Ako chlapi myslia | racio u chlapov | emócie u chlapov
Ako chlapi myslia | racio u chlapov | emócie u chlapov
Menší reštart tejto témy, takže zaujatí pôvod poznajú, hor sa hej sa do diskusie 
Re: Ako chlapi myslia | racio u chlapov | emócie u chlapov
Zase? Každý výrok, že "chlapi myslia x" bude automaticky chybný, lebo to nebude pravda. Možno napísať iba, Chlap y myslí x. A samozrejme to platí aj pre ženy (to na ten prípad, ak by niekoho napadlo zakladať obdobnú tému).
chlapi myslia:
// este dodam toto vsetko plati iba vtedy ak si pre chlapa atraktivna niecim.. pokial niesi chlap mysli bud
1. vobec, ignoracia
2. co chce odo mna ta ....
2a. na to ako vyzeras v takych satockach, leginach, spodnom pradle atd atd...
neskor
3. myslia na to ci pod tym vonkajsim obalom nie si uplne tupa kraksna
4. myslia na to ci pod tym vonkajsim obalom nie si uplne tupa kraksna, ak si tak sa vrat k bodu 2
dalej
5. ak su zalubeni kratkodobe - dali by ti vsetko, nech si stastna, chcu byt stale s tebou, neviete sa od seba od lepit (max 2tyzdne) - myslia na teba
6. ak su zalubeni dlhodobe - zalezi od teba, od tvojich reakcii , od tvojho spravania v zivote, ci z toho daco bude alebo pojdeme za inou...
uplne daleko
7. laska - tam som sa este nedostal.
emocia chlapa:
1. uplakany je*o
2. uplakany je*o - ktory vsetko ale skryva
3. racionalne uvazujuci clovek - bez emocii, v niektorych situaciach vie prejavit city, ale necakaj zazraky
4. racionalne uvazujuci clovek - s normalnym emocnim stupnom, vie prejavit city
5. hard tough boy - zivot ho bije kazdy den, je absolutne odolny na vsetko
6. hard tough boy 2 - zivot ho zbil az tak, ze je z toho je*lina a absolutne z neho nejaky cit nedostanes, mozno na vianoce
hughito ja nesledujem tvoj konflikt s uplinkom a je mi to jedno... pokial ale mas chut sa o niecom co som napisal bavit, kludne napis konkretne...
samozrejme plati jedna zasasdna vec pokial cloveku dokazes "zahrat na spravne struny" tak sa vie spravat aj inak,
// este dodam toto vsetko plati iba vtedy ak si pre chlapa atraktivna niecim.. pokial niesi chlap mysli bud
1. vobec, ignoracia
2. co chce odo mna ta ....
2a. na to ako vyzeras v takych satockach, leginach, spodnom pradle atd atd...
neskor
3. myslia na to ci pod tym vonkajsim obalom nie si uplne tupa kraksna
4. myslia na to ci pod tym vonkajsim obalom nie si uplne tupa kraksna, ak si tak sa vrat k bodu 2
dalej
5. ak su zalubeni kratkodobe - dali by ti vsetko, nech si stastna, chcu byt stale s tebou, neviete sa od seba od lepit (max 2tyzdne) - myslia na teba
6. ak su zalubeni dlhodobe - zalezi od teba, od tvojich reakcii , od tvojho spravania v zivote, ci z toho daco bude alebo pojdeme za inou...
uplne daleko
7. laska - tam som sa este nedostal.
emocia chlapa:
1. uplakany je*o
2. uplakany je*o - ktory vsetko ale skryva
3. racionalne uvazujuci clovek - bez emocii, v niektorych situaciach vie prejavit city, ale necakaj zazraky
4. racionalne uvazujuci clovek - s normalnym emocnim stupnom, vie prejavit city
5. hard tough boy - zivot ho bije kazdy den, je absolutne odolny na vsetko
6. hard tough boy 2 - zivot ho zbil az tak, ze je z toho je*lina a absolutne z neho nejaky cit nedostanes, mozno na vianoce
hughito ja nesledujem tvoj konflikt s uplinkom a je mi to jedno... pokial ale mas chut sa o niecom co som napisal bavit, kludne napis konkretne...
