ja wukonga, na ranked mam s nim zatial 100% win a uz mam dost hier odohranych s nimsano456 napísal:Neviem ci sa to tu uz nepreberalo, ale ak hej, asi by to aj tak nebolo uz nejak extra aktualne...
Preto sa vas pytam ake postave hravate najradsej, resp. co si date ak chcete istu vyhru? (oblubena postava)
Ja mam Oriannu a myslim, ze celkom sranda to je snouNa rankede vacsinou pickujem tu...
League of Legends
Re: League of Legends
milujem tie rady do soloQ typu pickni co chces hrat and mute everyone...dneska taka lissandra a moj 9 winstreak ranked isiel do prdele...hra proti lux a stoji..proti skillshotom..omg..
Wukonga? Neviem, ten sa mi zrovna nepozdava.. Skusal som ked bol free, ale neviem mu nejak prist na chut... Ani tank to nejak nie je a damage extra velky sa mi tiez s nim nedarilo davat.. Ale o to lepsie, ze sa najde niekto kto ho vie dobre hrat.. 
Bud rad, ze si mal 9x win. Ja som vcera prehral promociu na gold 4 a 100 lp. Potesi ze ?dk.samper napísal:milujem tie rady do soloQ typu pickni co chces hrat and mute everyone...dneska taka lissandra a moj 9 winstreak ranked isiel do prdele...hra proti lux a stoji..proti skillshotom..omg..
//autoeditácia príspevku (17 Júl 2013, 10:04)
Spirit Guard Udyr Banner and Icons
Fajn, teraz v každej hre trolluje Udyr že chce ísť on pretože má nový skin. -.-
Možem potvrdiť, je v zľave a každý kto na to má RP si ho kúpi síce za Udyra v živote nehral!!!DonAndres napísal:Fajn, teraz v každej hre trolluje Udyr že chce ísť on pretože má nový skin. -.-
Mám rád Udyra, ale teraz si ho vážne nejakú dobu nezahrám. Pred tým som videl Udyra v hre tak možno 1 krát za 15 zápasov, teraz v každej hre. 
No mám taký problémik 
Hrával som Lol-ko na starom NB a v zime som si kúpil nový, konečne som sa odhodlal naištalovať lol-ko a aké nemilé prekvapko ma čakalo
"Error instalating Pando media booster."
Čo stým mám urobiť? Mám Toshiba 855-1TV. Je to kvôli slabej grafike? ale to by asi nebol problém pri inštalácii
Hrával som Lol-ko na starom NB a v zime som si kúpil nový, konečne som sa odhodlal naištalovať lol-ko a aké nemilé prekvapko ma čakalo
Čo stým mám urobiť? Mám Toshiba 855-1TV. Je to kvôli slabej grafike? ale to by asi nebol problém pri inštalácii
netusim skus stiahnut tieto istalacky http://na.leagueoflegends.com/board/sho ... ?t=1899014Beybo napísal:No mám taký problémik
Ako, čo je na tom smiešne ?
-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
ukaz to zajtra aj kamaratom v skolke, isto sa tiez zasmeju
No asi...ja neviem, ideš zasierať tému ?
to som ja dneska poslednú hodinu robil lebo som sa nudil :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Nikoho to tu nezaujima ty troll. Chod prec.
LukasqoO napísal:Nikoho to tu nezaujima ty troll. Chod prec.
Skade vieš ,že je troll?
Možno je Challenger I a nudí sa
-
lekoklatik
VIP
Mame ho za to uctievat?
//draven je neskutocne silny champ aj po nerfe
Ak chceš môžeš.