PS2 problém
-
Dark Warrior
Novice
PS2 problém
Prosím poradte mi mám tento problém s PS2kou. Mám verziu SCPH-77004 (menší typ) . Niektoré hry mi skoro neidú. Zrazu ps2 začne vydávať také zvuky cdčko sa spomalý a potom zrýchly a toto robí. Hra ide načíta ju až do hlavného menu a tam toto začne robiť. Hudba sekne alebo aj seká dokonca zamrzne. Ale ked idem hrať misiu alebo level ide všetko pohode ked ju nacitava ale v hre to tiež cd no dvd spomalý a zrýchly a vydáva také čudné zvuky ps2 a seká hudba aj zamrzne a to blbne. Tak toto je ten problém a musím povedať že tá hra mi perfektne išla nič s ňou nebolo a zrazu o niekoľko dní sa mi toto stalo
. Hra sa volá Predator Concrete Jungle. Je to na Dvd-r takze dvdčko no a cd hry neblbnú. Ale niektoré dvd ano. Na 4, 3 hrách mi toto robí. A ked som ich stiahol z internetu išli perfektne môže byť problém to že som tie hry veľa nehral a dáta sa pokazili alebo čo? Dvd je čiste nie sú na ňom škrabance a preco seka hudba, ale aj hra v hlavnom menu sa zasekne pockam 20 sek a potom to ide a ps2 vydava taky zvuk a zrychluje a spomaluje. Ostatne dvd hry mi idú. Poradte mi prosím vás
lebo teraz som toto
vopred dakujem.
-
Dildogripak
Medium Professional
Re: PS2 problém
Skús vyčistiť šošovku v mechanike.
Ale len ak to už nemáš v záruke! Otvorením skrine strácaš záruku.
Ale len ak to už nemáš v záruke! Otvorením skrine strácaš záruku.
na cistenie sosovky existuje aj cistiace CD/DVD ...nemusis nic rozoberat... pozri ci nemas DVD s hrou poskodene/spinave ... vyskusaj utriet handrickou na okuliare...
-
Dildogripak
Medium Professional
Písal mi, vraj má nejakú menšiu verziu kde nemusí nič rozoberať, len niečo vytiahne.
Je to na Dvd-r takze dvdčko no a cd hry neblbnú. Ale niektoré dvd ano. Na 4, 3 hrách mi toto robí. A ked som ich stiahol z internetu išli perfektne môže byť problém to že som tie hry veľa nehral a dáta sa pokazili alebo čo? Dvd je čiste nie sú na ňom škrabance...
CD ma zvlast laser a DVD zvlast.... takze je normalne ze CD ide a DVD nejde ... pokial su tie dvd napalovane je mozne ze sa aj "pokazili"... pozri proti slnku ci tam nemas take malicke dierky(existuje huba).... nehovoriac o tom ze odrazova vrstva degraduje sama o sebe (napalovacie DVD ma zivotnost cca 5 rokov)