Babeta 210 straca vykon pri zapnutom svetle
Babeta 210 straca vykon pri zapnutom svetle
Zdravim,chcel by som sa opytat ci neviete niekto co je s babetou 210 , ked pri zapnutom svetle z nicho nic strati vykon a nejde pridat vobec plyn a ked svetlo vypnem tak hned ide ako sip a zapnem svetlo a zase strati vykon a nejde pridat. pls ked viete tak poradte. Najhorsie je to vtedy ked idem obehovat a plyn nejde. Thanks
Re: Babeta 210 straca vykon pri zapnutom svetle
nebudes mat niekde seknuty kabel na svetlo? podla mna ti niekde kabel preraza na kostru, robi velky odber a odobera stavu inducke ... preto ked mas vypnute svetlo to ide ako sip a ked zapnes svetlo, tak to ide ako zlomeny sip 
-
tacosi
Moderátor
- Kontaktovať používateľa:
obehovat ?Matty007 napísal:Najhorsie je to vtedy ked idem obehovat a plyn nejde.
A uz aj ked,,,tak ked obehujes,akurat vtedy zapinas svetlo ci ako ?
a nemohli by to spôsopbovat cievky ? teda niektora z nich ... no uvidim pozriem kable
zatal jazdim bez svetla
ale no uz som kopu aut obehol :)napr. octaviu renault a pod
60 da ako sip 
Neviem ci ti pomozem, ale jeden znamy na CBF500ke mal taky problem ze ked pri nastartovanom motore zapol svetla, smerovky, jednoducho ked bol hocijaky odber, skapalo mu to...problem bol v tom ze mu nedobijalo baterku
alternator si pozeral ? mozu to byt aj cievky, ale zohnat ich len tak na vymenu/odskusanie nebude uplna lahoda
alternator si pozeral ? mozu to byt aj cievky, ale zohnat ich len tak na vymenu/odskusanie nebude uplna lahoda
tak ako myslim si ze to moze sposobovat tyristor ... dynamo som cistil ale furt to skapina ... este skusim ten tyristor pozriet ...