Aha, no nepísal si že chceš stratégie.DanielDevil napísal: never tomunie každý, niektorí skúšajú all in-y od začiatku že buď sa zdablujú alebo nabudúce
//autoeditácia príspevku (23 Máj 2013, 11:42)
iceman1414 tak som pozeral recenzie na tú knihu a vraj tam nie sú písané žiadne stratégie, takže to mi tam vadí, idem hľadať ďalej
Poker
-
iceman1414
Medium Star
Re: Poker
Celkovo si myslil, ze je uz dnes vhodnejsie sledovat pokrove fora a studavat clanky na nete ako citat knihy. Hlavne ak su 20 rokov stare. To je tak dobre na ziskanie zakladneho prehladu o hre a matematike. Ale studovat to dopodrobna a este viacej knih, je strata casu.
Však ja som zatiaľ žiadnu knihu nečítal, len niečo do autobusu by sa možno hodilo
. Ani tie fóra moc nesledujem. Poker pozerám na nova sport a sport1, tam sa snažím niečo pochytiť, ale väčšinou hrám podľa seba.
-
DanielDevil
Addict
- Kontaktovať používateľa:
iceman, viem moja chyba, zabudol som to spomenúť...
PhYs0c no to vyzerá fajn, ani nie je taká drahá a tiež cestujem 2 hodiny denne 4x do týždňa autobusom takže by som to mal kde čítať
sledujem hlavne EPT a Big game v TV, občas aj Poker after dark alebo Poker League tak sa snažím niečo pochytiť, aj moja hra išla o dosť hore ale ešte to nie je na takej úrovni akú by som chcel a informácií nikdy nie je dosť
PhYs0c no to vyzerá fajn, ani nie je taká drahá a tiež cestujem 2 hodiny denne 4x do týždňa autobusom takže by som to mal kde čítať
sledujem hlavne EPT a Big game v TV, občas aj Poker after dark alebo Poker League tak sa snažím niečo pochytiť, aj moja hra išla o dosť hore ale ešte to nie je na takej úrovni akú by som chcel a informácií nikdy nie je dosť
-
DanielDevil
Addict
no ja to beriem len ako koníček na víkend s kamošmi o drobné, ale tak celkom ma to baví tak preto chcem tú knižku prečítať 
ako mam na PS vlozit peniaze, aby som dostal vstupenky na 100K freerolly? neviem najst, kde mam vlozit ten kod
som raz uz poslal peniaze a vybral ich... stratil som teda moznost sa zucastnit tych turnajov? 
-
iceman1414
Medium Star
DanielDevil napísal:iceman, viem moja chyba, zabudol som to spomenúť...
v pohode, kde to sleduješ poker league? tie prvé 3 asi na fanda, ale toto?
-
DanielDevil
Addict
Sport1 a Nova Sport 
//autoeditácia príspevku (25 Máj 2013, 11:37)
stejko: ja som len vložil peniaze a mal som vstupenky, žiadny kód som nedával tuším...potom si len v menu toho programu vybereš vstupenky na turnaje či ako to tam je a máš to
//autoeditácia príspevku (25 Máj 2013, 11:37)
stejko: ja som len vložil peniaze a mal som vstupenky, žiadny kód som nedával tuším...potom si len v menu toho programu vybereš vstupenky na turnaje či ako to tam je a máš to
vyriesene, z pokestarsu mi odpisali, ze ak vybam peniaze z pokerstars, tak v tom mesiaci stracam narok na ziskanie bonusu. Fakt som to ale na ich stranke v detajloch akcie nevidel.
-
DanielDevil
Addict
za úspešné dokončenie ďalšieho semestra som dostal (si vybral) Pokr jako byznis od Dustyho Schmidta, uvidíme 
je to tu nejake neaktivne ale aj tak to tu skusim, vie mi niekto vysvetlim podrobnejsie oco ide v tom implied odds?ta stranka nema forum preto to skusam pisat sem
http://www.pokertip.cz/poker-v-cislech-implied-odds-i/
napr tato cast
Těm bystřejším, případně pokročilejším z vás, je zřejmé, že pokud protivník vsadí svůj all-in, tato handa je pro nás ztracena. Dostali bychom se totiž do nevýhodné situace, jelikož naše šance na výhru jsou 4,5:1, přičemž pot odds jsou přibližně 1:1 (i když hovoří mírně v náš prospěch – 520:480).
ako je mozne ze nase pot odds tu su 1:1?
a to v zatvorke pomer 520:480
odkial sa vzali tie cisla?
http://www.pokertip.cz/poker-v-cislech-implied-odds-i/
napr tato cast
Těm bystřejším, případně pokročilejším z vás, je zřejmé, že pokud protivník vsadí svůj all-in, tato handa je pro nás ztracena. Dostali bychom se totiž do nevýhodné situace, jelikož naše šance na výhru jsou 4,5:1, přičemž pot odds jsou přibližně 1:1 (i když hovoří mírně v náš prospěch – 520:480).
ako je mozne ze nase pot odds tu su 1:1?
a to v zatvorke pomer 520:480
odkial sa vzali tie cisla?
a v tomto tu vypocte ide vlastne oco?myslim ako sa dopracovali k tymto cislam?
V předchozím zidealizovaném případě jsme předpokládali, že na flop přijde jack a současně na něj nedorazí eso přibližně v jednom z osmi případů. Ve skutečnosti vám ale asi v jednom ze sta případů dorazí trojice stejně, jako soupeři. A jelikož nevíte, že soupeř drží dvě esa, v takových případech přijdete velice pravděpodobně o celý váš stack. V takovém případě bude vaše očekávání po dorovnání $65 raisu -$4,8.
-4,8 = (0,88) x (-65) + (0,11) x (520) + (0,01) x (-480)
V předchozím zidealizovaném případě jsme předpokládali, že na flop přijde jack a současně na něj nedorazí eso přibližně v jednom z osmi případů. Ve skutečnosti vám ale asi v jednom ze sta případů dorazí trojice stejně, jako soupeři. A jelikož nevíte, že soupeř drží dvě esa, v takových případech přijdete velice pravděpodobně o celý váš stack. V takovém případě bude vaše očekávání po dorovnání $65 raisu -$4,8.
-4,8 = (0,88) x (-65) + (0,11) x (520) + (0,01) x (-480)