Tiež nechápem, ako môžu vyhrávať ligu s prehľadom, ale to bude asi tou klesajúcou úrovňou našej ligy, inak si to zatiaľ neviem vysvetliť.
Tiež sa mi neskutočne "páči" ten chlapec na trénerskej lavičke, v podobe Samka Slováka. Nepáčilo sa mi, ako mohol taký tréner vyhrať cenu pre najlepšieho trénera uplynulej sezóny. Pýtam sa, čo dokázal ? Vyhrať titul pre najbohatšie mužstvo, s najlepším kádrom a najvyšším rozpočtom ? Dnes sa ukázala aj jeho veľkosť ako trénera, pretože hráči nastúpili do zápasu s roztrasenými kolenami a to je úloha trénera, aby mužstvo na také veci pripravil, a nie hráči behajú každý iným smerom a potom tie tutovky pre súpera....Skutočným trénerom je Ján Kozák, ktorý s mládežou dlhoročne pracoval a v takom klube akým sú MFK Košice je to obdivuhodné, pretože ich politika je vychovať a predať a nie kúpiť a bezhlavo kúpiť ako v Slovane. Neviem, čo si Kmotrík od Slovana sľubuje, mal kúpiť nejaké Ličartovce alebo Podbrezovú, ich hráči by neboli možno potetovaní ako väzni, ale hrali by bojovne a nie s plienkami...
Trošku som sa rozohnil, ale to je z tej bolesti hlavy, čo mi sledovanie zápasu spôsobilo