Konšpirácie naše každodenné

Diskusie na politické témy...
veddy
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Re: Konšpirácie naše každodenné

Príspevok od používateľa veddy »

//autoeditácia príspevku (25 Júl 2013, 13:44)
zeky napísal:Ja stále vravievam, že konšpiračné teórie sú maximálne tak návod k rozvíjaniu samostatného kritického myslenia, alebo k nemu aspoň nejakým spôsobom dopomáhajú, ukazujú ľuďom, že aha aj takto sa dá na danú vec nazerať. Ale akonáhle začnú ľudia hltať všetko čo si prečítajú, tak je to také isté, ako niekto kto sleduje správy z mainstreamu a nepremýšľa nad nimi. Proste ich berie ako fakt. Človek ktorý považuje informácie z akéhokoľvek zdroja za automaticky pravdivé, je mierne povedané, blbý.
Nie je mozne verit vsekym konspiracnym teoriam, pretoze mnohe si proetirecia...
To znamena, ze to co si napisal je nezmysel..
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Nezmysel pre tých, ktorí tomu, čo napísal zeky, nepochopili. Teda aj pre teba. Šup nazad na pieskovisko.
zeky
Star
Star

Príspevok od používateľa zeky »

Korag: A koho si predstavuješ Ty konkrétne pod tou elitou a ľuďmi čo formujú našu spoločnosť?
Prosím buď v tom konkrétny. Slovo oficiálna verzia, by som pri spravodajstve používal opatrne. Oficiálna verzia existuje v prípadoch ako napríklad 9/11 a podobných. Na veľa vecí, ktoré sa objavujú v médiach, nemôžeš povedať, že sú oficiálnou verziou, lebo by to nedávalo zmysel. Média tiež často vyjadrujú len svoj postoj a nie si nútený im veriť. Je mi ľúto ľudí, ktorých formujú média, či už mainstreamové, slobodné, alebo akékoľvek. Ja sa v živote neriadim, tým čo mi predkladajú, lebo chcem rozmýšľať sám. Na všetky veci sa snažím nahliadať z čo najviac pohľadov a sám si utvoriť názor.
Sám si zdiskreditoval konšpiračné teórie tým, že tvrdíš, že nič neznamená ak klamú. No ak ich klame veľké množstvo, tak sa dá začať pochybovať o hodnovernosti ostatných. Ak sa sami ľudia, ktorí tieto teórie prezentujú neberú vážne, obhajujú sa tým, že sú len "amatéri", ako potom chcú aby ich spoločnosť brala vážne?

Veddy: Ja úplne chápem, že porozumieť písanému textu, môže byť niekedy namáhavé, ale skús to.
Korag
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Korag »

Nemam na mysli oficialne media typu bulvar, bezne spravy, pikosky ale dolezite udalosti, ktore ovplivnuju chod krajiny, dejin, buducnosti a podobne. Tym narazam napr. na spravu NIST, reakcie Bushovej administrativy...
K menej dolezitym zvratom, faktom sice mozu vyjadrovat rozlicny nazor aj z viacerych stran, no na svetove udalosti, otazky terorizmu, globalizacie, kontroly mas a podobne je ich mienka a postoj vzdy zazracne rovnaky(zly terorizmus, kontrolu obyvatelstva a mas reprodukuju stale tou istou odpovedou - kvoli bezpecnosti a terorizmu...) je toho vela, to som uviedol len priklad a prave ten rovnaky postoj vsetkych medii ohladom tychto otazok ma udivuje a vravi ze nieco nie je v poriadku. Aby sme si rozumeli ja nic nediskreditujem, len som uviedol do spravnej miery rozdielnost klamstiev zo strany obi dvoch taborov.
// veddy: k tebe som sa este nevyjadril, snazis sa byt objavitel a revolucionar a pripadas si ako hero( ano sam som to poznal) len ten termit uz fakt nie je novinka, skor ma zaujima ci sa vyvratila ta expertiza termitu tych 6 svetovych vedcov, co to objavili, to by vedel skor Billy odpovedat.
veddy
Medium Star
Medium Star

Nezmysli ktore niektory pisu by sa dali prirovnat k nasledovnemu:
"Pomarance su pomarancove preto nechapes co je tu napisane."

