obliaty mobil

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
robinko93
Medium Star
Medium Star

obliaty mobil

Príspevok od používateľa robinko93 »

Ahoj včera sa mi stalo ze som si mobil oblial proteinom a bol skoro cely namoceny tak som hneď vybral baterku poutieral a nechal sušiť na slnku. Susil sa dosť dlho asi 8 - 10 hodin a potom som ho vyskúšal a išiel v pohode nezaznamenal som noc zle az dodnes ked som chcel odpísať na spravu na fb tak mi celý zasekol a nic nešlo tak som vybral baterku a znova dal a on sa hneď zapol a ukazovalo mi ze sa nabija pritom nebol pripojený k nabíjačke skúsil sok tam dat druhu baterku a zapol sa normálne alr tu druhu baterku nabilo z 77 % do plna asi za 2 minuty a zbova som tam dal tu prvu baterku a zapol sa normálne a aj nabija aj keď mu dlhšie trvá zacat alebo skončiť nabíjanie co uz kabel je v mobile alebo nie ... Prosím máte nejaké rady alebo co by som ešte mohol spraviť aby šiel v pohode ako predtým ? Jedna sa o Samsung galaxy s 2 ... Myslím ze najviac Blbne konektor pre nabijacku
Hensym
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Re: obliaty mobil

Príspevok od používateľa Hensym »

Chybu si spravil, že si ho nechal na slnku a iba 8 hodín, čo je žalostne málo.
Známa finta je ponoriť ho do surovej ryže, ktorá má tendenciu sosať vodu práve z konektorov, ako nabíjačka, jack, a pod. Byť tebou, rozoberiem ho, poriadne nechám vysušiť, a ak ti odišiel konektor na nabíjačku, skúsil ho prečistiť, a ak nie, tak celý vymeniť. Nie som si istý, či je na S2 odpájateľný, ale verám že hej.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

to s tou ryzou je nezmysel, videl som to v mythbusters :D nechali tam mobil 24h a nic
mulatt
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mulatt »

guess.who: 24h je malo. ja ked som utopil 2 iphony, tak som si myslel, ze je s nimi koniec lebo boli uplne utopene, dokonca sa uz vypli. rozobral som ich, dal na 3 dni do ryze a naskocili ako nic :)
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

hmmm zaujimave, ak sa mi nieco podobne stane s nejakym mobilom tak to urcite vyskusam ;)
mulatt
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mulatt »

zaklad je mobil rozobrat. ak ho len tak hodili do ryze je jasne ze to nevysaje :D
Arkaz
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Arkaz »

Presne tak zaklad je hned vytiahnut bateriu ak je mozne. potom najlepsie rozobrat a vycistit liehom alebo niecim na cistenie elektroniky. no a nechat par dni vysusit. ak mas stastie vsetko je OK =)
robinko93
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa robinko93 »

Mobil mi ide celkom v pohode stalo sa mi to zatiaľ iba razze tak zasekol ... a ten konektor ide, nabija aj všetko len občas ked kábel odpojim alebo pripojim mu dlhšie trva kym mobil zisti že je pripojeny ale potom začne normálne nabijat a žiadne problémy nie su a zatiaľ som ani nepostrrjol že by šlo nieco zle tak neviem ci ho mám aj tsl rozobrať a dať do tej ryze ci nie ked ide
Arkaz
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Arkaz »

Urcite ho rozober a precisti. Budes mat vacsiu sancu a istotu ze casom neodide. mozno je zasraty konektor nabijaci a robi to problem.
Napísať odpoveď