Caute, mohli by ste mi poradiť nejakú dobrú knihu o Visual Studio 2012 najlepšie v češtine.
Dik
Microsoft Visual Studio 2012
-
adamlinux22
Amateur
Re: Microsoft Visual Studio 2012
A to chceš na čo? Na VS existuje určite uživateľská príručka, alebo priamo jeho help. Nemyslím ale, že je to preložené do cz/sk. Inak máš kopu materiálov na internete (niečo ako X tipov a trikov, alebo Ako urobiť hento a tamto)
Mám ale skôr pocit, že ti niekto povedal, aby si programoval vo VS a ty ani nevieš čo to je. Však?
Mám ale skôr pocit, že ti niekto povedal, aby si programoval vo VS a ty ani nevieš čo to je. Však?
-
refr0
Star
- Kontaktovať používateľa:
Akoze nejaku guide pre ovladanie visual studio alebo knihu o tom ako programovat v tomto prostredi s pouzitim nejakeho jazyku (C#,F#,VB.NET,etc) ?
VS je dosť intuitívne, tam ti žiadnu knihu netreba, len sa najprv s prostredím zoznámiť, a potom si pozrieť klávesové skratky, prípadne nastavenia na konkrétny jazyk.
-
Fabo
Hardcore addict
VS je dostatocne intuitivne a minule som nasiel na nete nejake videa kde chlapik z MS ukazoval nejake tipy a triky a rozpraval o zmenach z predchadzajucich verzii, tiez sa moze hodit.
-
adamlinux22
Amateur
Caute, poznate tuto knihu Učebnice jazyka C Autor Pavel Herout? A neviete ci je dobrá aj pre zaciatocnikov? Je C dobrý programovací jazyk?
-
harrison314
Hardcore addict
Ta ucebnica je dobra,adamlinux22 napísal:Caute, poznate tuto knihu Učebnice jazyka C Autor Pavel Herout? A neviete ci je dobrá aj pre zaciatocnikov? Je C dobrý programovací jazyk?
ak vies aspon trochu programovat tak C je dobry, ak nie zacni Pascal-om.
Nech flame započne!
-
Fabo
Hardcore addict
Nemyslim si ze je nutne zacinat Pascalom vzdy ak niekto neprogramoval...
Uznavam ze je fajn s jeho jednoduchsou strukturou na pochopenie proceduralneho programovania, ale ak ma adamlinux dobre technicke myslenie, pripadne nejake skusenosti s trochu pokrocilejsim shell scriptingom (aspon cykly, if switche, nie len nahadzat prikazy za seba), tak moze ist rovno do C(C++). Osobne by som siel rovno do C++, da sa tam zo zaciatku pisat aj C-style kod, a neskor nadviazat objektovou orientaciou (sam som tak v zime zacal a postupne sa prepracuvam do pokrocilejsich schopnosti C++)
Uznavam ze je fajn s jeho jednoduchsou strukturou na pochopenie proceduralneho programovania, ale ak ma adamlinux dobre technicke myslenie, pripadne nejake skusenosti s trochu pokrocilejsim shell scriptingom (aspon cykly, if switche, nie len nahadzat prikazy za seba), tak moze ist rovno do C(C++). Osobne by som siel rovno do C++, da sa tam zo zaciatku pisat aj C-style kod, a neskor nadviazat objektovou orientaciou (sam som tak v zime zacal a postupne sa prepracuvam do pokrocilejsich schopnosti C++)