Folia pre HTC

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
HafO
Medium Expert
Medium Expert

Folia pre HTC

Príspevok od používateľa HafO »

Ahojte , vedeli by ste mi poradiť , mám nový HTC Desire X ,

Akú fóliu si kúpiť alebo je to jedno ? + treba mi púzdro na zadný kryt , z čoho plast, silikon ? všetky sú na jedno kopyto ?

Predtým som nemal žiadny mobil s Droid-om ,čo by ste mi odporučili aby som si čo najskôr dal do toho telefónu ? ... Diky za reakcie :)

Čo vravíte na tieto kryty ? zdajú sa fajn ?

http://www.ipshop.sk/htc-htc-desire-x-c_174_380.html
uplink
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Folia pre HTC

Príspevok od používateľa uplink »

Fóliu najlacnejšiu z číny. Na asi 20tich kusoch "mám" tento obal, môj osobný obľúbený je biely.

http://www.ebay.com/sch/i.html?_trksid= ... &_from=R40
HafO
Medium Expert
Medium Expert

a čo hovoríš na toto ?

http://www.ipshop.sk/htc-desire-x-exclu ... th=174_380

or

http://www.ipshop.sk/ochranny-gelovy-kr ... th=174_380

Príde mi to ako "best choice" púzdro + folia + ta cena je lákavá ... Ktorý by si viac schválil ? :)
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Na úvod by som privítal keby si prestal rvať tie linky do code, prosím. Uprav si to potom, okay?

A fólia mi príde zbytočne drahá a asi ju treba lepiť na mokro, čo je dosť veľké mínus, aspoň v mojich očiach. Obal je vecou os. preferencií.
HafO
Medium Expert
Medium Expert

Asi sa rozhodnem pre ten za tých 6,90 € ,,, frajerka má tiež silikón ( na mobile :) ) , len som chcel vedieť či plast nieje lepší oproti silikónu.

K tej fólii , videl som len tú fóliu ktorú odlepím a kreditkou "natrem" na telefón , prvý krát počujem na mokro, asi im napíšem nech mi nepošlú vlhkú verziu :)

// Všimol som si to , už som to fixol.
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Ten Tvoj gélový obal Black Wave som skúšal pre môj HTC ONE S, ale mobil v ňom vyzeral strašne na grcku, strašne kričalo, že sa jedná o nejaký lacný obal.. preto som si skúsil objednať takéto púzdro značky JEKOD.. a mobil v ňom vyzerá úplne inak.. konkrétne na Tvoj typ:
http://eshop.mobilpc.sk/obchod/action/p ... plej.xhtml

A v cene máš aj ochrannú fóliu na displej... osobne doporučujem!

;)

Inak ten plastový Exclusive SHIELD Ti neochráni hornú a dolnú hranu..
HafO
Medium Expert
Medium Expert

Brm vrelá vďaka , díky za tip aj tebe ujo Up... už je to objednané(ten tvoj tip brm) tak nejdem nad tým špekulovať , dúfam že to bude perfekt.

k+ obidvom

// Teda zistil som že mám len jednu K :D , prvý do rany prišiel brm , Upl nabudúce :)
Arkaz
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Arkaz »

M&M
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa M&M »

Zdravim, aj ja by som potreboval poradit pri vybere krytu a rozhodujem sa medzi tymito dvoma:
JEKOD - ako som sa docital, je super tak mozno by som vzal aj tento, no poradte ci sa mi velmi bude spinit ked si vezmem biely
Plastový obal - len sa bojim ci sa mi nebude z telefonu zosuvat a ci mi ochrani telefon az tak dobre ako ten Jekod.
brm
Darca
Darca

M&M.. ja som zástanca tých silikónových JEKODov, ale nie každému sa to páči. Mám to odskúšané na HTC ONE S, iPhone 4S aj LG G2 a nemôžem sa sťažovať. Akurát je trochu problém pri použití ochranných fólií, pretože okraje krytu akurát narážajú na okraj fólie a tá sa manipuláciou mobilu odlepuje. Na HTC sa to dalo zniesť, pri iPhone s týmto nemám vôbec problém, pretože fólia je celá schovaná pod krytom, avšak na LG som musel odstrihovať z fólie.. heh!

Ale určite ani ten plastový obal nebude zlý, určite z neho mobil nebude vypadávať. Ak si si však nie istý, zabehni do najbližšieho mobilshopu a poskúšaj niečo na svojom mobile a podľa toho vyber a kúp.
M&M
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa M&M »

jaj, a este ak sa mozem spytat, tak ten JEKOD je taky "protismykovy"? Kamarat mal nejaky silikonovy kryt no neviem aky a v aute mal mobil na palubovke a pri jazde sa ani nepohol
brm
Darca
Darca

Je protišmykový, nevyšmykne sa ľahko z ruky, ale na palubovke podľa mňa nevydrží. Aspoň mne nedrží, ale mám trochu oblú palubovku.. a aj tak používam tie protišmykové podložky. :)
Napísať odpoveď