Test vernosti

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
twardykamen
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: Test vernosti

Príspevok od používateľa twardykamen »

nemyslim si ze je vhodne ze sem davas fotku cudzej osoby(ajked mozno fiktivny profil) bez jej suhlasu.viem si predstavit ze zopar jedincov jej ihned napise s vidinou toho ze aj im da neslusny navrh po 2 rp.
Bobr
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Bobr »

Ma tam aj lepsie fotky ;)
rastikbart
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa rastikbart »

ma svoj ciel :twisted:
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bushido »

twardykamen napísal:nemyslim si ze je vhodne ze sem davas fotku cudzej osoby(ajked mozno fiktivny profil) bez jej suhlasu.viem si predstavit ze zopar jedincov jej ihned napise s vidinou toho ze aj im da neslusny navrh po 2 rp.
Toho sa moc nebojím, prvotne mi písala z iného profilu, kde žiadne fotky nemá a na tomto profile keď si všimneš v jej profile ako často odpisuje na RP, tak ti to ukáže, že neodpisuje takmer vôbec nikomu.
kayko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kayko »

si sa jej mal opytat, ze cim si ju zaujal, ked ti dava navrhy bez toho, aby ta osobne poznala... lebo na tych foto nevyzera, ze by bola odkazana riesit s niekym po dvoch rp sexstretko. Podla mna ta to musi moc lakat, ked to riesis, keby si si nechcel uzit, tak sa o tom rozpravas so svojou priatelkou, a nie s nami, ale co by si robil, keby si si bol isty tym, ze to nie je pasca? Zrejme by si ju vojel a tuto temu vobec neriesil :P
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

kayko napísal:si sa jej mal opytat, ze cim si ju zaujal, ked ti dava navrhy bez toho, aby ta osobne poznala... lebo na tych foto nevyzera, ze by bola odkazana riesit s niekym po dvoch rp sexstretko. Podla mna ta to musi moc lakat, ked to riesis, keby si si nechcel uzit, tak sa o tom rozpravas so svojou priatelkou, a nie s nami, ale co by si robil, keby si si bol isty tym, ze to nie je pasca? Zrejme by si ju vojel a tuto temu vobec neriesil :P
Dobry postreh,ale bavil som sa o tom s priatelkou, chcel som len vidiet reakciu. A jasne laka ma to, je to supa, koho by nelakala, ale niesom zvieratko, viem ovladat svoje pudy.
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

Donaska pohlavnych chorob. :D
Brambor
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Brambor »

A aka bola priatelkina reakcia? Uz vies ci to bol test alebo nie? Inak, na inom fore, kde pisu najma zeny a stazuju sa, ze ich chlap vela sedi pri pokeci, hned dostanu aspon tristo odporucani, aby ho otestovali pisanim si z ineho profilu... Takze urcite sa vela takychto "inspekcii" deje, len je otazne, ci aj tebe teraz..
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Reakcia bola celkom chladná, možno trochu iná, ako inokedy keď hovorím o iných babách. Iba sa na tom zasmiala. Priateľka síce neni príliš žiarlivá, ale občas keď som hovoril o nejakej babe, tak trochu naznačila žiarlivosť, avšak teraz vôbec. Ale dedukovať si z toho nedovolím...
Gulli
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Gulli »

Neuznavam to, pokial nie je dovera vo vztahu a ucta co sa tyka osobnych zalezitosti tak ten vztah nrma cenu. Raz sa zabudla riatelka odhlasit na mojom notase z fb a tave mala otvorene okno s s jednych chalanom no akonahle som precital prve dve spravy som sa citil hlupo a odhlasil ju. Inak ale to co teraz frci v radiu by som nebral tak tragicky, skor ako taky osobny prank-call :)
Laudika
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Laudika »

Ja by som sa neznížila k takýmto praktikám, ako je testovanie partnera pomocou anonymity internetu. Je to dosť úbohé si myslím, keď má niekto taký vzťah, že sa ku tomu zníži. Taký vzťah by mi nestál za to.
Napísať odpoveď