zabil
League of Legends
Re: League of Legends
Dneska som vyhlasil sutaz o skin.Nejde ani tak mozno o odmenu ako o chut si zahrat
vsetci co mate zaujem vyhrat skin ste vitani. Skype kevyn14 EUW kevyn69.Budem robit but turnaj 1 vs 1 alebo rozdelim nejako rovnomerne ludi do 5 vs 5.To sa este rozhodnem.Ale urcite finale sa bude odohravat v style 1 vs 1.Vyhercovi potom kupim lubovolny skin (okrem legendery ,nato uz nemam na ucte rp).
Podmienky: lvl 30, EUW.
-
lekoklatik
VIP
Shit, akurat ked sa mi neda hrat -_-
Pripadne kedy to startujes?
//damn, tak nic
Pripadne kedy to startujes?
//damn, tak nic
Hry by mali zacat okolo poobedia.Hrat sa bude do vecera. Pocitam,ze do takej 17 budeme naberat este novych uchadzacov o skin.Pripadne rozmyslam,ze by som 2. a 3. miestu ako cenu "utechy" kupil lacnejsi skin,to by mi vyslo.Dozerat na tie hry budem samozrejme ja.Prihlasilo sa uz niekolko ludi.Zajtra sem hodim definitivne pravidla a ako to bude prebiehat.
jop jop, ten match si pamatam.. celu hru sme dostavali naklad, a potom jeden nenapadny tf rozhodol..kevyn68 napísal:Ja v poslednej dobe hravam top,jungle mainovo. A dovolim si tvrdit,ze aj ked ostatni feedia,nepisu SS ,tak stale nemam problem si udrzat dobre score ak mi hra vynde.Ak si neudrzim dobre score,tak som asi tiez spravil nieco zle a svojim sposobom prehral hru,nie?Na bote wardy potrebujem samozrejme,ale na mide a tope v poslednej dobe wardy nemam skoro nikdy a nezvyknem zomriet nato,ze by ma zgankovali.Ono totiz to ked enemy jungler chce,tak vas gankne. Lane gank,rieka,krik moznosti je vela... staci vediet odhadnut spravne ,kde moze byt enemy jungler a mate z casti vyhrate..
Napr s ejdrienom sme mali hru, (ja toper lee sin, on jungler sejuani) Velmi narocna hra.Celkovo ako team sme spravili vela failov a vysiel nam len jeden teamfight vdaka ktoremu sme otocili hru ( to uz som chcel surrendovat lebo som bol zdrteny tym ako nam nic nevychadzalo).
Skoda toho westu 
-
lekoklatik
VIP
Taliansky Rammus.
ok
ok
-
iceman1414
Medium Star
zahral by som si, ale na EUW som iba 23, ale dávamkevyn68 napísal:Dneska som vyhlasil sutaz o skin.Nejde ani tak mozno o odmenu ako o chut si zahratvsetci co mate zaujem vyhrat skin ste vitani. Skype kevyn14 EUW kevyn69.Budem robit but turnaj 1 vs 1 alebo rozdelim nejako rovnomerne ludi do 5 vs 5.To sa este rozhodnem.Ale urcite finale sa bude odohravat v style 1 vs 1.Vyhercovi potom kupim lubovolny skin (okrem legendery ,nato uz nemam na ucte rp).
jj, Prepacte pani za ten euw,ale bohuzial som takto hodeny uz a nezmenim to.Mozem vas ako vynimky vziat aj ako 23,ale vzhladom nato,ze nebudete mat runy a masteries,tak to bude vase minus.AK sa vy dokazete cez to preniest ,tak nech sa paci ste vitany.Je to hlavne o zabave.Ten jeden skin ma byt pre vitaza ako nejaka spomienka.
BTW: ospravedlnujem sa za pravopisne chybi,mam 3 promile a som rad,ze som zbuchal tychto par viet
zbohom idem sa nato vyspat.
BTW: ospravedlnujem sa za pravopisne chybi,mam 3 promile a som rad,ze som zbuchal tychto par viet
Ako ja mam na weste 30ku, ale nemam tam runy. Ale to je v podstate jedno
... To uz je pol piatej ? 
Hry uz bezia v plnom prude.Dalsi zaujemcovia ste vitany,kontakt mate vyssie.
//autoeditácia príspevku (29 Júl 2013, 1:58)
do semifinale sa dostali celkovo 6 hraci 7. este musi odohrat 2 hry a uvidi sa. Zajtra budeme vediet vyhercu konecne
//autoeditácia príspevku (29 Júl 2013, 1:58)
do semifinale sa dostali celkovo 6 hraci 7. este musi odohrat 2 hry a uvidi sa. Zajtra budeme vediet vyhercu konecne
Mozem ti povedat z vlastnej skusenosti, ze to nie je o nic lepsie. Gold = Silver. Takze sa zbytocne netes.
.Čo vravíte na Yiho? Ja som s ním hral dve hry, prvú proti botom a hneď v prvej proti hráčom som si dal prvú pentu. (22. minúta takmer bez pomoci)
-
SolitaryRoach
Amateur
fajné ja som si dal hneď prvú hru (PvP) pentuDonAndres napísal:.Čo vravíte na Yiho? Ja som s ním hral dve hry, prvú proti botom a hneď v prvej proti hráčom som si dal prvú pentu. (22. minúta takmer bez pomoci)
-
zeto750
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Nejaký team alebo niekto slušný kto hráva ranked ? Potrebujem sa dostať s tej bronze, to nieje ani možné že si dáte svoju linku máte trebárs 20/3/12 a i tak prehrs.. skrátka v teame musia byť normálny ľudia na čo ja štastie nikdy mať nebudem asi.
