Internet funguje aj nefunguje
Internet funguje aj nefunguje
Ahojte. Mám taký zvláštny problém. Po nejakom čase akokeby počítaču zahrabalo a idu len hrať hry po nete ale prehliadať web nie. Napríklad, nechám si pustenú hudbu na youtube, píšem na fb a popritom hrám online hru. Skončí mi pesnička, tak si idem pustiť ďaľšiu ale nejde to. Ako keby som nebol pripojený na net ale pri tom mi funguje online hra, ale pri tom sa dá bez problémov pingnúť hocijaká stránka. Skúšal som aj preinštalovať ovládače na sieťovku, ale žiadna zmena. Aj odpojiť a pripojiť net som skúšal, aj reštarnúť router. Ani v jednom prehliadači mi nejde žiadna stránka, no hra ide bez problémov. Nefunguje ani log out. Vyrieši to iba reštart pc. Do preinštalácie Winu (nerád vyslovujem to slovo...) sa mi moc neche, lebo nemám ext. hdd a nemám si kam dať tie dáta. Hdd už mám rozdelený takže smola...Nestretol sa s tým niekto, poprípade neriešil to niekto. Alebo nemáte nejaké rady ako to vyriešiť? Vďaka
Re: Internet funguje aj nefunguje
uz to tu bolo spomenute 1000x
pravdepodone problem s DNS ktory vysoko pravdepodobne pouzivas ten od svojho ISP
zmen ho na 8.8.8.8 alebo 8.8.4.4 (od googla)
pravdepodone problem s DNS ktory vysoko pravdepodobne pouzivas ten od svojho ISP
zmen ho na 8.8.8.8 alebo 8.8.4.4 (od googla)
ale preco mi bez problemov funguje aj wifi? nejako som out...
//autoeditácia príspevku (22 Júl 2013, 20:47)
ziadna zmena
//autoeditácia príspevku (23 Júl 2013, 10:25)
Problem bol v tom, ze vzdy ked sa spustila Java, tak to tak zblblo. Preinstaloval som ju a vyzera to byt OK. Uvidime...
//autoeditácia príspevku (23 Júl 2013, 11:22)
mylil som sa, problem pretrvava...
//autoeditácia príspevku (22 Júl 2013, 20:47)
ziadna zmena
//autoeditácia príspevku (23 Júl 2013, 10:25)
Problem bol v tom, ze vzdy ked sa spustila Java, tak to tak zblblo. Preinstaloval som ju a vyzera to byt OK. Uvidime...
//autoeditácia príspevku (23 Júl 2013, 11:22)
mylil som sa, problem pretrvava...
Kedysi mi toto robilo na Viste pomohla mi automaticka oprava ponuknuta windowsom pri starte.
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Robieva to aj to, že sa zacylký internetová session a prepúšťa len nejaký protokol, obvykle nie http/https, ale iné.
Ďakujem za info Uplink, ako sa to dá riešiť bez toho aby som preinštaloval pc ?
//preinstalovanie pomohlo
//preinstalovanie pomohlo