League of Legends
-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: League of Legends
pozeram tvoj priemerny celkovy KD je 3.6/6.6 tak sa zamysli ci si to trocha nekurvil aj ty im 
Si smiešny 
//autoeditácia príspevku (24 Júl 2013, 11:37)
//autoeditácia príspevku (24 Júl 2013, 11:37)
suhlasimHotwire napísal:pozeram tvoj priemerny celkovy KD je 3.6/6.6 tak sa zamysli ci si to trocha nekurvil aj ty im
-
iceman1414
Medium Star
To KDA je priemer za každú hru? Keď mám 6.6/5.2/8 je to dobré či nie?
omg.. este na mna zhadzujte ze ja som to prehral WTF??
-
Hotwire
Addict
nikto ta tu nezhadzuje, nevieme lebo sme ten zapas nevideli, ale tvoje staty napovedia mnohe. kazdemu obcas nevyjde zapas, ale mat tak hrozne KD ratio, tak bud mas extremnu smolu alebo proste nehras dobre.
no ak si vsimnes jungle a te staty ze top jungle mid ad carry supp
-
Hotwire
Addict
ja hovorim o tvojom celkovom KD za vsetky zapasy, nedokazes chapat pisany text ci co? 
Hotwire načo sa tu s ním zaoberáš ? Zbytočne si derieš klávesnicu 
Ja mam K/D/A 4.2/6.9/12.9 ale ze by som bol lama?
Ano som
Ano som
ja mam tiez o trosku nizsi pomer Kill - Deaths, ale aj kvoli tomu ze najcastejsie hravam junglu a supp ...
ja mam tiez o trosku nizsi pomer Kill - Deaths, ale aj kvoli tomu ze najcastejsie hravam junglu a supp ...
Odohrate ranked hry 334
Pocet hier s Jannou 112
Pocet hier s Jannou 112
Son-Goku napísal: no co ides skusit dotu?
Nie , uz som zmazal vsetky hry
Btw to , ze ked prehram v LOLku , ze sa nedari, tak to berem, ale ked hram 5 hier a z toho v 3 su leave alebo afk hraci, tak dpc
-
lekoklatik
VIP
Alebo hrava supportHotwire napísal:nikto ta tu nezhadzuje, nevieme lebo sme ten zapas nevideli, ale tvoje staty napovedia mnohe. kazdemu obcas nevyjde zapas, ale mat tak hrozne KD ratio, tak bud mas extremnu smolu alebo proste nehras dobre.
-
Hotwire
Addict
no hrava aj support co som pozeral, ale so vsetkymi championmi co hral to nevyzera nejak oslnivo 
Ja v poslednej dobe hravam top,jungle mainovo. A dovolim si tvrdit,ze aj ked ostatni feedia,nepisu SS ,tak stale nemam problem si udrzat dobre score ak mi hra vynde.Ak si neudrzim dobre score,tak som asi tiez spravil nieco zle a svojim sposobom prehral hru,nie?Na bote wardy potrebujem samozrejme,ale na mide a tope v poslednej dobe wardy nemam skoro nikdy a nezvyknem zomriet nato,ze by ma zgankovali.Ono totiz to ked enemy jungler chce,tak vas gankne. Lane gank,rieka,krik moznosti je vela... staci vediet odhadnut spravne ,kde moze byt enemy jungler a mate z casti vyhrate..
Napr s ejdrienom sme mali hru, (ja toper lee sin, on jungler sejuani) Velmi narocna hra.Celkovo ako team sme spravili vela failov a vysiel nam len jeden teamfight vdaka ktoremu sme otocili hru ( to uz som chcel surrendovat lebo som bol zdrteny tym ako nam nic nevychadzalo).
Napr s ejdrienom sme mali hru, (ja toper lee sin, on jungler sejuani) Velmi narocna hra.Celkovo ako team sme spravili vela failov a vysiel nam len jeden teamfight vdaka ktoremu sme otocili hru ( to uz som chcel surrendovat lebo som bol zdrteny tym ako nam nic nevychadzalo).
Ono dobrý spôsob ako sa vyhnúť gankom je aj sledovať správanie súpera .. ak celý čas hrá pasívne a necháva vás pushovať, a zrazu ide agresívne, tak na 90% to bude gank ... a podovné vecí, stačí sledovať minimapu a mať trošku presence ..
Thresh too easy 
Btw ja neviem ryzeho hrat
Nejako som mu nedosiel na chut. Zajtra skusime ozivit stareho hera 
Btw ja neviem ryzeho hrat
-
iceman1414
Medium Star
Tak na normal game je to nič, ja som mal za Mordeho vyše 10 výhier po sebe keď bol free.