Brigáda v BA od 15 rokov
Brigáda v BA od 15 rokov
Nazdar nevie niekto poradiť nejakú brigádu ktorá je aj od 15 tich? Nejaké roznášanie letákov v obchodných centrách alebo dávanie za stierače, kľudne môže byť aj nejaké upratovanie alebo hocičo iné. Ak niekto niečo prosím máte tak mi pošlite správu. A áno viem že sa oficiálne dá až od 16, ale či sa náhodou niečo nenájde.
Ďakujem
Ďakujem
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Re: Brigáda v BA od 15 rokov
uz je dost narocne zohnat brigade ked mas 18 a viac, nieto este 15..ak nevybavis po znamosti mal sancu asi tak 5%, ze nieco najdes
ja som chodil cez Index Nosluš
a nakoniec mi ajtak znamy vybavil ine
Hej no to vidímguess.whoo napísal:uz je dost narocne zohnat brigade ked mas 18 a viac, nieto este 15..ak nevybavis po znamosti mal sancu asi tak 5%, ze nieco najdes
//autoeditácia príspevku (22 Júl 2013, 13:20)
Nevieš aj mne?Hegy napísal:ja som chodil cez Index Nosluš
fu to uz je nejakych par dost rokov ale 
to bola taka nahodicka fotrov znamy bol prevadzkar pumpy tak som brigadoval v lete ako zaskok za dovolenkujucich
to bola taka nahodicka fotrov znamy bol prevadzkar pumpy tak som brigadoval v lete ako zaskok za dovolenkujucich
Ahá no jo nevadíHegy napísal:fu to uz je nejakych par dost rokov ale
A bol si sa už aj niekde pýtať? Takto nezoženieš nič, keď budeš čakať, nech ti ju vybavia ostatní. Som presvedčený, že keby si pobehal čerpačky v Bratislave, ktorých je niekoľko desiatok, niečo by si našiel. Ako pokladníka ťa asi nezoberú, možno ešte na vykladanie tovaru v Tescu alebo iných obchodných reťazcoch.
Hm no skúsim keď budem vonku Billu, Tesco terno, atď, len myslím že všade mi povedia od 16.Pilifo napísal:A bol si sa už aj niekde pýtať? Takto nezoženieš nič, keď budeš čakať, nech ti ju vybavia ostatní. Som presvedčený, že keby si pobehal čerpačky v Bratislave, ktorých je niekoľko desiatok, niečo by si našiel. Ako pokladníka ťa asi nezoberú, možno ešte na vykladanie tovaru v Tescu alebo iných obchodných reťazcoch.
Mna zobrali instantne za kasu a este som robil aj nocne...Pilifo napísal:A bol si sa už aj niekde pýtať? Takto nezoženieš nič, keď budeš čakať, nech ti ju vybavia ostatní. Som presvedčený, že keby si pobehal čerpačky v Bratislave, ktorých je niekoľko desiatok, niečo by si našiel. Ako pokladníka ťa asi nezoberú, možno ešte na vykladanie tovaru v Tescu alebo iných obchodných reťazcoch.
ak to je po znamosti..
No bohužiaľ, ja nemám žiadne známosti, a nočné robiť zas nechcem.Hegy napísal: Mna zobrali instantne za kasu a este som robil aj nocne...
ak to je po znamosti..
Nočné robiť ani nemôžeš aj keby si veľmi chcel, tak toho sa neboj.
Jo noBalvorn napísal:Nočné robiť ani nemôžeš aj keby si veľmi chcel, tak toho sa neboj.
-
KaptMichal
King
Ak si z BA kraja chod robit do UPS/SPS do skladu... Medzi BA a Ivankou to je a myslim ,ze tam platia 3e/hod. Namakas sa ale zarobis celkom slusne.
Hej, len mám 15... takže asi ma nezoberú...KaptMichal napísal:Ak si z BA kraja chod robit do UPS/SPS do skladu... Medzi BA a Ivankou to je a myslim ,ze tam platia 3e/hod. Namakas sa ale zarobis celkom slusne.
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
tak ak si to povies pri kazdej prilezitosti na brigade tak budes cele leto sediet doma pred pc s prazdnymi vackami..chod sa pekne popytat osobne, nie mailom alebo telefonicky a uvidis.
Tak hej, ale zas sa nechcem trepať úplne na koniec BA, keď tak je tu dosť možností aby som sa musel trepať až tam. Skúsim sa popýtať niekde dnes, zajtra.guess.whoo napísal:tak ak si to povies pri kazdej prilezitosti na brigade tak budes cele leto sediet doma pred pc s prazdnymi vackami..chod sa pekne popytat osobne, nie mailom alebo telefonicky a uvidis.
-
KaptMichal
King
Neviem ci je to od 15 alebo od 16 rokov ale urcite netreba 18. Robil som tam ako 17 rocny a boli tam odomna aj mladsi. Ak ale niesi vobec zvyknuty sa hybat tak radsej na to kasli lebo je to niekedy celkom makacka..
Nemám problém s robotouKaptMichal napísal:Neviem ci je to od 15 alebo od 16 rokov ale urcite netreba 18. Robil som tam ako 17 rocny a boli tam odomna aj mladsi. Ak ale niesi vobec zvyknuty sa hybat tak radsej na to kasli lebo je to niekedy celkom makacka..
-
KaptMichal
King
Tak tam skus zavolat a spytat sa. Za 3ecka/hodinu to naozaj nie je zla praca, hlavne ak nemozes robit ziadnu kvalifikovanu cinnost.
Okej díky 
//autoeditácia príspevku (22 Júl 2013, 17:04)
No teraz som našiel P.J Servis, som im volal, vraj je možné aj v 15 brigádovať, že si mám vybaviť potvrdenie o návšteve školy (skončil som ZŠ) a ma zaregistrujú a potom si zavolám vraj či je voľné ešte alebo nie. Máte niekto s nimi skúsenosti?
//autoeditácia príspevku (22 Júl 2013, 17:04)
No teraz som našiel P.J Servis, som im volal, vraj je možné aj v 15 brigádovať, že si mám vybaviť potvrdenie o návšteve školy (skončil som ZŠ) a ma zaregistrujú a potom si zavolám vraj či je voľné ešte alebo nie. Máte niekto s nimi skúsenosti?