samozrejme plati jedna zasasdna vec pokial cloveku dokazes "zahrat na spravne struny" tak sa vie spravat aj inak,
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
hughito - začínaš ísť dosť širokému spektru ľudí na fóre na nervy so svojím negativistickým, "len ja mám pravdovským", tupým prístupom. Odporúčam Ti vrele zvážiť si čo budeš ďalej písať. Respektíve by si si mal dať pár dní pauzu a prečistiť si hlavu. Niektoré Tvoje názory zvykli byť k veci, mali hlavu a pätu aj úroveň. Avšak teraz si ako zranené zviera, ktoré po každom len šteká, kúše a hryzie.hughito napísal:Zase? Každý výrok, že "chlapi myslia x" bude automaticky chybný, lebo to nebude pravda. Možno napísať iba, Chlap y myslí x. A samozrejme to platí aj pre ženy (to na ten prípad, ak by niekoho napadlo zakladať obdobnú tému).
-
ktozesomja
Medium Star
ja si myslim, ze je to hlupost takto generalizovat. Kazdy clovek je iny a je jedno ci je to muz alebo zena, proste kazdy je individualita. Samozrejme su iste podobne crty muzov, podobne spravanie viacerych muzov, ktore je pre nich typickejsie ako pre zeny, ale nikdy to neplati na vsetkych. Tak ako aj zeny. Mozme povedat, ze vela zien casto hovori slovicko "neviem", su nerozhodne, nevedia co chcu a podobne, ale ajtak to neplati na vsetky.
Forsaken, tvoja analýza a kategorizácia v štýle alá uplink mi príde dosť čudesná, ale ak si myslíš, že si týmto nejak vystihol realitu, tak v pohode.
Uplink, ja nie som zvedavý na tvoj balast a už vôbec nie na tvoje trápne vyhrážanie.
Uplink, ja nie som zvedavý na tvoj balast a už vôbec nie na tvoje trápne vyhrážanie.
chlap mysli -> ked nie je pekna, aspon nebude tupa
zena mysli -> ked nie je pekny, aspon je bohaty
chlap mysli -> je pekna, mudra, miluje ma -> mam vsetko co potrebujem
zena mysli -> je pekny, bohaty, miluje ma -> malo sa mi venuje, hrozne sa poti, ma j*blu matku, minule mi nekupil tu kabelku, ktora sa mi tak pacila aj napriek tomu, ze som mu povedala, ze ju nechcem, ale mohol mi ju kupit, 5. maja pred dvoma rokmi ma hrozne nastval, v pondelok si nevsnimol ze mam nove saty, v utorok vecer si myslel, ze mam nove spodne pradlo, aj ked ho mam uz 2 roky, vo stvrtok si nevsimol, ze mam novy lak na nechtoch, hoci kolega v praci si to vsimol...

zena mysli -> ked nie je pekny, aspon je bohaty
chlap mysli -> je pekna, mudra, miluje ma -> mam vsetko co potrebujem
zena mysli -> je pekny, bohaty, miluje ma -> malo sa mi venuje, hrozne sa poti, ma j*blu matku, minule mi nekupil tu kabelku, ktora sa mi tak pacila aj napriek tomu, ze som mu povedala, ze ju nechcem, ale mohol mi ju kupit, 5. maja pred dvoma rokmi ma hrozne nastval, v pondelok si nevsnimol ze mam nove saty, v utorok vecer si myslel, ze mam nove spodne pradlo, aj ked ho mam uz 2 roky, vo stvrtok si nevsimol, ze mam novy lak na nechtoch, hoci kolega v praci si to vsimol...
