Nokia Lumia 1020

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
Meken
King
King
Používateľov profilový obrázok

Nokia Lumia 1020

Príspevok od používateľa Meken »

Co hovorite na nove delo od Nokie? Nokia 1020 http://www.lotor.sk/technika/lumnia1020/ or http://mobilmania.azet.sk/clanky/nokia- ... fault.aspx

Som zvedavy na cenu, nasli ste niekto teoreticku cenu alebo vas odhad?
MichalkoOo
Zablokovaný
Zablokovaný

Re: Nokia 1020

Príspevok od používateľa MichalkoOo »

delo? Priemerný HD 4,5" displej, dualcore procesor a windows phone... Akurát ten fotoaparát je fajn..
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Ten lotor.sk je čo za portál. Raz ho nazve lumnia, potom lumia, potom to chce vyskloňovať podľa lumia a dá lumi, namiesto lumii, alebo lumie. Nejaký maďarský? Ináč otrasný telefón. Nokia si za to môže sama, keby nezabíjali čas so Symbianom, mohli si zapojiť vagón do vlaku, ktorého rušeň je Google.
Meken
King
King

Príspevok od používateľa Meken »

Tak ja som zastanca mensich displejov, jedine co by mi vadilo je ten windows phone... tak isto by som si uz davno kupil xperiu Z , ci samsung g s4 , ale taku tehlu proste nedam ani do vrecka...
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Na Lumiu 1020 sa teším ako malý chlapec a raz si ju dúfam doprajem. Áno, je to delo a je to hi-end. Je to poriadny fotomobil pre tých, ktorým nejde o počet jadier. (Momentálne používam Android, a páči sa mi, ale WP8 rád vyskúšam po pozitívnych skúsenostiach s W8)

Uplink, nj, ten lotor.sk vyzerá ako keby ten text bol z Google Translate.

PS: Premenuj tému na Nokia Lumia 1020

Názory na to, že Nokia je hlúpa že nepresedlala na Android keď sa dalo je hlúposť. Android "vyšiel" keď Symbian držal Nokiu na prvých priečkach, bolo by riziko meniť. Osobne som rád, že Nokia vyrába zariadenia s WP. Sú porovnateľné s iOS. Android má podstatne viac možností, avšak na úkor rýchlosti a stability, bohužiaľ.
MichalkoOo
Zablokovaný
Zablokovaný

Sekanie a stability? HTC One, SGSIV Android 4.3 - ani jeden zásek / pád
galbavymartin
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa galbavymartin »

MichalkoOo napísal:Sekanie a stability? HTC One, SGSIV Android 4.3 - ani jeden zásek / pád
SIV ani jeden zásek? Si robíš srandu. Priemerný displej zato ze nema fHD? Nokia vobec nepoužívá pentile maticu narozdiel od samsungu. Nokia ma podporu ako malokto. WP8 nepotrebuje 4 jadro atd. Znížili za posledný rok stratu o 700mil. €
Maxpayne
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Maxpayne »

pozor ,pisal S4 android 4.3 ani jeden zasek a to je pravda,lebo s cistym androidom ide ako delo,tak ci onak full hd displeje fakt netreba na taketo mobily, a uhlopriecky,normalne rozdiel ani nezbadate,ved niektore booky su stale hd ready,lumia 1020 je pekny fonik zial fotak ma neprunuti si to kupit,nokia by sa mala uberat inym smerom
galbavymartin
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa galbavymartin »

To som si nevsimol ale aby isla S4 normalne musi byt google verzia a to je ubohe...netvrdim ani ze je L1020 super delo ale neustale rypanie do Nokie a WP8 je uz hroza...ked sa mi ten systém nepaci tak ho nepouzivan a hotovo, sam mám android...
MichalkoOo
Zablokovaný
Zablokovaný

nepredpokladám že nejaký android fanúšik/skúsený používateľ si kúpi mobil a nechá si tam systém s nadstavbou.. To je sadomasochizmus. Sám mám dualcore procesor (android 4.2.2) a ide ako naspeedovaný
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

MichalkoOo napísal:Sekanie a stability? HTC One, SGSIV Android 4.3 - ani jeden zásek / pád
Nechci ma rozosmiať. Oba sú to perfektné mobily a jednotky na trhu. A áno, čistý, nový Android 4.3 beží ako po masle. Pozri sa ale na Android 4.3 na týchto mobiloch po mesačnom používaní bežným používateľom. Zďaleka to nebude bezproblémové. Aj S3 bola na hands-on videách s najnovším Androidom jak švajčiarske hodinky. S2 podobne.... Android má ale tendenciu "ku*viť" sa počtom aplikácií a používaním (pokiaľ nevieš ako). Windows Phone alebo iOS má menšiu tendenciu tohto smeru. Ešte raz - hovorím to ako fanúšik Androidu. Považujem ho za najlepší mobilný OS, no ani z ďaleka nie najrýchlejší a najstabilnejší.
Napísať odpoveď