Spat k teme:
Dokaz pritomnosti thermitu v Severnej vezi.
Silne vzplanutie na 02:10 minute. Video potvrdzuje, ze k vzplanutiu doslo. Musela tam byt nejaka horlavina.
Balvorn
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Balvorn »

Ak si si nevšimol (na tom videu to dosť silno vidno), práve v ten moment sa budova začala rúcať. Nemôžeš potvrdiť, že tam v ten moment nespadlo niečo horľavé čo už bolo v budove. Úplne stačilo, že v ten moment tam niekoľkonásobne vzrástol prísun kyslíka a výbuch máš na svete. A btw, termit neexploduje, ale prudko horí.
zeky
Star
Star

Veddy: My nemôžeme za to, že ty máš problém s interpretovaním textu, ktorý čítaš, potom ti odpovede ľudí prídu presne také, aké si uviedol.
Koľko máš vlastne rokov? Len zo zvedavosti. A ako inak, okrem internetu, si sa o danú problematiku zaujímal zatiaľ? Tiež som bol kedysi na tom podobne ako Ty, ale dospel som.
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

Podme sa trosku pobavit o havarii vlaku v Spanielsku. Su tu nejaki odbornici? :)
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

siel 200 km/h miesto 100, tam je to asi celkom jasne
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Bol to HAARP. A spustili ho Ilumináti so Slobodomurármi, pomáhali aj Reptiliáni. Viem, mali sme to na schôdzi lóže.
histor
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa histor »

deti, uz ste sa vyrovnali, ze podla najnovsich studii, su "konspiracni teoretici" mentálne a duševne zdravší ako tí, čo prijímajú oficiálne verzie správ hlavných médií?
94jakub
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa 94jakub »

Fajn, ešte, že som tu takého, čo by prijímal oficiálne verzie nevidel. Takže sme všetci mentálne zdraví, možno okrem teba ak máš potrebu tu stále flameovať tou otázkou. Ako som napísal, tí čo musia mať pravidelne na raňajky nejakú konšpiráciu to tiež asi nemajú v hlave úplne v poriadku.
A tí, čo si najprv všetko 5 krát overia sú mentálne najzdravší? Takých bohužiaľ nie je veľa.
Si sa vrátil z pieskoviska na večerníček a hovoríš nám tu deti?
zeky
Star
Star

Nechaj ho :) Práve objavuje najväčšia sprisahania sveta z pohodlia svojej detskej izby. Ide nás všetkých zachrániť.
histor
Amateur
Amateur

deti, tak vidim, ze mate problem sa s tym vyrovnat

jasne, vsetci mainstreamovi hlupaci tvrdia, ze oni nie su mainstreamovi hlupaci

ako vravia psychiatri: to je v poriadku, chori nevedia, ze su chori :)

zacnite trochu konspirovat a budete mentalne a dusevne zdravsi
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Wow. Takže nie sme duševne a mentálne zdraví, lebo nekonšpirujeme a tí, ktorí sú "mainstreamoví", sú chorí? Nuž a k tým deťom - koľkože to máš rokov? Ešte jedna vec ma ale fascinuje - ak je toto fórum primitívne, prečo na ňom po roku opäť diskutuješ? Začali prázdniny?
Balvorn
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Balvorn »

Skôr mám pocit, že tento dospelák má tak nudný život, že musí hľadať senzáciu aj tam, kde ju prehliadli aj naše super denníky a televízie.
Zaregistrovať sa na fóre, len aby som pár príspevkami pourážal ľudí na ňom. Prečo mám pocit, že je to nejaký iný, známi užívateľ, čo potrebuje trošku odventilovať paru? (pozor, konšpirácia)

/// vedy, nekopíruješ tu náhodou len linky z nejakého super dôverného fóra. Lebo keď už sem dáš take niečo, daj nám k tomu aspoň nejaký tvoj názor. Tento posledný dedko mi príde akoby si chcel prilepšiť na dôchodok. Lebo aj keď nemôžem potvrdiť, že klme, tak isto mi ty nevieš potvrdiť, že hovorí pravdu.
veddy
Medium Star
Medium Star

Dolezite vyjadrenie generala tajnych sluzieb -
zeky
Star
Star

Seems legit:
Albert "Bert" Newton Stubblebine III (born 1930[1]) is a retired Major General in the United States Army. He was the commanding general of the United States Army Intelligence and Security Command from 1981 to 1984, when he retired from the Army. He was also known for his interest in psychic warfare and his hope to develop an army of soldiers with powers such as the ability to walk through walls.
A proponent of psychic warfare, Stubblebine was involved in a U.S. Military project to create "a breed of 'super soldier'" who would "have the ability to become invisible at will and to walk through walls". Stubblebine reportedly attempted to walk through walls himself.
BTW ten chlapík už dávno žiadny generál nie je.
histor
Amateur
Amateur

no vidite deti, ked vas niekto vysmeje, ako krasne viete konspirovat ;)

a co urobia taki co chcu ovladat svet ;)
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

My už ten svet ovládame, nepoznáš Slobodomurárov? Máš náladu na trollovanie? Takých tu už máme dosť, niektorých to baví stále, niektorí sa stále nudia, nevedia čo so životom, ty sa radíš do ktorej skupiny, s tým rádoby sarkastickým oslovením "deti"? Opakovaný vtip nie je vtipom, zlatko a nepomôže ti ani desať smajlíkov v príspevku. A teraz šup šup spinkať.
Napísať odpoveď