-
uplink
VIP
ktozesomja - máš pravdu, generalizovať je hlúposť. Ľuďom nejde len o to aby si za*ebali, cítili sa dobre, mali peniaze a moc a malo sa dobre pri tom "možno" aj ich blízke okolie. V podstate je to tak že skoro každému druhému človeku ide o dobro tých druhých. Preto žijeme v spoločnosti kde je rovnoprávnosť a vonkoncom sa nenachádza 99% financií u 1% populácie. Absolútne nehľaduje 85% populácie, tých ďalších 10% netrpí vôbec materiálnym nedostatkom a netrpí primitívnymi chorobami, ďalšie 4% sa nemajú priemerne až pod priemerne a to 1% populácie sa nemá ako prasa v žite a absolútne neprevyšuje ten zvyšok. Úplný súhlas, každý človek je iný, preto žijeme na tejto krásnej planéte Zem, kde si všetci rozumejú, nikto nikomu nič nezávidí, každý má každého rád, všade je dostatok všetkého a vôbec sa netrápime takými vecami ako je moderné otrokárstvo, vojny, civilizačné ochorenia a pod. Lebo každý človek je iný a absolútne sa na seba nepodobáme v tých bazálnych "potrebách" a "chtíčoch". Na každom rohu stretnem človeka s úplne iným cieľom. Skoro nikto nechce mať svoj vlastný byt, auto, či dom s bazénom. A už vonkoncom nikomu nejde o to mať čo najviac peňazí, to fakt len mizivej časti populácie, možno tak 100 ľuďom z celej planéty. A málokomu ide hlavne o sex, ľuďom ide o úplne iné a hlbšie veci ako je len sex a pudovosť. Wait...what? 
P.S.: Úplný súhlas, idem si sypať popoľ na hlavu, že som si dovolil generalizovať mužov a ženy. Spravil som strašnú chybu a ospravedlňujem sa tým všetkým tým ľuďom, ktorí majú tak rozlišné životné ciele. Ja som len slepý hlupák, ktorý túto jasnú pravdu a fakt nevidel. Je mi to fakt ľúto.
P.S.: Úplný súhlas, idem si sypať popoľ na hlavu, že som si dovolil generalizovať mužov a ženy. Spravil som strašnú chybu a ospravedlňujem sa tým všetkým tým ľuďom, ktorí majú tak rozlišné životné ciele. Ja som len slepý hlupák, ktorý túto jasnú pravdu a fakt nevidel. Je mi to fakt ľúto.
-
bashnator
Light Star
uplink nie nechce, mozno by si si mal uvedomit, ze ludia mozu mat aj ine ciely ako su tie materialisticke, pravdepodobne tieto ciele su pre teba prioritou a teda usudzujes, ze to bude priorita pre kazdeho co je trochu kratkozrake hodnotenie 
-
uplink
VIP
bashnator - som myslel že som to napísal dostatočne jasne. Výsledkom korózie je rozpad železa. Výsledkom podmývania základov domu, je jeho skorý pád. Príčinou výsledku katastrofálneho stavu našej rádoby pseudospoločnosti je človek. Keby bol človek, ako ste to nazvali "každý iný" v živote a to Ti garantujem, v živote by sme neboli v takých sr*čkách v akých sa momentálne tu všetci na tejto po*ranej hrude hliny a kamenia nachádzame. Vznikla by diverzita záujmov, rozkoly v spoločnosti, nikdy by sa nepodarilo jednotlivcom vybudovať také mašinérie a systémy, ktoré nás tu držia ako vo zveráku. Tým že je cieľ uniformný a teda ešte raz, sex, mať sa dobre, byť zdravý, a nemyslieť na druhých len na seba, sme tam kde sme. Keby len 30% svetovej populácie nemyslelo len na seba, ľudstvo by dnes vyzeralo úplne, ale úplne ináč. Volá sa to sociológia, politológia a v konečnom dôsledku fyzika. Akcia vyvoláva reakciu, vždy, neostane nič nepovšimnuté. Tak ako energia cirkuluje vesmírom do nekonečna a nevzniká a nezaniká, ale proste "je", tak je to aj s ľudskou rasou. Gro ľudí je egocentrických a egoistických do takej miery, že im je lautr jedno že zvyšok populácie trpí a ja som medzi nimi. Potom je mizivá časť tých, ktorí chcú spraviť rozdiel, ale nespravia, lebo ich je príliš málo. Málo vody les neuahasí a málo jedla zástup nenasýti. To je realita. Pár idealistov ju odmieta vidieť takú, aká je. Čiže ešte raz, väčšina žien je rovnakých a väčšina chlapov je rovnakých. Spájajú ich rovnaké ciele a záujmy. Väčšina ľudí je rovnakých - uniformných. Keby som nemal pravdu, neboli by sme tu kde sme, na pokraji absolútneho fyziologického, psychologického a morálneho kolapsu spoločnosti. Ešte treba nejaký argument?
