Test vernosti

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Test vernosti

Príspevok od používateľa Bushido »

Trochu od veci téma, (rozmýšlal som či ju nezaradiť medzi voľnú diskusiu... whatever)
Zaujíma ma, či ste sa stretli (bez ohľadu na pohlavie), že vás vaša priateľ/ka, manžel/ka alebo iná blízka osoba snažila nachytať prostredníctvom internetu, či už na pokeci, FB, alebo prostredníctvom telefónu (teraz to fičí na Funradiu). Ja som dnes mal pocit, že sa ma snažila nachytať baba na pokeci. Baba po dvoch správach navrhovala sex. Nebol to síce na rýchlo zbúchaný profil,ale to by potom asi nikto nenaletel... však? Stretli ste sa už s niečím takým? Naleteli ste? Alebo ste sami skúšali niečo podobné na svojho partnera? Môže takáto nedôvera vzniknúť z vlastnej nevery? Len pre zábavu, toto je foto tej baby čo mi písala -->
Naposledy upravil/-a audiotrack v 22 júl 2013, 18:03, upravené celkom 1 krát.
Dôvod: prečítaj si znova pravidlá - obrázky patria do prílohy
lumir
King
King

Re: Test vernosti

Príspevok od používateľa lumir »

nestretol som sa s tym a ani nikoho neplanujem testovat... partnerka je nastastie mentalne zrela osoba a seba do tej skupiny vacsinou radim tiez.
.
p.s. slecna na tej foto vyzera, ze uz ma co-to odjazdene :)
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

Takže ďalší postup by bol asi takýto: babe napíšeš, že jej ponuku prijímaš, potom ti zavolá frajerka, že to ťa vlastne sama dala otestovať, a ty ju schladíš tým, že jej ukážeš túto tému, kde sme to na ňu zosnovali a je vlastne sama príkladom pre známe porekadlo : Kto druhému jamu kope bla bla bla. Potom sa na tom len zasmejete (alebo ju pošleš do preč) a tak.
Pri druhom prípade (že by ťa tá slečna fakt chcela sama od seba :) ) to len zrušíš...
No a teraz k téme: Keby ma dá frajerka takto otestovať, tak ju pošlem kade ľahšie. Lebo ak mi raz verí, tak takéto veci by robiť nemala. Niekto mi hovoril o páre, kde baba navrhla trojku, chalan to prijal a ona sa s ním rozišla kôli tomu, že by si vedel predstaviť sex s inou...
Teraz ti to nedá spávať, čo Bushido ? :)
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Zatiaľ som neskúšal.. a nie som si vedomí, že by to niekto skúšal na mne.

..ale.. kvôli tomu testu vernosti na funradiu som po dlhých rokoch v práci preladil rádio na inú stanicu!
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

skusany som nebol a sam som tiez neskusal, ani nemam dovod ;)
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Daj tú fotku, či ti to stojí za risk. :lol:
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

stalo ale davno pradavno. moja prva laska, ona mala vtedy 14 ja 16. zalozila si iny mail a z toho ma skusala, a potom asi 2 ci tri roky po rozchode mi z toho uctu zacala pisat RPcky, ale uz pod svojou identitou. rozchod nebol zapricineny testom, ale ked sa teda uzkazalo ze slo o test, tak ma to dost nastavalo. tusim som tu vtedy o tom mal aj temu...
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Nestalo, ale keby sa to stalo, a mal by som podozrenie (skrz podobne debilnu akciu ako to funradio), tak by som sa tvaril ze ano, len preto aby som jej to pripadne mohol vyhodit na oci.

Tieto veci, podobne ako zdielanie hesiel na pokec ci FB alebo prehrabavanie sa v partnerovom mobile, bytostne neznasam, a su pre mna osobne dost vaznym dovodom na rozchod.
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Aby som to este uviedol na spravnu mieru, tak ci to bola skuska neviem. Mohol to byt aj bu*erant, ktory nieco skusal a mohla to byt aj ta baba (co je najmenej pravdepodobne) a nepytal som sa. A ci ma to trapy? Uz dlhsiu dobu bojujem sam zo sebou, ze o com je vlastne vztah, ale podviest priatelku by som asi nedokazal, pretoze je to moc dobre dievca, co som teda aj odpovedal tej babe a ona iba ze keby som si to rozmyslel, tak nech sa ozvem.
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Ako podviest, to nie, to ani ja... ked je vztah v takom stave, ze by som podvadzal, tak to radsej cele ferovo ukoncim.
rb27
Novice
Novice

Príspevok od používateľa rb27 »

Teraz chodi taka relacia na Fun radiu. A par ludi sa dalo nalakat na fingovane rande. Ale co je zaujimave, ze vacsinou, teda 100% otestovanych boli chlapi. Cim to asi bude, hm?
DEVZYO1G
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DEVZYO1G »

