Prosim Vas ohodnodte tento PC:
PC zvláda všetky hry na vysokých detailoch v 1680x1050,filmy vo FULL HD a všetko na čo si spomeniete..
MSI 760GM P34FX GPU:MSI Nvidia GTX 560Ti Hawk TwinFrozn III PSU:Forton 550W 80+ Bronze CPU:AMD FX 4100 3.8GHz RAM:Corsair Vengeance 1600MHz 8GB (2x4GB) HDD:Western Digital 640GB Scorpio Blue Case:Cooler Master s priehľadnou bočnicou Windows 7 Home Edition 64bit SK
PC je v perfektnom stave,prednedávnom bol prepastovaný procesor aj grafická karta.
Asi všetky súčiastky sú v záruke,PC nemá ani dva mesiace,no stahovali sme sa,bol vo všetkom chaos a nemám od toho záručné listy,no pc je ako nový.
Hodnotenie systému windows: Procesor:7,2 RAM:7.5 Grafická karta AERO:7,9 Grafická karta pre hry:7,9 Harddisk:5,9
I: Hodnota PC
Re: I: Hodnota PC
Asi všetko je v záruke, PC nemá ani dva mesiace
Bez papierov to máš akokeby si ani záruku naň nemal. Skôr to pôsobí ako fake.
300 € +-
300 € +-
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
budes aj predavat? mal by som zaujem..idealne aj s tymi papiermi kedze ma 2 mesiace
diky za info, neni to moj PC, dostal som istu ponuku a preto som si chcel overit hodnotu PC (text som len prekopcil tak ako som ho dostal)...majky358 napísal:Asi všetko je v záruke, PC nemá ani dva mesiace![]()
Bez papierov to máš akokeby si ani záruku naň nemal. Skôr to pôsobí ako fake.
300 € +-
musim zvazit ponuku, ak ho nevezmem ja, posuniem ti kontaktguess.whoo napísal:budes aj predavat? mal by som zaujem..idealne aj s tymi papiermi kedze ma 2 mesiace
-- 29 Júl 2013, 22:10 --
-- 29 Júl 2013, 22:10 --