Skúsim ešte jeden príklad, keby banda tupcov nechcela používať iPhony, nikdy by z Applu nebol moloch. Keby banda tupcov nechcela používať MS OS, nikdy by z MS nebol moloch. Keby banda tupcov nepoužívala Google výrobky, nikdy by z Googlu nebola najväčšia špionážna služba na svete. Áno, aj ja som jeden z tých tupcov, avšak realita je taká, že aj keby som nechcel byť, ďalšie kvantum tupcov ma strhne. To je realita.
Skúsim ešte jeden príklad, keby banda tupcov nechcela používať iPhony, nikdy by z Applu nebol moloch. Keby banda tupcov nechcela používať MS OS, nikdy by z MS nebol moloch. Keby banda tupcov nepoužívala Google výrobky, nikdy by z Googlu nebola najväčšia špionážna služba na svete. Áno, aj ja som jeden z tých tupcov, avšak realita je taká, že aj keby som nechcel byť, ďalšie kvantum tupcov ma strhne. To je realita.
-
ktozesomja
Medium Star
uplink - ja som nenapisal, ze nie su ludia, ktori maju podobne zaujmy, zaluby, ludia ktori chcu podobne veci, maju rovnake ciele a podobne. O tom rec vobec nebola. A taktiez som napisal, ze nehovorim, ze neexistuju nejaki podobni jednotlivci. Stale som toho nazoru, ze generalizovat VSETKYCH muzov alebo zeny dokopy je hlupost. Kazdy je rozdielny, aspon v niecom. Netvrdim, ze neexistuju ludia, ktori maju podobne zmyslanie. Ale urcite je hlupost mysliet si, ze to co plati napriklad na jedneho muza musi platit aj na hociktoreho ineho, preto je tato tema nezmysel.
A tie tvoje prispevky mi pridu ako keby si si myslel, ze si pozral vsetku mudrost sveta a vsetko vies najlepsie len ty, a len ty mas pravdu ... uvedom sa, to je len TVOJ NAZOR a hocikto moze mat ODLISNY NAZOR. Takze sa tu netvar ako keby bola pravda len to, co napises ty a nepresviedcaj inych o svojej pravde.
A tie tvoje prispevky mi pridu ako keby si si myslel, ze si pozral vsetku mudrost sveta a vsetko vies najlepsie len ty, a len ty mas pravdu ... uvedom sa, to je len TVOJ NAZOR a hocikto moze mat ODLISNY NAZOR. Takze sa tu netvar ako keby bola pravda len to, co napises ty a nepresviedcaj inych o svojej pravde.
ktozesomja - nemam pocit ze by dakoho presviecal...ono to ani nema zmysel
ked ma niekto ruzove okuliare tak by to bolo aj tak jak hrach na stenu hadzat
ked ma niekto ruzove okuliare tak by to bolo aj tak jak hrach na stenu hadzat
-
uplink
VIP
wladas - díky moc
ktozesomja - afaik, tak ja argumentujem fyzikou, matematikou, etc. zatiaľ čo ostatní argumentujú svojími dojmami, pocitmi, etc. Čiže to že 1+1 = 2 je tiež len môj názor? To že je na zemi tiažové zrýchlenie ~9,7xx m/s2 je tiež len môj názor?
Prepáč, avšak ja vychádzam z más a faktov. A masy mi vravia niečo iné ako Ty. Ich konanie vraví niečo iné, ako tvrdíš Ty. A písať o všetkých je hlúposť, je to irelevantné, písať o drvivej väčšine, to je to pravé orechové a to je to, čo ovplyvňuje skoro a úplne všetkých až na pár vyvolených.
To by sme mohli začať argumentovať že ženy nemajú periódu raz za mesiac, lebo je to tak, nie všetky ju majú. Avšak "hovorí sa" že ženy majú periódu raz za mesiac. Tak isto by sme mohli hovoriť že nie všetci ľudia majú tep od 55 bpm - 100 bpm, kĺudový, lebo to tak naozaj nie je, je pár tých čo ho majú iný, nižší, alebo vyšší, či už pre chorobu, ale kondičku. Avšak na chytanie za slová nik nie je zvedavý.
