Autoumývareň

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...

Preferujem autoumývareň

-OMV
1
3%
-Shell
1
3%
-Slovnaft
0
Žiadne hlasovania
-Ručná(box a pod.)
9
30%
-bezdotyková
6
20%
-doma
11
37%
-Iná
2
7%

Celkom hlasov: 30

asusak92
Light Expert
Light Expert

Autoumývareň

Príspevok od používateľa asusak92 »

Zdravím, založil som túto tému aby ste sa s ostatnými používateľmi tejto diskusnej stránky /1*/ podelili o svoje skúsenosti so starostlivosťou o svojho tátoša.
Aké autoumývarne preferuje, na čerpacích staniciach, ručné alebo nechávate umývanie auta na prírodu ? :) Podeľte sa o skúsenosti, s cenami, umývacími programami...

Ď! :smt006
deszka3
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: Autoumývareň

Príspevok od používateľa deszka3 »

My v meste máme autoumyvárku už asi 4 roky. Pamätám sa, že na začiatku to bolo niečo nové a ešte k tomu za polovičnú cenu, čiže za 2.99€ si mal umyté auto, navoskované a 2x usušené. Časom sme prišli nato, že umyvárka škrabe lak a auto nebolo kompletne umyté a po usušení nebolo také čisté ako keď umývaš ručne. Odvtedy auto umývame doma, najprv penou, potom vapkou poriadne umyjeme, aj pod blatníkmi, utrieme jeleňou kožou (asi sa to tak volá) a necháme usušiť a úplne nakoniec natrieme pastou a pekne preleštíme.
Trussardi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Trussardi »

skusenosti s touto umyvarkou v ke? https://www.facebook.com/AndrejDetail
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Trussardi - chodieval mu tam pomahat bratranec, co hovoril tak skusenosti s tym byvali dobre.

obecne k teme - moje auto chodim len na pumpovu umyvarku, najlepsie ked dostanem pri tankovani zlavu :) neoplati sa uz na to rucna umyvarka.
Fuxxo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Fuxxo »

jedine co preferujem ja, je bezkontaktova umyvarka. clovek si auto umyva sam, takze ako si auto umyje, take ho bude mat a nemoze sa na nikoho stazovat. cistenie prebieha vysokym tlakom vody, cize skrabance su prakticky vylucene.

a bezdotykovu umyvaren by som poprosil zaradit ako dalsiu moznost do hlasovania, lebo v tomto hlasovani bude mat asi najviac hlasov

okem tejto umyvarky, potom uz len rucne umyvanie. kefy na pumpach skriabu
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

A taktiež môžete dať viac možností na označenie.. ja osobne to striedam podľa okolností.. niekedy sám ručne na záhrade (keď som tam s autom a nemám čo robiť), niekedy bezkontaktná wapka (keď sú hrubé nánosy blata alebo ak len nejakú časť treba opláchnuť), niekedy klasická umývarka na OMV (hlavne v zime, alebo keď sa mi s umývaním nechce babrať).

Všetky majú svoje výhody a nevýhody..
Header
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Header »

Preferujem ručné umývanie. Je najkvalitnejšie a najšetrnejšie. Automatizované autoumývarky sú často predražené a neumývajú tak "podctivo".
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Ja klasicky na benzínke, moc sa s tým neseriem, často to mám tam zadarmo... a sem tam na dvore, ale zas nepreháňam to.
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Hegy »

tak mojich diskov sa prakticky kefy ani dotknut nemozu :D takze aj keby chcem na vyber moc nemam cize dvor- - hadica hubka idess
asusak92
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa asusak92 »

My tiež väčšinou auto umývame sa sami, ale dnes som išiel okolo Shellky nedalo mi išiel som dať auto opláchnuť /celé zaprášené/ zvolil som si základný program PLATINUM za 4,28 € a som spokojný, vyzerá lepšie ako pred umytím :) ale dokedy... Častejšie služby tohto charakteru využívame v zime keď sa vrátime z dlhších ciest /auto nasolené ako slanina/ a aj na jar oplach podvozku.
Eras
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eras »

umyvarka CarBax, su tam fajn penove kefy, auto sa predtym oplachne vysokym tlakom... inak doma s niekolkymi kyblami s vodou :D umyvarka ked nemam cas...
tacosi
Moderátor
Moderátor
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tacosi »

Doplnena je bezdotykova a umyvanie doma.
Povolene hlasy su 2,no po doplneni sa hlasy resetli,takze musite znova.

Na predchadzajucom aute som chodil na omv a shell,ale najviac som ho umyval doma rucne.
Terajsie auto uz iba vyhradne doma,cize ziadne umyvarky.
ktozesomja
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa ktozesomja »

Ja umyvam auto vzdy len doma rucne, s hadicou a hubkou so samponom na auto, vyutieram do sucha a potom niekedy este aj vylestim. Raz som ho dal umyt v umyvarke, ale nebolo to velmi pekne umyte ked auto vyschlo. Takze len doma, je to najlacnejsie a myslim, ze aj najlepsie si clovek takto rucne umyje auto.
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Hegy »

najlacnejsie neviem :D akurat vcera som ratal ze nosim v kufri autochemiu v hodnote cca 300€ takze to az take lacne nieje ale tak ja som uchyl ja musim mat auto ciste
Napísať odpoveď