Parkovanie
Re: Parkovanie
Logiku to ma podla mna v pripade, ked je obmedzeny pocet miest na ktorych sa chce vystriedat velke mnozstvo ludi. V tom pripade mas motivaciu naplanovat si veci tak, aby si sa stihol vratit k autu v case, ktory si si predplatil...
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
ono 95% ľudí vie dopredu koľko potrebuje parkovať. Takže to doplácanie je možno každý 60-70 prípad. Tým sa vôbec netreba zaoberať, to len ty to berieš ako nekonečný problém
Absolutne nie nekonecny iba nevidim dovod preco jednoducho nezaplatit pri odchode ako v 95% sukromnych parkoviskach.
Hovorim, platit pred aj po je podla mna uplna facina.
A neznasam ked ma niekto tlaci, resp. ked sa musim obmedzovat tak platim si sukromne parkovisko snad z nejakeho dovodu a majitel parkoviska je takisto isto radsej ked mu tam niekto stoji v klude aj 10 hodin a tie mu zaplati akoby mal takymto sposobom zbytocne stresovat ludi ktori neodhadli kolko sa chcu zdrzat na turistike mestom... (priklad)
Hovorim, platit pred aj po je podla mna uplna facina.
A neznasam ked ma niekto tlaci, resp. ked sa musim obmedzovat tak platim si sukromne parkovisko snad z nejakeho dovodu a majitel parkoviska je takisto isto radsej ked mu tam niekto stoji v klude aj 10 hodin a tie mu zaplati akoby mal takymto sposobom zbytocne stresovat ludi ktori neodhadli kolko sa chcu zdrzat na turistike mestom... (priklad)
V centre mesta je parkovanie drahe a obmedzene. V momente, ako zamenis dlhodobe parkovanie za kratkodobe, mozes si pytat vyssiu cenu- ak niekomu ponuknes cely den (povedzme tych 10 hodin) napr za 20€ alebo hodinu za 3€ budes robit vsetko pre to, aby si donutil ludi striedat sa na miestach a nenechavat tam auto cely den.
Plus mas pocit, ze by ta tam niekto nutil parkovat?
Ak sa ti nepaci, mozes ist niekam, kde ta skasiruju len na konci. Ak si myslis, ze podobne zmyslaju viaceri ludia, zriad si parkovisko v centre, kde budes kasirovat len na konci a preberies mu vsetkych zakaznikov
Ale pockat- potom ich budes mat viacej ako parkovacich miest. Takze bude pre teba lepsie vediet ze dotycny odide za 3 hodiny a mozes to miesto ponuknut niekomu dalsiemu. Ak sa nemylim, v momente ako prezenies predplateny cas a nedoplatis si este pred jeho vyprasnim dalej- mas zarobene na pokutu.
Plus mas pocit, ze by ta tam niekto nutil parkovat?
Toto co su za rozumove pochody.
Hodne zle
Hodne zle
V Martine v centre si kupujes listok vopred, musis odhadnut cas. Len dve parkoviska priamo v centre sa platia az pri vyjazde. Zilina, Bystrica aj Zvolen, tam som tiez platil vopred.
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
ale hegy chodí "s fetom svetom" tak si potom nepamätá že vôbec platil
No jo drogy su sviňa