Cestná cyklistika (profesionálna) + Tour de France
-
kukiak
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Cestná cyklistika (profesionálna)
Sagan sa moze stat najlepsim klasikarom historie, od sprinterskych az po LBL(nieco podobne vyhral na tirrene), vsetky monumenty..takych jazdcov si historia zapameta. Wiggins tu premenu sice spravil, ale za aku cenu.. caka sa ze s cyklistikou uz skonci, kedze sa vyjadril, ze tie casy ked byval pol roka niekde po sopkach a horach su uz davno za nim.. To co jazdi teraz sagan ma bavi a aj dalsie miliony inych ludi, mame favorita na vsetky typy profilov okrem vyslovene HC etap s dojazdom do stupania.. Tak naco nieco menit?
Všetko pravda, lenže to je presne to načo narážam - motivácia. Wiggins dosiahol vo svojej kariére prakticky všetko čo sa dalo, počas dráhovej kariéry vyhral v podstate všetko, takže už si tam nemal čo dokazovať tak sa dal na cestnú cyklistiku. Tam taktiež vyhral všetko o čom sníva každý cyklista, a tým pádom stratil motiváciu hoci má ešte relatívne nízky vek. Rovnako aj Usain Bolt oznámil že rozmýšla že s behom končí a dá sa na skok do diaľky - presne z rovnakého dôvodu ako vyššie.
A preto sa zamýšlam že ako to bude so Saganom o dákych 8 rokov, nakoľko je dosť pravdepodobné že zelené tričko bude mať možno aj každý rok, nakoľko má obrovskú výhodu že s prehľadom vie bodovať aj v horských etapách. Do 30ky sa kludne môže stať že vyhrá aj olympijské zlato, a čo potom?
A preto sa zamýšlam že ako to bude so Saganom o dákych 8 rokov, nakoľko je dosť pravdepodobné že zelené tričko bude mať možno aj každý rok, nakoľko má obrovskú výhodu že s prehľadom vie bodovať aj v horských etapách. Do 30ky sa kludne môže stať že vyhrá aj olympijské zlato, a čo potom?
-
Ryan Giggs
VIP
To je sice pekne, ale nie kazdy ma rovnaku povahu. To ze niekto povyhrava vsetko co sa da neznamena ze nebude mat motivaciu vyhravat resp. hoci aj len pretekat bez vysledkov aj dalej. Takych prikladov je vela.
-
t0m4s3
Admin
http://www.cyclingnews.com/news/f1-star ... -euskaltel
//autoeditácia príspevku (05 Sep 2013, 22:35)
Vueltu sleduje niekto?
A Sagana na Tour of Alberta? Zeby prve GC vitazstvo? Aj ked "len" na UCI 2.1 preteku?
//autoeditácia príspevku (05 Sep 2013, 22:35)
Vueltu sleduje niekto?
A Sagana na Tour of Alberta? Zeby prve GC vitazstvo? Aj ked "len" na UCI 2.1 preteku?
-
hojko
Site Admin
Na Vuelte to bude este zaujimave tento rok, rozdiel 3 sekundy a posledne etapy pre nami. Chlieb sa bude kamat v nedelu v najtazsej etape: http://www.cycling-info.sk/spravodajstv ... na-2013-18
-
t0m4s3
Admin
Najtazsia etapa urcite nie, ale zaverecny kopec asi ano. Zatial som videl kazdu jednu etapu a skutocne som sa nenudil ani v jedinej. Proste Vuelta je pre divaka omnoho zaujimavejsia - tento rok aj vdaka 14tim horskym dojazdom
-
kukiak
Addict
Minuly rok to bolo tiez tak, Vuelta bola rozhodne najzaujimavejsia.. Paci sa mi, ked sa preteky rozhoduju v horach a nie v casovkach.. Skoda Bassa, na zaciatku vyzeral dobre.
Uz je tu predstavenie Gira, je tam par peknych kopcov!
http://www.cycling-info.sk/aktuality-zo ... eho-hrdinu
http://www.cycling-info.sk/aktuality-zo ... eho-hrdinu
vidno ze sa bavi 
-
hojko
Site Admin
Uputavka na Sagana a reklama na Tour of California 
Sagan do Saxo Banku?
-
hojko
Site Admin
4 miliony, uff, to bude hadam jeden z top platov v cyklistike. Ale treba povedat, ze Sagan je dobry reklamny tah a uz len z reklamy a predaja suvenirov by sa mohla cast penazi vratit.
30 percentne stupanie v zavode Tirreno-Adriatico a Peter Sagan, ktory krizoval z okraja na okraj.
http://www.teamsky.com/gallery/0,27401, ... ml#photo=6
http://www.teamsky.com/gallery/0,27401, ... ml#photo=6
-
t0m4s3
Admin
Som sa pozeral, padali tam z bicyklov aj najlepsi. Ale uplne som nezachapal, ked Sagan 5km do ciela na konci pelotonu s usmevom na tvari a len si tak nohami krutil a zrazu pozrem do vysledkov a skoncil 20. so stratou len 2m38s??? Nenormalny ten chalanisko.
-
hojko
Site Admin
Usmev, lebo vyhral bodovaciu sutaz. Vo vysledkoch sa spomina 18., 20. a aj 22. miesto, tak si vyber. Kazdopadne umiestnenie je v tomto pripade nepodstatne.
-
t0m4s3
Admin
Sa preber, ja som myslel umiestnenie v danej etape 
-
hojko
Site Admin
A o akom umiestneni som asi tak pisal??? Samozrejme, ze som pisal o umiestneni v etape 
//autoeditácia príspevku (09 Apr 2014, 14:46)
Cyklisticky Watts Zap z Eurosportu (2013):
O mesiac zacina Giro, oficialne promo:
//autoeditácia príspevku (09 Apr 2014, 14:46)
Cyklisticky Watts Zap z Eurosportu (2013):
O mesiac zacina Giro, oficialne promo:
-
kukiak
Addict
Nesleduje niekto giro na eurosporte? Nepamete si tretiu otazku z tej sutaze? Bolo to vo stvrtok.