Ahojte, viem ze uz tu takychto tem bolo "milion" a presiel som asi 20 stran tu na fore, ale aj tak by som vas poprosil o radu pri vybere sluchadiel (dufam ze ma neukamenujete). Momentalne mam nejaky genius "headset" za 15€ ale kedze pri pc sedim niekedy aj 8 hodin tak ma z neho strasne bolia usi, priam az neznesitelne, hlavne aby boli pohodlne. Sluchadla by som prevazne vyuzival na hry a na obcasne pocuvanie hudby (dnb,dubstep), mali by byt uzavrete a pouzival by som ich prevazne doma a z casu na cas vo vlaku kedze zacnem chodit na intrak. Nieco som uz na fore o sluchadlach precital a zistil som ze headset nie je najstastnejsia volba co sa tyka zvuku takze by som poprosil aby ste mi poradili aj nejaky mikrak, ktory sa da pripnut na kabel od sluchadiel(vyuzivany len na komunikaciu cez TS,Skype). Strop je 55€. Vopred dakujem za vase rady .
Na alze pisu ze su uzavrete, je to ale nezmysel. TAD300 su otvorene. Uz aj z tej fotky to je jasne.
Zrejme asi tym "uzavrete" myslis to aby obklopovali cele ucho. Otvorenost/uzavretost je ale o izolacii, nie o tom ciobklopuju cele ucho (cirkumauralne).
Ze dotycny o tom nema ani najmensiu sajnu. Uz len to ze ti na domace pouzitie odporuca prenosne supraauralne sluchadla svedci o jeho "odbornosti". To komentar nepotrebuje...
Da aj neda. Su otvorene, T500 uzavrete. To sa porovnava tazko. Kazdopadne kvalita zvuku je na porovnatelnej urovni, vdaka otvorenosti moze posobit prirodzenejsie. Pokial nepotrebujes izolovat, su otvorene vacsinou lepsou volbou. Alebo uz pouvazovat rovno nad AD500 (AD500x).