Klinec v nohe

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
DEVZYO1G
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Klinec v nohe

Príspevok od používateľa DEVZYO1G »

Ja som nešiel k doktorke hlavne preto že sa mi to stalo 2 dni pred dovolenkou a ako poznám našu doktorku, hneď by som dostal antibiotiká a bol poslaný na chirurgiu.

Ranu som si vydezinfikoval, mal som to trochu opuchnuté a pri chodení to bolelo .. po asi troch dňoch to všetko prešlo a teraz je už všetko OK.
strapaty
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa strapaty »

ak chces aby sa to lepsie hojilo treba si prilozit na spodnu cast diery kusok slaniny a zaviazat a raz denne menit... rana chodenim nebude praskat a rychlejsie sa zahoji
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

DEVZYO1G napísal:Ja som nešiel k doktorke hlavne preto že sa mi to stalo 2 dni pred dovolenkou a ako poznám našu doktorku, hneď by som dostal antibiotiká a bol poslaný na chirurgiu.

Ranu som si vydezinfikoval, mal som to trochu opuchnuté a pri chodení to bolelo .. po asi troch dňoch to všetko prešlo a teraz je už všetko OK.
Tá rýchla dezinfekcia je základ, vo väčšine prípadov to stačí a telo si poradí samo. Ja som svoje posledne väčšie rany práve nedezinfikoval a zapálilo sa mi to, zahnisalo sa preto sa proces hojenie riadne predĺžil a mal som som s tým problémy.
Dettol
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Dettol »

Zdravím , stalo sa vám že ste skočili na klinec ale pozor do Päty , klibec mal asi 4 cm ale kedže tam bola doska 1cm , topánka 1cm a medzipriestor takže asi 1 cm v pate , no a je tomu asi 7 hodín a stále to neskutočne bolí ale chodiť môžem prednou časťou , čo mi poradíte ? Lebo zajtra by som chcel ísť zase do roboty :D Dakujem .
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Nič, je to zranenie ako každé iné. Ak si myslíš, že to zvládneš tak choď. Tetanus nedostaneš neboj sa.
Mike43
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Mike43 »

Ja som si pichol do ľavej ruky taký dosť hrdzavý klinec nebolo to hlboko ale tiekla krv vyčistil som to Septonexom a pracoval som ďalej staval som dreváreň a potom neskôr doma som to čistil liehom alebo peroxidom teraz už neviem a s tyčinkou na čistenie uší aby som ranu poriadne vyčistil to bolo v sobotu v pondelok som išiel k lekárke a ukázal som jej to vôbec to nebolo zapálené nebolelo to ale aj tak mi dala tetanovku bude mať efekt po tak dlhej dobe kedy sa mi to stalo? Lebo teraz ma akosi pobolieva ruka ale to môže byť aj z toho že v práci sa stále hrám na mobile lebo rana sa mi pekne zahojila a nič nebolelo okrem tej tetanovky čo myslíte nebude to niečo vážne bolesť ruky?
bladeboy
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa bladeboy »

Mike43 napísal:Ja som si pichol do ľavej ruky taký dosť hrdzavý klinec nebolo to hlboko ale tiekla krv vyčistil som to Septonexom a pracoval som ďalej staval som dreváreň a potom neskôr doma som to čistil liehom alebo peroxidom teraz už neviem a s tyčinkou na čistenie uší aby som ranu poriadne vyčistil to bolo v sobotu v pondelok som išiel k lekárke a ukázal som jej to vôbec to nebolo zapálené nebolelo to ale aj tak mi dala tetanovku bude mať efekt po tak dlhej dobe kedy sa mi to stalo? Lebo teraz ma akosi pobolieva ruka ale to môže byť aj z toho že v práci sa stále hrám na mobile lebo rana sa mi pekne zahojila a nič nebolelo okrem tej tetanovky čo myslíte nebude to niečo vážne bolesť ruky?
to maš z toho že sa hraješ v praci na mobile ... v praci sa nehraje v praci sa robi ! :sneaky:
Mike43
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Mike43 »

Veď ja sa idem v práci zodrať :D
Napísať odpoveď