Konšpirácie naše každodenné

Diskusie na politické témy...
slay
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Konšpirácie naše každodenné

Príspevok od používateľa slay »

Dnes za mnou prišiel jeden povedzme "klient" a pýtal sa či mu viem zaručiť toto a hento. A že akú on má istotu a či mu to garantujem a čo keď sa stane toto a tamto. Proste taký klasický sedlák. Nejako som mu odpovedal, tak aby bol vlk sýty aj ovca celá.

Ale čo ma pri tom náhodou napadlo, bolí tí čo vo videách o WTC vraveli o tom ako sú postavené a aká oceľ sa tam použila. Proste nebola by sranda, keby ste boli architekt zodpovedný za WTC, výrobca ocele, pilierov, čohokoľvek a týždeň po páde keď celá amerika hľadá niekoho koho by mohla za to upáliť, by za vami prišli dokumentaristi a opýtali by sa:

"Stavali ste ten mrakodrap tak aby vydržal náraz lietadla?"
"Môže sa táto vaša stavba takto smiešne zrútiť?"
"Je tá vaša oceľ naozaj taká kvalitná?"
"Fakt sú tie nosníky také ako majú byť?"

A vy by ste odpovedali: :lol:

"Čo vám iebe? Nič také sa naprojektovať a namodelovať v skutočnosti nedá :lol: , nikto to síce nevie ale tieto veci sa len tak fušujú a všetky stoja na vycucaných predpokladoch ktoré platia v ideálnom svete a my si tam narafáme všelijaké konštanty a veríme, že by to plus mínus malo fungovať, ale niečo také ako boing v živote nikto nikdy nenaplánuje a ani by na to nedal prachy."

alebo

"Nie nie, tú oceľ sme trochu spančovali a nosníky tiež nie sú úplne košér, ale pohoda, to sa tak robí všade." :lol:

Je to jasná prdel, odrazu po útoku boli WTC tie najkvalitnejšie budovy na celom svete kde všetci použili pomaly kozmické materiály a rátali možno aj s návratom dinosaurov a klingónskym útokom. Prd, veľký prd, v situácii po páde dvojičiek by si nikto nedovolil ani povedať, že si prdol keď montoval klímu na 80tom poschodí, lebo by sa tým automaticky podpísal pod zoznam vinníkov. Je zrejmé, že sa všetci budú biť do hrude.
:wink:
histor
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa histor »

vidis, seth, som rad, ze sa ozyvas, musim povedat, ze jednoduchsieho cloveka bez schopnosti uvazovat, som este nevidel ;)
nikde inde asi neobstojis, kedze tak vymleti ludia ako na hojku, na nijakych inych forach nie su

keby si robil s lopatou, alebo inu manualnu pracu, bol by si spokojny
ale ty sa natrepes studovat pravo... a potom, ze zapadna civilizacia ide dole vodou ;)
absolutne neschopni ludia na nic ine, nechcu manualne pracovat... a krkolomne, zakerne a vselijako, si snazia udrzat pozicie, na ktore jednoducho nemaju schopnosti...
ty si prilis jednoduchy clovek, aby si mohol dobre vykonavat cokolvek ine okrem manualnej prace

a to este mudrujes do vsetkeho... sudny system na Slovensku, nezamestnanost, romska problematika, nabozenstva, svetovlada
opakujes vsade mainstreamove nazory a oponenti su trolli :D
zeky
Star
Star

Príspevok od používateľa zeky »

Ty sa ideš navážať do Setha? Myslím, že jeho názory sú dosť rozumné. Poznáš ho osobne, že môžeš o ňom vyhlásiť to čo tvrdíš? Sorry, ale Ty si proste kretén, ktorý chce byť tak strašne anti-mainstream, že by si poprel aj to, že si sa narodil, lebo to uznáva každý ako fakt, tak predsa nepôjdeš s väčšinou, že? Ako sa hovorí, každý vychádza zo seba, pri hodnotení iných, čiže predpokladám, že sám niekde manuálne pracuješ, čo Ťa strašne štve, alebo chodíš na učňovku, čo je pri tvojom veku pravepodobnejšie a ešte Ťa to len čaká.
Si lenivý nato, aby si na sebe pracoval a rozmýšľal nad súvislosťami vlastnou hlavou, tak je jednoduchšie tvrdiť, že za všetko okolo Teba, môžu slobodomurári a vlastne celý svet okrem Teba. Takých gaučových odborníkov na všetko ako si Ty, tu už bolo a bude. Seth oproti Tebe toho dokázal už dosť a neštuduje právo na nejakej zapadnutej VŠ, len kvôli tomu aby mal titul.

Nejaké články pre Teba:

http://www.thebestpageintheuniverse.net ... 911_morons
http://www.thebestpageintheuniverse.net/c.cgi?u=af07
Prílohy
conspiracy_news1.gif
(10.85 KiB) 611 stiahnutí
conspiracy_news2.gif
(8.41 KiB) 613 stiahnutí
veddy
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa veddy »

Zeky vies o skutocnosti, ze priemerne dieta do troch rokov ma tri-krat viac mozgovych spojeni ako ty ak mas vyse dvadsat.
Tie spojenia v mozgu sa volaju synopsi. Dufam, ze nebudes oponovat, pretoze by si bol jediny zijuci konspirator proti tomu.

