funguje. Takže z toho sa da usudiť, že z toho ma aj nejaky trvaly prijem. Keby začal oblbovať, to by mu ten biznis asi dlho nevydržal, išiel by sam proti sebe.
Samozrejme najsť sa tam môžu aj podvodnici, ale prave podľa takychto indicii sa to da pekne odlišiť, kto bude seriozny a od kto nie. A ako vravim, viem že už tam niekto z našich končin nakupoval.
Johnnny
Guru wannabe
Guru wannabe

Tomu rozumiem, ale ja som sa skor bal fakeov. Tie sluchadla su lacne, takze neznalym sa moze zdat, ze aj faky hraju za tu cenu v pohode a dat mu slusne hodnotenie. Na druhej strane je fakt, ze na vyrobu fakeov v podstate nebol cas a dovod, ako si sam povedal, takze som si ich uz naklikal. Snad prijdu co najskor :) Dufam, ze ma "oslnia", pretoze od Superluxov som mal vysoke ocakavania a na zadok som z nich nepadol :?

WOW efekt ocakavam samozrejme vzhladom na cenu. Je mi jasne, ze som uz mal na usiach lepsie veci :)
dynamics2
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa dynamics2 »

ja mozem odporučiť soundmagic e10, stoja 35€ a hrajú skvele !!!!!!
Johnnny
Guru wannabe
Guru wannabe

S niecim takym som pocital. Sestra ma nejake Soundmagic, ale nespominam si na model a hraju solidne. Dufam ale, ze Vsonic budu este vyhodnejsie :)
Ryan Giggs
VIP
VIP

E10 su vzhladom k cene velmi slusne basove sluchadla. Ale VC02, MH1 v bulk verzii, VSD1 a par dalsich sa predsalen svojej cenovej kategorii vymykaju. A to dost vyrazne.
kubaj
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa kubaj »

Aké in-ear slúchadlá by ste odporučili? Uvažujem nad spomenutými VC02, ale z ebayu vychádzajú za cca 37€ plus je nejaká šanca že budem platiť DPH, tak by som asi skôr chcel niečo lacnejšie, dajme tomu do 25-30€. Doteraz som používal Sony MH-650, setovky k mobilu, odišiel mi má nich kablik, takže musím si zohnať nové slúchadlá.
Napísať odpoveď