A globálne pravidlá platia či sa Ti páči a či nie. A správanie mužov a žien je v drvivej väčšine uniformné, vychádza z predispozície, či už genetickej, mentálnej, vedomostnej, psychickej, rodinnej, výchovnej, etc. ale je to proste tak, či sa Ti to páči, alebo nie. A ani keď sa postavíš na hlavu, tak z tých 7 miliárd ľudí [~3,7 mld žien a zvyšok muži], nebudú všetci "odlišní", práve naopak, drvivá väčšina bude mať tie isté ciele a tie isté potreby. Je pár výnimek, avšak tie štatisticky netvoria a nikdy tvoriť nebudú určujúci smer a "pravdu" [globálnu]. Ostanú na okraji knižky, alebo v poznámke pod čiarou.
Čiže naposledy, áno, muži sú v drvivej väčšine rovnakí [ak chceš veľmi podobní] a ženy sú v drvivej väčšine rovnaké [ak chceš tak veľmi podobné].
ktozesomja - afaik, tak ja argumentujem fyzikou, matematikou, etc. zatiaľ čo ostatní argumentujú svojími dojmami, pocitmi, etc. Čiže to že 1+1 = 2 je tiež len môj názor? To že je na zemi tiažové zrýchlenie ~9,7xx m/s2 je tiež len môj názor?
Prepáč, avšak ja vychádzam z más a faktov. A masy mi vravia niečo iné ako Ty. Ich konanie vraví niečo iné, ako tvrdíš Ty. A písať o všetkých je hlúposť, je to irelevantné, písať o drvivej väčšine, to je to pravé orechové a to je to, čo ovplyvňuje skoro a úplne všetkých až na pár vyvolených.
To by sme mohli začať argumentovať že ženy nemajú periódu raz za mesiac, lebo je to tak, nie všetky ju majú. Avšak "hovorí sa" že ženy majú periódu raz za mesiac. Tak isto by sme mohli hovoriť že nie všetci ľudia majú tep od 55 bpm - 100 bpm, kĺudový, lebo to tak naozaj nie je, je pár tých čo ho majú iný, nižší, alebo vyšší, či už pre chorobu, ale kondičku. Avšak na chytanie za slová nik nie je zvedavý.
A globálne pravidlá platia či sa Ti páči a či nie. A správanie mužov a žien je v drvivej väčšine uniformné, vychádza z predispozície, či už genetickej, mentálnej, vedomostnej, psychickej, rodinnej, výchovnej, etc. ale je to proste tak, či sa Ti to páči, alebo nie. A ani keď sa postavíš na hlavu, tak z tých 7 miliárd ľudí [~3,7 mld žien a zvyšok muži], nebudú všetci "odlišní", práve naopak, drvivá väčšina bude mať tie isté ciele a tie isté potreby. Je pár výnimek, avšak tie štatisticky netvoria a nikdy tvoriť nebudú určujúci smer a "pravdu" [globálnu]. Ostanú na okraji knižky, alebo v poznámke pod čiarou.
Čiže naposledy, áno, muži sú v drvivej väčšine rovnakí [ak chceš veľmi podobní] a ženy sú v drvivej väčšine rovnaké [ak chceš tak veľmi podobné].
-
TommyHot
Addict
Predstavujem vam uplinka, odbornika na fyziku, matematiku, psychologiu, sociologiu, genetiku, astronomiu, ezoteriku, no proste na vsetko.. a navyse pozna drvivu vacsinu ludi na planete... kazdopadne necakam, ze pochopis kde robis v argumentacii chybu, aj ked ti to v teme o cigosoch hugo pravidelne otrepava o hlavu...
A k teme, nevidim do mysle inych (narozdiel od niektorych dokonalych vznesenych jedincov), ale u mna je v medziludskych vztahoch racio na prvom mieste. Sice sa velmi rychlo necham strhnut emociami (pozitivnymi aj negativnymi), nastastie z toho este rychlejsie vytriezviem, co ma vsak za nasledok problemy pri udrziavani novo vytvorenych znamosti. Na druhej strane ma to dostava do pozicie, kedy mi je tazke emotivne ublizit, co prevysuje vsetky negativa.
A k teme, nevidim do mysle inych (narozdiel od niektorych dokonalych vznesenych jedincov), ale u mna je v medziludskych vztahoch racio na prvom mieste. Sice sa velmi rychlo necham strhnut emociami (pozitivnymi aj negativnymi), nastastie z toho este rychlejsie vytriezviem, co ma vsak za nasledok problemy pri udrziavani novo vytvorenych znamosti. Na druhej strane ma to dostava do pozicie, kedy mi je tazke emotivne ublizit, co prevysuje vsetky negativa.
