zdravim, v nb mam 1TB disk (rozdeleny na dve particie, systemova a datova), ktory vymenim za 1TB SSD disk. Otazka teda znie, aky najrychlejsi a najefektivnejsi postup vymeny obsahu diskov by ste zvolili? Rad by som sa vyhol tomu, aby som musel vsetky ovladace, programy atd odznova instalovat, znova vytvarat vsetky nastavenia,...
V pripade potreby mam este aj 2TB externy disk.
Pouzivam windows 8
zalohovanie disku
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: zalohovanie disku
naklonuj ho. Tu máš nejaké tipy na programy: http://lifehacker.com/5839753/the-best- ... or-windows
ono ale nikto ti nedá istotu že ti to pôjde tak ako si predstavuješ. Niektoré programy (vrátane operačného systému ktorý si nenapísal aký máš) môžu byť viazané na výrobné číslo disku ktorým sa napríklad hashuje licenčné číslo. Zmenou disku ti viac nemusí program fungovať.
ono ale nikto ti nedá istotu že ti to pôjde tak ako si predstavuješ. Niektoré programy (vrátane operačného systému ktorý si nenapísal aký máš) môžu byť viazané na výrobné číslo disku ktorým sa napríklad hashuje licenčné číslo. Zmenou disku ti viac nemusí program fungovať.
Re: zalohovanie disku
jojo, toto bola tiez jedna z veci, na ktore som myslel. Viem, ze mi niekto hovoril, ze pri zmene HW musel volat do MS, tomu by som sa vsak rad vyhol
A inak pouzivam win8, spomenul som to na konci prispevku.