Aky pouzivate e-mail klient
Re: Aky pouzivate e-mail klient
Caute mám outlook 2002 doteraz fachcil v pohode ale zrazu mi nechce nacitavať nové maily ako sa to dá spraviť repsk ako stiahnuť maily znova ale dalo by sa len od určiteho datumu stiahnut alebo tak nejak ?
Treba spravne nastavit klient, mozno doslo k zmene v overovani servera. Datum pri nacitani mailov mozes asi len pri IMAP protokole, pri POP3 zrejme nie.
Vedel by niekto poradiť dáky mail klient ktorý podporuje funkciu zmazania mailu iba lokálne pri IMAPe?
V skratke, pri mazaní mailu by sa ma spýtalo že či chcem zmazať mail iba lokálne alebo aj na serveri (poprípade del, shift+del).
Stretol som sa s takouto funkciou pri doplnku Simple mail client do firefoxu, takže by ma zaujímalo či to dokáže aj dáky standalone klient nakoľko firefox nepoužívam. Ďakujem
V skratke, pri mazaní mailu by sa ma spýtalo že či chcem zmazať mail iba lokálne alebo aj na serveri (poprípade del, shift+del).
Stretol som sa s takouto funkciou pri doplnku Simple mail client do firefoxu, takže by ma zaujímalo či to dokáže aj dáky standalone klient nakoľko firefox nepoužívam. Ďakujem
Ja som sa s touto "featuritkou" stretol iba pri defaultnom email klientovi na androide.. a aj preto som ho prestal používať a miesto neho nahodil K9tku.

Ďík moc za info, ešte nájsť klienta s touto fičurkou na PC 
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Outlook 2013 
The Bat po nastaveni maze len lokalne. Mohlo by to ist aj v Thunderbirde nastavit.
the bat!
zdravím chcel by som sa opytať či existuje nejaky email client ktory ked chcem otvoriť musim najpr zadať heslo inak sa neotvori. Myslim heslo na dany program nie konkretne email. dakujem
-
vladenko007
VIP
napríklad hore spomínaný The Bat.robinko93 napísal:zdravím chcel by som sa opytať či existuje nejaky email client ktory ked chcem otvoriť musim najpr zadať heslo inak sa neotvori. Myslim heslo na dany program nie konkretne email. dakujem
Aj Thunderbird to zvládne po doinstalovami príslušného rozšírenia.