Nastal problém zničoho nič v CSS.
Nastal problém zničoho nič v CSS.
Zdravím, takže dnes som si zapol ráno notebook a chcel som si zahrať CSS ( Counter-Strike Source) ale nedalo sa. Keď v hre hýbem myšou resp. hýbem obrazom tak sekne a kým nepustím myšku tak je obraz seknutý. Keď v CSS idem vpred tak sa nič nedeje, všetko pekne bez sekania. Ale akonáhle stlačím 2 tlačítka na klávesnici napr. (W - pohyb smer rovno a D - pohyb vpravo) aby mi to urobilo také stredné odbočenie, či ako to nazvať
tak zas sekne obraz až kým nepustím W alebo D. Proste môžem ísť len vopred alebo doprava. Včera mi tá hra išla na najvyššej grafike úplne vpohode. Skúšal som hrať Assasins Creed 3 a dosť veľa iných hier a tam bolo všetko v poriadku. Som preinštaloval CSko aj som stiahol iné ale ajtak mám tento problém. Vopred ďakujem za odpovede.
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Re: Nastal problém zničoho nič v CSS.
kúp originál
Tak, originál mám kúpený, tam mi to nerobý. Ale toto je CSS stará verzia a na originále nemôžem hrať tie servery čo tu, (http://www.urnaweb.cz) som tam dokonca admin. Musí byť niečo kôli čomu to blbne .
//autoeditácia príspevku (23 Júl 2013, 12:33)
Na inom fóre mi povedali, že to môže byť ztoho, že sa notebook prehrieva, což sa mi naozaj dosť prehrieva. Ale ževraj môže byť chyba inde ...
//autoeditácia príspevku (23 Júl 2013, 12:33)
Na inom fóre mi povedali, že to môže byť ztoho, že sa notebook prehrieva, což sa mi naozaj dosť prehrieva. Ale ževraj môže byť chyba inde ...
-
Dildogripak
Medium Professional
také sekanie by som riešil najskôr reinstalom hry. ak to robí len pri jednej hre a nie pri viacerých tak by som to na teploty nevidel, ale predsa len, skús si stiahnuť aida64 aby si tie teploty vedel odsledovať. Pusti aidu, nájdi v nej senzory, minimalizuj ju a pusti HRU. potom po pár minútach hrania, keď ti to začne sekať môžeš skúsiť ALT+TAB a z AIDY rýchlo spravíš screen a hodíš sem na fórum cez prílohu.
-
Dildogripak
Medium Professional
nie, mal som na mysli toto (sprav to tak ako som ti povedal)
ale ako vravím, je to blbina, skús najskôr reinstal hry
ale ako vravím, je to blbina, skús najskôr reinstal hry
Reinstall som urobil ale nepomohlo ...
Spravil som ten screen a nevyzerá to dobre ... A ja mám rozpálený notebook tak, že doslova naňom upečiem vajcia ...
Spravil som ten screen a nevyzerá to dobre ... A ja mám rozpálený notebook tak, že doslova naňom upečiem vajcia ...
-
Dildogripak
Medium Professional
No dosť ti to vypeká, mne to takto pri hráč pečie tiež, mám chladiacu podložku Zalman NC 1500 na moju 15,6-tku, schladí to o kúsok, ale dokážem tu hrať hry ako FARCRY3, CS:GO bez sekania (nevravím že na full detailoch)
Neviem akú máš konfiguráciu (CPU,GPU,RAM). Možno na to nemáš proste stroj...
SKúsil by som ešte preskenovať komp nejakým antivírom, prípadne nejakým free trojan removeorm
Neviem akú máš konfiguráciu (CPU,GPU,RAM). Možno na to nemáš proste stroj...
SKúsil by som ešte preskenovať komp nejakým antivírom, prípadne nejakým free trojan removeorm
CS : GO hrám, L4D 2, Assasins creed 3, Dead Island, Max payne 3, fear 3 stroj na CSS mám, je zvláštne, že mi to robí u starej verzii a na steamovej verzii CSS to ide ako má. Tak ja neviem no
-
Dildogripak
Medium Professional
tým pádom netreba riešiť stroj, ale samotnú hru.. s tým ti už neporaídm
Díky moc tak.