Frisbee a rôzne srandy / hračky do vody
Frisbee a rôzne srandy / hračky do vody
Zdravím,
dnes sme tak s partiou uvažovali s čím sa zabaviť vo vode / pri vode. Frisbee a volejbal nás už prešlo a vôbec nič ma nenapadá. Chľastať sa vkuse nedá, treba robiť aj niečo zmysluplnejšie občas (lol), takže narážam skôr na niečo "športovejšie". Dávnejšie som videl nejakú loptu či čo to bolo obtiahnutú materiálom, ktorý sa výborne kĺzal po vode. Neviete niekto niečo čo to bolo? Poprípade niečo iné
dnes sme tak s partiou uvažovali s čím sa zabaviť vo vode / pri vode. Frisbee a volejbal nás už prešlo a vôbec nič ma nenapadá. Chľastať sa vkuse nedá, treba robiť aj niečo zmysluplnejšie občas (lol), takže narážam skôr na niečo "športovejšie". Dávnejšie som videl nejakú loptu či čo to bolo obtiahnutú materiálom, ktorý sa výborne kĺzal po vode. Neviete niekto niečo čo to bolo? Poprípade niečo iné
-
iceman1414
Medium Star
Re: Frisbee a rôzne srandy / hračky do vody
http://www.webko.sk/25-waboba.html toto je čo hľadáš, aspoň myslím, mám to aj ja a tá loptička sa odráža od vody, na YT možno budú aj nejaké videá
Jop, toto som hladal, diky pekne 
nejake dalsie napady? Nemusi to byt viazane len na vodu
nejake dalsie napady? Nemusi to byt viazane len na vodu
My sme pred pár dňami v Lidli kúpili taký set, dve rakety, o veľkosti niečo medzi tenisových a ping-pongových, skôr menšie, približujúce sa k ping pongu, a malú penovú loptičku o veľkosti ping-pongovej. Vo vode je to nekonečná zábava, a za pár hodín sa to dá neskutočne dobre naučiť, a čudoval som sa ako dobre som to hral aj na veľké vzdialenosti, rekord som mal s kamarátkou 142 odpalov na vzdialenosť asi 4 metre.
Na kúpaliskách vidíš veľa takýchto vecí, ale väčšina je o hovne. Dosť ľudí to má celé z dreva, z plastu, a podobne. Naša loptička bola v podstate penová, a raketky mali pevný iba obvod, a výplň bola nejaká hrubšia, pružná látka, takže loptička riadne lietala.
Skús sa po tom popozerať.
Wabobu si určite kúpim. Nepohybujú sa na nete aj kadejaké nefunkčné fejky?
Na kúpaliskách vidíš veľa takýchto vecí, ale väčšina je o hovne. Dosť ľudí to má celé z dreva, z plastu, a podobne. Naša loptička bola v podstate penová, a raketky mali pevný iba obvod, a výplň bola nejaká hrubšia, pružná látka, takže loptička riadne lietala.
Skús sa po tom popozerať.
Wabobu si určite kúpim. Nepohybujú sa na nete aj kadejaké nefunkčné fejky?
Hensym nemyslis plazovy tenis len v nejakom prevedeni aby sa lepsie hralo vo vode ?
Hensym bol som v Lidli ale nevidel som to, ako vyzera obal resp kolko to stalo aby som to vedel najst?
Nad tou Wabobou ma tiez napadlo, ci nebudu nejake fejky, na ofic stranke sa daju kupit, tusim ze stoja rovnako ale neviem ako to bude s postovnym a casom dodania.
Nad tou Wabobou ma tiez napadlo, ci nebudu nejake fejky, na ofic stranke sa daju kupit, tusim ze stoja rovnako ale neviem ako to bude s postovnym a casom dodania.
Neobjednával niekto tú wabobu tu na slovensku? Chcem ju kúpiť, len neviem či to zo zahraničia stihnú dodať do dovolenky a fake nechcem kúpiť 
-
iceman1414
Medium Star
ja som ju objednával z ajtaci.sk ale už ju tam asi nemajú, no majú však inú variantu a volá sa Skákalka na vodu
kupovala som ju na http://hracky-do-zahrady-a-vody.plysaci.sk/ ale už ju zdá sa nemajú, treba im skúsiť napísať mail