V takejto forme nie, ale v rámci teambuildingu triedy sme robili rôzne zaujímavé aktivity na 'posilnenie dôvery' ..
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...no, tváril by som sa že áno...ak by to bolo naozaj, jednoducho by som stretnutie ignoroval...ak by mi to potom frajerka vyhodila na oči, dôvod rozchodu by bola jej nedôvera...nie moje podvádzanie (ja som nikoho nepodviedol)...
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Grim napísal:...no, tváril by som sa že áno...ak by to bolo naozaj, jednoducho by som stretnutie ignoroval...ak by mi to potom frajerka vyhodila na oči, dôvod rozchodu by bola jej nedôvera...nie moje podvádzanie (ja som nikoho nepodviedol)...
To by nebol hlúpy nápad, napíšem jej, že som si to rozmyslel :D ?
rastikbart
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa rastikbart »

daj tu fotku alebo rovno nick nech viem komu treba pisat
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TommyHot »

Prva polovica videa :)
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

takéto praktiky neschvalujem. Možno tým otestuje vašu vernosť, no stratí vašu dôveru.
kayko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kayko »

Grim napísal:...no, tváril by som sa že áno...ak by to bolo naozaj, jednoducho by som stretnutie ignoroval...ak by mi to potom frajerka vyhodila na oči, dôvod rozchodu by bola jej nedôvera...nie moje podvádzanie (ja som nikoho nepodviedol)...
alibizmus... a pritom nedoveruje ani on jej, lebo ju podozrieva, ze si ho preveruje... Ja som si byvalku preveroval, ale nie cez taketo navnady, ale priamo, lebo sa mi nepozdavalo jej chovanie... no a cuduj sa svete, pri tom preverovani som okrem jej nevery zistil, ze si preveruje aj ona mna, ze si cez znameho overovala nejake cisla z mojho fonu.
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

Povodne som tu uz chcel nieco napisat, rozsiahlejsi navod alebo tezu ale nestiham....

Ked mate peknu zensku, s podozrenim na to ze je ziarliva, alebo hysterka, musite stale pocitat s tym ze budete testovani. (opacne testy, chlap testuje dievca, viem rozpisat do podrobna, rafinovane, zakerne a uspesne .... )

Ked viete ze budete testovani, alebo mate podozrenie, nasledne je najlepsia metoda :!: delat blbyho :!:

Dve hlavne varianty :

1. stale stale stale odbacat od temy a smerovat to na sialene specificke a nudne temy pre slecny, Akonahle zacnete rozoberat elektroniku do podrobna, a to myslim napr step up menice, alebo uzko specificke veci, vacsinou to prestane bavit druhu stranu.
------ pri vytrvalosti zo strany baby, tvrdohlavo (alaaaa delam blbyho) pokracovat v teme.

Priklad :

ONA: co robis dneska podvecer? Nezasli by sme niekam von? (cisto priklad)
TY/VY : (docista to niecim zabit) --- priklad zacnete fakt rec o tom ako rozoberate elektronicku cigaretu, zacnete o elektronike, odporoch, napati, bateriach ako takych, formulujete rychlostne temy, aby ich nestihala vyhladat na wiki, cez PC karty, autocad, doplnky, pluginy, filtre, vsetko co vas napadne a je to uzko specializovane.

2. na rovinu sa priznat s priatelkou a vychvalit ju az do nebies.

(uvediem cisto priklad, ... ) --- VY: Vies co rad by som ale mam priatelku, to si ani ale nevies predstavit aku super zenu som nasiel. maloktoroa je taka nymfa v sexe a pri vyske 180 cm a vahe 55 kil by clovek nepovedal ze moze mat trojky prsia, a ta fajka co mi robi, to by som nevymenil za nic na svete ? ty slecna si tiez taka dobra? a Kolkokrat sa spravis za den? pochybujem ze tak ako moja priatelka, ta sa spravi viackrat, len to tak sfukne, a chce zase, a pisal som ti aka je inteligentna ? A TAK DALEJ A DALEJ A DALEJ ..... popripade cez internet posdlat nejaku vasu foto spolu s priatelkou, pri osobnom stretnuti vytasit FOTO .... a tu vasu stale chvalit chvalit chvalit chvalit chvalit a zase chvalit .....

toto plati na vacsinu holiek ktore vas budu chciet ako kamosky vasej polovicky testnut, ... samozrejme nie na vsetky ... takze vytrvalost v boji, a prezieravost. :)
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

rastikbart napísal:daj tu fotku alebo rovno nick nech viem komu treba pisat
Ešte raz pridávam fotku, som si nevšimol, že to audio vymazal. Nick: 934011
A nie, nieje problém v tom, že by som jej nedôveroval, ja neviem či to bola ona. A ono nechcel som, aby sa celkom riešil len môj prípad, ale zaujímalo by ma či to niekto skúšal takto. Neverím, že tu taký niekto neni :)
Prílohy
mf_408654345_6a77f3dd5889da45d59169dad54c8fb1.jpg
Napísať odpoveď