Kedy vám priateľka začala meniť život - začalo to byť vážne

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Kedy vám priateľka začala meniť život - začalo to byť vá

Príspevok od používateľa begbeee »

Mnoho ľudí už nerobí svadbu a predsa je ich vzťah vážny, napr. majú deti a bývajú spolu.

Ja bývam s priateľkou vo veľkom viacgeneračnom dome s jej rodičmi, tak myslím, že tam sa to mení. Máme možnosť bývať aj spolu samy, ale momentálne som limitovaný mojím zamestnaním, teda jeho miestom a neviem to stále doriešiť :(

Kedy to u nás začalo byť vážne? No keď sme spolu odišli bývať do UK. Toto leto sa ju chystám po 4 rokoch požiadať o ruku.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

tiez suhlasim s bindom. nie je to o peniazoch, vazne to zacne byt ked zistis, ze ti je s tou osobou dobre, ze sa mozes spolahnut, ze ta podrzi a pochopi. A je naozaj jedno, ci to zistis v 16 alebo v 36tke. Spolocne byvanie nie je nikdy uplne bezproblemove, je to vsetko o kompromisoch a tie zacnes robit ked si zratas 2 a 2.
Ci ti stoji za to hadat sa a bit sa za svoju pravdu kvoli blbostiam a riskovat tym, ze o tu osobu prides. Ak si toto clovek neuvedomi, nie je pripraveny a odhodlany stravit zivot s tym clovekom.
kayko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kayko »

seriously? ked som zistil, ze ma podvadza :lol:

ale vazne, az ked som zistil, ze ma priatelka podvadza, az vtedy som si uvedomil, ake je lahke mat niekoho rad, ked si ho idealizujeme, ked sa mozeme na neho spolahnut, ked mu verime... nie je tazke brat vztah vazne, ked su zistne dovody, ale odhodlanie prekonavat problemy je motorom vztahu a myslim si, ze pokial vztah nebol otriasany v zakladoch, tak nie je vazny.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

spolocne byvanie je uz vazny stupen vztahu a dost narocny na vzajomne kompromisy
Napísať odpoveď