Hľadám kohokoľvek na duo alebo team, zahrám cokolvek obstojne len jungle slabo.
Hľadám kohokoľvek na duo alebo team, zahrám cokolvek obstojne len jungle slabo.
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Heh, ten môj kamoš, čo je podľa mňa a aj asi je najlepší hráč na svete [z ktorého sa všetci smiali] je v Platinum I, za mesiac a pol. z Bronze 3. Nonstop ťahá idiotov, nonstop.
P.S.: Včera či pred včerom carryoval Athena [Athene4Charity], ktorý hrá ako blbec totálny. Nulová taktika, žiadna logika, proste len farma minionov a potom 50/50, vyhrá, prehrá a vyhráva, lebo ho nechávajú farmiť.
Ináč neviem pochopiť zaslepenosť ľudí. Pár pravidiel stačí dodržať a vyhráte všetko. LoLko je najľahšie z pomedzi MOBA hier, má najmenej taktických možností. A tým pádom sa dá spraviť bulletproof taktika. Chudák TiTOV ťahá obvykle 4och zombíkov, čo majú namiesto mozgu v hlave výkal. Čo je škoda. Keď má v tíme jedného čo ako tak rozmýšľa, už to ide ako po masle. Musí vždy hrať Singeda [proxy/double proxy], alebo Evelynn, aby potiahol tardov.
A tie pravidlá. Kradnúť farmu cez proxy. Nedovoliť si pushnúť vežu. Nejunglovať, len keď naozaj nie je čo robiť. Lajna dá tak 10x viac goldu ako Jungla. Využívať to keď top [proxy] proxuje v enemy základni a pushovať o 100 6. Nefreezovať líniu vtedy. Keď je niekto z tímu nafeedený a sú pushnuté tri prvé veže na každej lajne, treba chodiť spolu. Trapovať Junglu, lebo ľudia sú tupci a stále junglujú, čiže ich tam trapnete na 99%. A samozrejme wardovať. Neokriplovať supporta, nech je plnohodnotný. Nehrať len meta hru [dialkar kripel/support, etc.], jednoducho byť vyvážený. 3 armory a 2 zbrane. Resp 2 armory/2 zbrane a wardovacia vec.
A ešte pár vecí na ktoré si nespomeniem. Tieto veci mu vyhrali za mesiac a pol PT1, hrá sám, úplne sám. Solo/Duo Queue.
A samozrejme, vec ktorú nikdy nepochopí žiadny LoL hráč. LoL nie je o killoch. Ani o assistoch. Ale o vežiach, len a len o vežiach. Killy sú doplnok. Neloviť trulka čo uteká, pushovať, pushovať, pushovať. Nejunglovať, farmiť líniu a pushovať. O tom to celé je. A tým že sa vždy stretne tím tupcov a tím tupcov, tak jeden tím tupcov vyhrá, avšak keď sa stretne tím rozumných, tak rozmláti všetky tími tupcov.
Verím že ak TiTOV neumrie a nebude mať nejaký losing streak, tak sa dostane eventuélne aj do Challengera. Tak o pol roka.
P.S.: Včera či pred včerom carryoval Athena [Athene4Charity], ktorý hrá ako blbec totálny. Nulová taktika, žiadna logika, proste len farma minionov a potom 50/50, vyhrá, prehrá a vyhráva, lebo ho nechávajú farmiť.
Ináč neviem pochopiť zaslepenosť ľudí. Pár pravidiel stačí dodržať a vyhráte všetko. LoLko je najľahšie z pomedzi MOBA hier, má najmenej taktických možností. A tým pádom sa dá spraviť bulletproof taktika. Chudák TiTOV ťahá obvykle 4och zombíkov, čo majú namiesto mozgu v hlave výkal. Čo je škoda. Keď má v tíme jedného čo ako tak rozmýšľa, už to ide ako po masle. Musí vždy hrať Singeda [proxy/double proxy], alebo Evelynn, aby potiahol tardov.
A tie pravidlá. Kradnúť farmu cez proxy. Nedovoliť si pushnúť vežu. Nejunglovať, len keď naozaj nie je čo robiť. Lajna dá tak 10x viac goldu ako Jungla. Využívať to keď top [proxy] proxuje v enemy základni a pushovať o 100 6. Nefreezovať líniu vtedy. Keď je niekto z tímu nafeedený a sú pushnuté tri prvé veže na každej lajne, treba chodiť spolu. Trapovať Junglu, lebo ľudia sú tupci a stále junglujú, čiže ich tam trapnete na 99%. A samozrejme wardovať. Neokriplovať supporta, nech je plnohodnotný. Nehrať len meta hru [dialkar kripel/support, etc.], jednoducho byť vyvážený. 3 armory a 2 zbrane. Resp 2 armory/2 zbrane a wardovacia vec.
A ešte pár vecí na ktoré si nespomeniem. Tieto veci mu vyhrali za mesiac a pol PT1, hrá sám, úplne sám. Solo/Duo Queue.
A samozrejme, vec ktorú nikdy nepochopí žiadny LoL hráč. LoL nie je o killoch. Ani o assistoch. Ale o vežiach, len a len o vežiach. Killy sú doplnok. Neloviť trulka čo uteká, pushovať, pushovať, pushovať. Nejunglovať, farmiť líniu a pushovať. O tom to celé je. A tým že sa vždy stretne tím tupcov a tím tupcov, tak jeden tím tupcov vyhrá, avšak keď sa stretne tím rozumných, tak rozmláti všetky tími tupcov.
Verím že ak TiTOV neumrie a nebude mať nejaký losing streak, tak sa dostane eventuélne aj do Challengera. Tak o pol roka.