3D rendre, výtvory, rozrobené práce, komentáre
Re: 3D rendre, výtvory, rozrobené práce, komentáre
Curuj - pravdepodobne to vyrenderujem ešte raz... toto bolo tak na rýchlo spravené lebo už som bol unavený. No... takže novú verziu si budete môcť pozrieť na mojej stránke... 
hm neviem ci som slepy, ale ja tam vidim len draka 
pippo - "budete môcť" je budúci čas, takže keď to tam nahodím tak vám dám vedieť... 
tak predsa som slepy 
...tak sem hodím niečo aj ja
1. ice axe - vymodelovaný aj otexturovaný môj model
2 sport watch - dirt version - premodelovaný objekt z hry, použitá textúra displeja
1. ice axe - vymodelovaný aj otexturovaný môj model
2 sport watch - dirt version - premodelovaný objekt z hry, použitá textúra displeja
pekne, ten cepín sa mi paci ako si sa vyhral s texturami hlavne. Pouzil si Maxwell renderer?
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
T0M0 - 2 rendre na skoro svetovej úrovni, len tak ďalej, u mňa 10/10. Nemám čo vytknúť, ani vylepšiť, či navrhnúť.
Ďakujem Vám obom veľmi pekne
@pippo: jj, použitý bol Maxwell, textúry su robené v Mari
@pippo: jj, použitý bol Maxwell, textúry su robené v Mari
-
Sorta15
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Konečne vidím niečo od Teba
Super, pre mňa hlavne (tematikou) ten cepín. Pri hodinkách sa mi páči pozadie ( nieže by hodinky boli zle
)
skuska
//autoeditácia príspevku (11 Júl 2013, 15:35)
este
//autoeditácia príspevku (11 Júl 2013, 15:35)
este
Nuž... meč je už hotový. Prikladám menej kvalitný náhlad, v top kvalite na mojej stránke http://civan.tk/
Moj prvy ( a posledny ) 3D Animovany maturitny film
vsetko bolo vytvorene mnou, od pociatocneho nametu, scenara, storyboardu, exterieru a interieru, postav, animacie, kamery, svetiel a strihu.
Zacal som v podstate pracovat na tom od februara a skoncil som asi v maji, cize tri styri mesiace.. kebyze na tom pracujem tak ako mam ( od septembra ) tak by to mozno vyzeralo inac. Po tejto animaci som zistil, ze do 3Dcka - presnejsie animovani postav(biped) uz nikdy nepojdem!
vsetko bolo vytvorene mnou, od pociatocneho nametu, scenara, storyboardu, exterieru a interieru, postav, animacie, kamery, svetiel a strihu.
Zacal som v podstate pracovat na tom od februara a skoncil som asi v maji, cize tri styri mesiace.. kebyze na tom pracujem tak ako mam ( od septembra ) tak by to mozno vyzeralo inac. Po tejto animaci som zistil, ze do 3Dcka - presnejsie animovani postav(biped) uz nikdy nepojdem!
najnovší projekt... samozrejme od fínálneho výsledku to má ešte ďaleko... 
Chcel by som sa opytat, kolko polygonov vlastne treba na modely pre<architektov/hry/filmy> a ci modely treba pripravit na smooth/subdivision
(cca)
dakujem
e: kedze uz par tyzdnom robim v 3D programoch, sa ucim vyskusal som mayu, 3dsmax, softimage, rhinoceros. Tak sa snazim naucit co najlepsie, preto ma zaujima aj to smoothovanie, ci mam kazdy objekt pripravit, pretoze pridava strasne mnozstvo polygonov (loop hardening ciary)
(cca)
dakujem
e: kedze uz par tyzdnom robim v 3D programoch, sa ucim vyskusal som mayu, 3dsmax, softimage, rhinoceros. Tak sa snazim naucit co najlepsie, preto ma zaujima aj to smoothovanie, ci mam kazdy objekt pripravit, pretoze pridava strasne mnozstvo polygonov (loop hardening ciary)
podľa toho, či to využiješ alebo nie. ak vieš, že to bude nejaký podradný objekt alebo ďaleko od kamery, tak nie je dôvod plytvať polygonmi naň 
aktuálna verzia... do toho "kvetináča" ktorý je v strede pôjde pravdepodobne nejaký strom... 
dúfam, že ešte poladíš tie kamenné bloky, ked to drevo má čosi za sebou 
curuj - to drevo som tam dal len tak na skúšku že ako to bude vyzerať (inak to drevo je len obloženie takže pod ním sú normálne tehly... nemusíš mať obavy). Ale tak možno tam dám len samé tehly, no kvalitnejšie než tie čo sú tam teraz.
okej, teším sa na finálny render 
znova som sa pustil do niečoho nového... kto hral skyrim určite bude vedieť čo to je.
(nemôžem si pomôcť, proste ma baví robiť také stredoveké/fantasy veci).
//autoeditácia príspevku (11 Aug 2013, 2:10)
Najnovšia verzia haly. Ja viem že ten "strom" vyzerá strašne no nie je ešte dokončený...
//autoeditácia príspevku (11 Aug 2013, 2:10)
Najnovšia verzia haly. Ja viem že ten "strom" vyzerá strašne no nie je ešte dokončený...