Balik do ESP a alkohol
Balik do ESP a alkohol
caute..mam taku troska prihluplu otazocku
Ako je to s posielanim balika do zahranicia popripade aj na slovensku ak je v nom alkohol , pretoze viem, ze pokial by sa to posielalo do USA mohol by som mat problem
Chceme poslat kamaratovi do spanielska balik na narodky, a vzdy ked snim volame tak vravi ze by chcel koniferku
tak nas napadlo ze by sme mu zopar flias poslali do ESP . Neviete este ako dlho by to trvalo, popripade stalo?
dakujem.
Re: Balik do ESP a alkohol
Poslať alkohol do Španielska nie je problém, pokiaľ bude riadne označený kolkami. Ale určite dávaj pozor na balenie.. doporučujem Ti ozvať sa nejakej kuriérskej spoločnosti, nech Ti dodajú nejaké bottlepacky, do ktorých fľaše zabalíš, aby sa po ceste nerozbili.
Ja raz niečo také posielal do Španielska a už vo Viedni bol balík rozfláknutý. Potom mi TNT dodalo tie bottlepacky a odvtedy nie je problém.
Doba a cena navzájom súvisia.. čím kratšie, tým drahšie.. a naopak.
Ja raz niečo také posielal do Španielska a už vo Viedni bol balík rozfláknutý. Potom mi TNT dodalo tie bottlepacky a odvtedy nie je problém.
Doba a cena navzájom súvisia.. čím kratšie, tým drahšie.. a naopak.
Re: Balik do ESP a alkohol
takze nemozem napriklad preliat sklenene flase do jednej velkej 2 litrovej plastovej ?