Externý mikrofón ku kamere
Externý mikrofón ku kamere
Dobrý deň, mám kameru Sony HDR-CX190E (http://www.alza.sk/sony-hdr-cx190e-cerna-d299149.htm) a potreboval by som na ňu externý mikrofón. Vedeli by ste mi povedať, či sa na ňu vôbec mikrofón pripojiť dá ?
-
Dildogripak
Medium Professional
-
Dildogripak
Medium Professional
Re: Externý mikrofón ku kamere
chceš mi povedať že si odpoveď na svoju otázku v tom linku nenašiel?
Mimochodom...
Mimochodom...
Pravidlo 23:
Skôr ako položíte otázku, použite na fóre vyhľadávanie, pozrite sa do FAQ a použite google.sk. Ak ste nič nenašli a idete zakladať tému, tak použite vhodný predmet príspevku, v texte správy sa pokúste stručne opísať problém, píšte spisovne (napr. nepoužívajte X miesto CH, W miesto V..., dávajte pozor na y/i, rozlišujte veľké a malé písmená, obrázky vkladajte do prílohy a hlavne používajte interpunkčné znamienka...), prečítajte si návod Ako správne položiť otázku a Ako správne hlásiť chyby.
Predmet a text príspevku musia byť v súlade s týmito pravidlami.
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
a ty si ju tam našiel? Ja som prešiel prvé dve strany a nikde som sa to nedočítalDildogripak napísal:chceš mi povedať že si odpoveď na svoju otázku v tom linku nenašiel?
Mimochodom...
k téme: googlil som trošku viac ako tu múdry kolega čo negooglil vôbec len ti to hodil v linku, a dočítal som sa, že nemá vstup na mikrofon. V tejto cenovej relácii dokonca vraj žiadna kamera vstup na mikrofon nemá, takže bohužial. Ale iba sprostredkujem čo som prečítal inde, tak neručím za pravdivosť tohto tvrdenia. V kamerách sa nevyznám
-
Grim
Darca
...ja som to tam našiel, asi za 20 sekúnd...ale nenapíšem ti to, pre tvoje dobro sa musíš informácie naučiť hľadať, nie sa len tupo pýtať...a ešte si drzý na tých, ktorí ti pomohli...
-
Dildogripak
Medium Professional
Predstav si milý kolega, že som googlil(hneď druhý link), dokonca som si to overoval aj na stránke výrobcu a všetko som našiel do pár sekúnd. Preto som mu sem hodil link na google aby sa to naučil aj on. Ako vidím, ty tiež súdiš druhých podľa seba...audiotrack napísal: a ty si ju tam našiel? Ja som prešiel prvé dve strany a nikde som sa to nedočítal
k téme: googlil som trošku viac ako tu múdry kolega čo negooglil vôbec len ti to hodil v linku....
-
audiotrack
VIP
to je presne to, na čo sa odvolávam. Ale heureka je dosť blbý zdroj s hodnovernosťou babky z druhého konca ulice. Stačí si prejsť nejaký produkt ktorý tam má 15 eshopov, a každý má iné parametre k nemu. A teraz vyznaj sa v tom. Tam si nájdeš najlacnejšie keď vieš čo hladáš. Ale pýtať sa na takéto veci, to určite neberiem ako 100% info
-
Dildogripak
Medium Professional
Odpovedal tam expert z megapixel.cz a nie Fero z Hornej Maríkovej + som spomínal že som to overoval na stránke výrobcu
http://www.sony.sk/product/cam-high-def ... ations#tab
http://www.sony.sk/product/cam-high-def ... ations#tab
Takže už nechajme tých rečí, je to vyriešené.Technické špecifikácieHDR-CX190E
Konektory
Konektor pre mikrofón
NIE
-
Grim
Darca
Dildogripak - veď v prvom linku v tom review to máš napísané, naspodku sú prons/cons a v cons je to napísané...