no co ides skusit dotu?Meken napísal:Kde je ta stranka , kde sa dalo predavat? volakde par stran dozadu to bolo , ale nvm to najst
League of Legends
Re: League of Legends
- VLAD PRESS R
- okay
- okay
Neviem ci som to tu uz pisal,ale ako funguje elo boosting (kde si zaplatite zato,ze vas pretiahnu do platiny napr..) A ti ludia s tym nemaju najmensi problem.Takze problem asi nebude v tom ako "vybalancovane" hlada teamy ale mozno aj vo vas nie?Ti ludia co hraju s vami su na vasej skillovej urovni a ste si rovni v tomto.Ak budete stale zmyslat v tom,ze ste nieco viac a automaticky v lobby si myslite,ze vy ste profik,no dobre profik mozno nie,ale "dobry hrac" a 4 trollovia,tak sa necudujem,ze sa vam nedari.Kamarat mi nedavno plakal ako strasne si to on dava v bronze medzi noobami ale ,ze furt prehra lebo ma trollov v teame.Pozical som si ucet na par dni.Asi za 3 dni som sa dostal do bronzu I bez nejakych vacsich problemov.Ale chapem,ze nervy prasknu kazdemu,ale z casti je to aj o pohladu na samotnu hru.Zamyslite sa obcas po hre,co ste spravili zle a co ste mohli spravit lepsie.Nie nad tym,ze tento teamfight posral ten a ten.Kolkokrat ste si uprimne s rukou na srdci povedali,ze "ach kur*a tak toto som posral ja..."
-
lekoklatik
VIP
amen.
Toto iste som zazil na gokuho ucte.
Keby som hral aktivnejsie, kludne ho potiahnem hore.
//ale v poslednej dobe som sa neskutocne zhorsil, nemam na to net a cas -_-
Toto iste som zazil na gokuho ucte.
Keby som hral aktivnejsie, kludne ho potiahnem hore.
//ale v poslednej dobe som sa neskutocne zhorsil, nemam na to net a cas -_-
-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
na jednej strane pravda, ale na druhej strane ked som ja jediny kto nieco hra, tak si predsa nebudem sypat popol na hlavu ked to ocividne kurv**** niekto iny (vacsinou 1-2 ludia doseru zapas celemu timu). ale tak pravdaze aj ja mam niekedy zapasy kde mi to nejde (ale nefeedim snad nikdy).
v jednom videu povedal jeden borec "jasne a ti trollovia v golde,silveri,bronze vas drzia zubami nechtami a nechcu vas pustit vyssie" Tymto nechcem utocit na nikoho.Dalsia vec ,ze score pre mna nic neznamena (obrazne povedane,nechytat za slovicka) dolezite je aj vystupovanie hraca a jeho moving v tf.Vyzrat kill nieje vsetko.
Btw: par stran dozadu som cital,ze kolko creepov sa da dat do 10 min na bot linke.Myslim,ze ked v 10 minute mas 100 creepov ,tak si mozes povedat,ze vies farmit.
Btw: par stran dozadu som cital,ze kolko creepov sa da dat do 10 min na bot linke.Myslim,ze ked v 10 minute mas 100 creepov ,tak si mozes povedat,ze vies farmit.
-
Hotwire
Addict
nevravim o tom ze v TF ako jediny dam kill... vravim o tom ze uz v lane faze mam jediny nejake killy, ostatni len feedia, tympadom su TF nehratelne kedze som jediny kto dava dmg. o takej situacii som hovoril.
A myslis,ze sa to stava len tebe? v diamonde,co mozme kukat na streame su tiez trollovia a feederi.Proste vzdy musi niekto tu linku vyhrat.
Btw aky mas nick v hre ?
Btw aky mas nick v hre ?
zaujimave ze teraz riot spustil medzi pro hracmi akusi 'sutaz' ze im dali ucty kde maju odomknute uplne vsetko kto sa prvy dostane do Challenger tier, tak nieco ziska ..
niektori maju odohranych 40-50 hier a uz su v diamond .. tak mi nehovorte nic o elohell, oni čo? Mali 'štastie' ?
niektori maju odohranych 40-50 hier a uz su v diamond .. tak mi nehovorte nic o elohell, oni čo? Mali 'štastie' ?
-
Hotwire
Addict
kde vravim ze sa to stava len mne? ja len reagujem na to co si pisal a hovorim ze je blbost zakazdym obvinovat seba z prehry.kevyn68 napísal:A myslis,ze sa to stava len tebe? v diamonde,co mozme kukat na streame su tiez trollovia a feederi.Proste vzdy musi niekto tu linku vyhrat.
Btw aky mas nick v hre ?
Ja som hovoril o tom,aby sa kazdy zamyslel nad hrou a nad tym,co spravil zle a co mohol spravit lepsie.Nic o obvinovani sameho seba z prehry celej hry tam nebolo...
-
Hotwire
Addict
no tak potom suhlasim
tak dnes rano som zase isiel ranked bolo asi 9:00 pri predstave ze ti druhi este spia som myslel ze vyhram skoda len myslel
a co cakas? sisky s cokoladou? asize ked brand nepovie ss a akali beha po mape? co mam robit? k tomu jax sa prida jak keby duo islo...
155 cs v 35. minute ... to je hrozne zle .. takisto ten build wtf? kto stava BT a BOTRK na cait? Jednoznacne zaklad je Infinity Edge a Phantom dancer v každom prípade ..
a co ze mam 155 mobov omg skuste trosku premyslat ked nas biju az ku base tak asize sa nebudem farmit a nebudu oni hrat 5v4 ok ten botrk to je blbost.. ale ajtak..
japaja, ako nehnevaj sa ale vyhovorku, ze nepovedal ss si strc za golier. Na to mas minimapu a zamysli sa aj nad sebou, nehadz to hned na druhych.
Btw, dnes som znova padol do goldu 5, tieto hry sa mi absolutne nedarili, ale viem, ze som nespravil vzdy chybu iba ja.
Btw, dnes som znova padol do goldu 5, tieto hry sa mi absolutne nedarili, ale viem, ze som nespravil vzdy chybu iba ja.
ano luqasko mam minimapu kebyze tam mam wardy..