//777. post
League of Legends
Re: League of Legends
Sice nemam teraz moc casu, ale sem tam si zahram. Zacal som hravat jarvana v jungli, ten champ je neskutocne OP. S niektorymi championmi ma tiez brutalnu synergy, napr s MF (nase ultiny). Videl som ho zoparkrat hravat ako support, prave s mf... skusim, uvidime podam report 
//777. post
//777. post
čaute
Hladám niekoho kto by si somnou išiel zahrat na eu nordic east
Moj skype : Richardo5998
Píšte
Dík
Hladám niekoho kto by si somnou išiel zahrat na eu nordic east
Moj skype : Richardo5998
Píšte
Dík
-
lekoklatik
VIP
A tvoj ingame nick?
Neviem kedy dnes pridem z prace, ale okolo vecera budem mozno online.
Neviem kedy dnes pridem z prace, ale okolo vecera budem mozno online.
hovoríš somnou
?
-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
sorry za OT ale gab ty si iny pripad, si teraz riadne dvihol naladu 
henten je op,tamten je tiez.a ten dvadsiaty ten bude nabuduce.asi by mali spravit zoznam, ktori nie su.Adry napísal:Sice nemam teraz moc casu, ale sem tam si zahram. Zacal som hravat jarvana v jungli, ten champ je neskutocne OP. S niektorymi championmi ma tiez brutalnu synergy, napr s MF (nase ultiny). Videl som ho zoparkrat hravat ako support, prave s mf... skusim, uvidime podam report
//777. post
Tak tak. Každý hero je svojim spôsobom OP, len zaleží v akých rukách sa nachádza.
Btw, keď som išiel v bude tak predomnou sedeli dvaja chlapci asi 8-10 ročný a rozprávali sa o LoLku. Nejsi jeden z nich gab5998?
Btw, keď som išiel v bude tak predomnou sedeli dvaja chlapci asi 8-10 ročný a rozprávali sa o LoLku. Nejsi jeden z nich gab5998?
som ale mam 12-13 takže ani vlastne nie
-
lekoklatik
VIP
Prichadza ten cas kedy su lol songy mnohokrat lepsie ako paradovany original a normalne premyslam o tom ze si to hodim na cdcko 
v Tvojich rukach asi ziadenSon-Goku napísal: henten je op,tamten je tiez.a ten dvadsiaty ten bude nabuduce.asi by mali spravit zoznam, ktori nie su.
neskutocne,takze vybalancovana hra,ze ako niekto minule tvrdil.
Je vybalancovana, ale v team synergy... ak mas rozum, a vies co picknut, tak ani shen s malphitom a blitzom v enemy teame vas nerozbiju 
-
lekoklatik
VIP
Ako odstranit ten otravny udyr comic screen - http://www.reddit.com/r/leagueoflegends ... dyr_comic/
Mne to funguje, vytvorte si tu zalohu keby nie.
Mne to funguje, vytvorte si tu zalohu keby nie.
poje**** ma z tejto vyje*** komunity... po mesiaci si to clovek ide zahtra a 3 hry som hral po sebe bud 4vs5 alebo 3vs5.. vyje***
Hladam supporta na duo. Som gold V.
-
lekoklatik
VIP
Tak hraj duo alebo co 
3 hry su malo na hodnotenie.
Ja som naprikald prehral vsetko, mam len jednu vyhru, ale to som nehral ranked.
Keby som mal neobemdzeny net, tak hram povacsine len ranked, nech sa konecne pohnem.
Vcera som si zahral jeden len aby ma nevyhodili z G4 za inactive a tak nestastne sme prehrali, ze az.
-21bodov potesi, nuz zaujimave je to cele
3 hry su malo na hodnotenie.
Ja som naprikald prehral vsetko, mam len jednu vyhru, ale to som nehral ranked.
Keby som mal neobemdzeny net, tak hram povacsine len ranked, nech sa konecne pohnem.
Vcera som si zahral jeden len aby ma nevyhodili z G4 za inactive a tak nestastne sme prehrali, ze az.
-21bodov potesi, nuz zaujimave je to cele
Na duo nemam cas ani chut, clovek si ide sem tam zahrat a natrafi len na kktov.. Od nervov som to odinstaloval, keby sa dalo, tak ten acc rovno mazem..
-
lekoklatik
VIP
Tak ho niekomu daruj, alebo predaj za tych par eur ktore das na zmenu nicku.
Kde je ta stranka , kde sa dalo predavat? volakde par stran dozadu to bolo , ale nvm to najst
Mňa v poslednej dobe štve ako to vyberá tímy. Už dlho som nehral vážne vyrovnanú hru, vždy buď vyhráme o 20 killov alebo prehráme o 20 killov.