//autoeditácia príspevku (26 Júl 2013, 12:19)
Nasledujuce sa sem svojim obsahom velmi hodi. (Nie zo vsetkym nevyhnutne suhlasim)
http://sk.apocalisselaica.net/varie/mit ... lla-storia
zeky
Star
Star

Príspevok od používateľa zeky »

Ty si celý synops. Zas len hlúposti, výcuc z prsta. Ničím nepodložené detské kopanie si nechaj pre seba, my tu na to nie sme zvedavý. Nehraj toľko hier a radšej si naštuduj čo to tie synapsie sú a ako vlastne fungujú. O tvojej inteligencii svedčí už len neschopnosť akejkoľvek rozumnej argumentácie a preto s Tebou nie je možné viesť normálnu diskusiu. Robíš to isté ako xy ďalších párpríspevkáčov. Odignoruješ argumenty, otázky, fakty a pacneš sem jeden link za druhým. Očividne sa teda nedokážeš vyjadrovať sám a vypotiť nejakú rozumnú myšlienku z vlastnej hlavy. Vezmi si príklad z takého Koraga, nehovorím, že s ním súhlasím, ale aspoň vedie diskusiu normálnym spôsobom.

//BTW to musíš byť natom fakt zle, keď sem hodíš článok, ktorý sa zjavne nikto ani len upraviť nenamáhal len ho prehnal translatorom.
mLuks
Addict
Addict

Príspevok od používateľa mLuks »

veddy:
toto nemyslíš važne, to už fakt lepšie zdroje nemáš? članok z angličtiny -> ctrl + c -> google translator -> ctrl + v -> preložiť -> crl + c -> ctrl + v do članku -> post na net - asi tak vznikol ten paškvil čo si tu dal. A čo tým chcel basnik povedať?
veddy
Medium Star
Medium Star

mLuks
Addict
Addict

Príspevok od používateľa mLuks »

Ty toto musíš robiť naschval z dlhej nudy, keď ťa ani pečko nebaví. Neverím, že si v skutočnosti taký blbý, jak sa tu prezentuješ.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

histor: Oooh lalá...Idem sa hanbiť do kúta, prekukol ma ďalší z tunajších internetových papučkových odborníkov...Iba kopeš a kopeš, do mňa, do fóra (na ktorom prispievaš z bohvie akej príčiny, to mi trochu nejde do palice), o sebe mlčíš, využívaš informácie, ktoré sú o ostatných verejne dostupné. Typický internetový superhrdina so syndrómom unwarranted self-importance, ktorý dokáže z niekoľkých príspevkov celú typológiu osobnosti. Čudujem sa, že ešte nepracuješ ako online psychológ.

Vieš, ja nerobím manuálnu prácu a ani s lopatou a whooops - pozor, príde prekvapenie - som spokojný. A ak sa toho dožijem a zdravie mi dopraje, tak verím, že budem ešte spokojnejší. A akúže to pozíciu mám, ktorej sa držím a nechcem robiť manuálne? Nože, veď prezraď to moje zamestnanie, nech vieme, čoho sa tak držím.

Ja mudrujem do nezamestnanosti? A to kde? Do svetovlády? A kde? Akej svetovlády? Čo ty o nej vieš? TO, čo si si prečítal na "alternatívnych" weboch? Vystrčil si nohy z rodnej hrude? Veľmi rád by som vedel, s koľkými špičkovými politikmi a podobne si sa stretol a prediskutoval si s nimi tú svetovládu, o ktorej tu rapoceš.

Nie všetci oponenti sú trolli. Na Internetoch som dosť dlho na to, aby som vedel rozlíšiť ľudí, ktorí diskutujú normálne a ktorí sú trolli. Napríklad kali520 je v pohode. Aj Korag je celkom OK, diskutujú, neurážajú. Aj SRneC, aj butthead, aj IvanSk, aj tehla aj Son-Goku, keď im neprepína. To sú ľudia, ktorí sa snažia diskutovať. Ty tu ale iba urážaš, tváriš sa záhadne a reaguješ, takpovediac, "spoza bučka", ako to my na východe hovoríme.

Takže touché, môžeš prežuť moju odpoveď a hádam sa dožijem aj nejakých odpovedí :3 A ešte pošetri tie pokecovské smajlíky, synku.

//autoeditácia príspevku (26 Júl 2013, 16:52)
//karmista: "Dobre ti to nandal" - si na rovnako nízkej úrovni ako on, keď jeho osočovanie považuješ za to, že "mi to nandal". Asi ste na rovnakej vlne.
butthead
Darca
Darca

Príspevok od používateľa butthead »

Nerad sa pustam do hadok, ale ste ako male deti. Zeby toto prave system chcel, aby ste sa hadali ?

Je snad konspiracia, co sa napr. momentalne deje v nasej krajine? Rozkradacky, pri ktorych kazdy radsej len mavne rukou a robi tu ako otrok ? Ked nasi zastupcovia, ktori su plateni z nasich dani nepoznaju zodpovednost ? EU sa snazi nejakym sposobom na to upozornovat ? Vobec nic. Sposobom ako su informacie prezentovane v nasich najsledovanejsich mediach, je otras.

O cenzure ani nehovoriac...

https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/ ... 6982_n.png Z diskusie k článku "Knihy o veľkorysom Hitlerovi stiahli z predaja"
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/ ... 7973_n.png
slay
Addict
Addict

butthead napísal:Je snad konspiracia, co sa napr. momentalne deje v nasej krajine? Rozkradacky,..
Ak to nie je konšpirácia tak s tým nechoď do témy konšpirácie. :wink: Na nekonečné mávanie rukami a bedákanie nad rozkradáčkami sú tu aj iné témy, tam môžeš donekonečna ukazovať prstom na "nich". A nie len momentálne, ale aj všelijako inak mentálne.
butthead
Darca
Darca

Ano, vsak o to ide, keby neboli rozkradacky a pod. tak sa nemame o com bavit (aj o konspiraciach), bohuzial je to celosvetovy problem a mam velke podozrenie, ze prave vsetko co nieje z ust "velkych" politikov je hned oznacene za konspiraciu. Ibaze v zahranici sa to robi ovela sofistikovanejsie, u nas vsetci kaslu na to, az na par vynimiek, ktorych media oznacia za idiotov, primitivov, spamerov, extremistov, konspiratorov a neviem co (napr. Rostas, Pavlik, Vasky a pod.) :)

Za vsetkym treba hladat suvislosti, nic nie je nahoda!
slay
Addict
Addict

butthead napísal:Za vsetkym treba hladat suvislosti, nic nie je nahoda!
Áno, hlavne treba používať svoju fantáziu namiesto exaktnej vedy a dôkazov :wink:
butthead
Darca
Darca

Zial uz zdroje aj tej exaktnej vedy a dokazy, su vacsinou malo doveryhodne. Uz to mi staci, ze ked sa pozrem celkovo na svet, ze sa tomu jednoducho verit neda, pokial to clovek nezazije na vlastnej kozi.

Pre novonarodene dieta je 100% kazda informacia z dielne akehokolvek media, konspiracia. Potom sa prakticky uci od rodicov, ako chodit, ako rozpravat, to je prax, ziadna konspiracia. Potom pride do jasli, hra sa, dostava prve zvyky ako sa dostat k informaciam, potom skola, pisanie, citanie, opat len vacsinou prax, zaroven su do detskych hlav tlacene poucky z ucebnic a tu to zacina, neucia sa tie deti konspiracie ? v akej miere ? A to prave nikto nevie, vsak aj viete ako je na tom slovenske skolstvo, ze je malo o praxe a vacsinou teoria. Pokracuje to vyskou, vacsinou teoria, biflenie, cest vynimkam ako su napr. zdravotnicke skoly, kde je treba aj vela praktickeho vyucovania. Clovek dostuduje a musi pracovat, lebo z niecoho musi zit a stane sa otrokom systemu, nepracujes, nemas z coho zit, zivoris, potrebujes peniaze, musis posluchat, byt sucastou stada oviec, si v strese, ochories, beries lieky a dalo by sa pokracovat. Za cele obdobie je vsugerovane v pamati, ze zaklad je to co sa naucis v skole (vacsinou bez vyskumu, bez praktickeho vyucovania). Aj vedci maju svojich riaditelov, sponzorov, tiez vacsinou nemaju moznost prezentovat, aj A aj B, ale musia povedat len to A a B nemozu, lebo ludom by sa to nepacilo. http://tech.sme.sk/c/6883697/vedci-vloz ... ienku.html
Vedci vložili do mozgu falošnú spomienku, to je uplne super co ? A ked to budu vediet nakombinovat s GMO potravinami, bude to este lepsie :)
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Ešte niečo k sledovaniu ľudí.

O Facebooku podruhé
slay
Addict
Addict

Butthead: Na to mám štyri slová: "Life is not fair". :wink:
butthead
Darca
Darca

To s tymi 4 slovami si ma dostal fakt :D radsej sa ani nevyjadruj, pokial nemas agrumenty.
veddy
Medium Star
Medium Star

Kdo je autorem Protokolů sionských mudrců?
http://www.zvedavec.org/komentare/2010/ ... mudrcu.htm
Nie nevyhnutne s článkom súhlasím.
Ak sa tu niekto bude k týmto protokolom vyjadrovať a pripúšťať ich pravosť, budú mu vo veľkom znižovať karmu, aj šesť krát za deň ako mne.
Aj teraz očakávam výrazné zníženie mojej karmy za tento príspevok.
Son-Goku
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Son-Goku »

seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Takže keď NSA špehuje celý svet, tak NWO existuje. Rád používam výraz "intergalaktická dedukcia" a teraz sa sem úplne ideálne hodí...
Napísať odpoveď