Ak som niečo za tie roky zistil, tak to, že prejaviť city je ako sa verejne priznať, že som gay.
Prejaviť city kde? Ako? Na verejnosti, v súkromí? O čom píšeš?
-
uplink
VIP
TommyHot - srandu si zo mňa robiť vieš, to je pekné. Ale aby si ponúkol príspevok na podobnej úrovni ako ja, alebo niektorí z diskutujúcich, na to už mozgové závity nemáš, však? Je trochu zcestné ohovárať a robiť si srandu z druhých, keď Tvoje vlastné príspevky sú oproti tým, z ktorých si robíš srandu na úrovni ZŠ študenta, ktorý sa práve doučil posledné písmenko abecedy.
hughito - keď povieš ľuďom pravdu, čo cítiš, v 99% prípadov Ťa pokladajú za idiota, klamára, podivína, hlupáka, naivku, alebo somára. Čiže v podstate kdekoľvek. Si zober že ženy sú obvykle s "borcami", ktorí im nepovedia ani že ich majú radi a žena na to čaká celý deň, na druhej strane keď to žene povieš 2x za deň, obžerie sa toho a neváži si to. Tak čo teda?
hughito - keď povieš ľuďom pravdu, čo cítiš, v 99% prípadov Ťa pokladajú za idiota, klamára, podivína, hlupáka, naivku, alebo somára. Čiže v podstate kdekoľvek. Si zober že ženy sú obvykle s "borcami", ktorí im nepovedia ani že ich majú radi a žena na to čaká celý deň, na druhej strane keď to žene povieš 2x za deň, obžerie sa toho a neváži si to. Tak čo teda?
" Predstavujem vam uplinka, odbornika na fyziku, matematiku, psychologiu, sociologiu, genetiku, astronomiu, ezoteriku, no proste na vsetko.. "
niektore veci - aktualny stav sveta, jednoducho vidi bez filtru tak ako to je. aj ked luia nie ze chcu, skor je ludom umelo implantovane co by mali chciet. vid media atp.
.......
no a co sa tyka tej gender a to ze su v drvivej vecine velmi podobne az rovnake, na zaklade blaa blaa. co ti hovori jungova anima animus?
niektore veci - aktualny stav sveta, jednoducho vidi bez filtru tak ako to je. aj ked luia nie ze chcu, skor je ludom umelo implantovane co by mali chciet. vid media atp.
.......
no a co sa tyka tej gender a to ze su v drvivej vecine velmi podobne az rovnake, na zaklade blaa blaa. co ti hovori jungova anima animus?
-
uplink
VIP
ithory - je pekné že sa opieraš o Jungovu teóriu, ale na niečo vlastné si za celý život neprišla? Je smiešne ako sa oháňate termínmi a teóriou druhých ľudí, avšak Vy sami ju nie len že neviete do hĺbky pochopiť, ale ani prísť s niečím vlastným. Všimni si charakter mojich príspevkov. Citujem len veľmi zriedka a píšem v drvivej väčšine prípadov veci, na ktoré som prišiel vlastným poznaním, alebo empíriou keď chceš. Necitujem z knižiek a neobháňam sa cudzími termínmi. To len na margo faktu. Cudzie termíny používam len pre priblíženie sa "takzvaným" študovaným ľuďom, ktorí na SŠ/VŠ len nasali kopec cudzích informácií a z nich si utvorili v ich domení tie "vlastné". Avšak Bohu žiaľ, po tejto štúdii už nie sú ich vlastné, ale sú cudzie.
Ja žijem najmä a hlavne z vl. empírie, je síce lokálna a jej záber je úzky, avšak v mnohých prípadoch paradoxne zasahuje hrubú realitu viac, ako teórie mnohých "významných" [pre hlupákov, ktorí nevedia rozmýšľať za seba] filozofov, politológov, psychológov a iných "odborníkov"...
Je pekné nájisť sa v teórii druhého človeka, ktorý bol presne taký istý ako Ty, mal hlavu, dve roky, dve nohy, jedol, spal, cítil, smútil, etc. Avšak skutočný pokrok je vtedy, keď nasaješ cudzie informácie a utvoríš si tie vlastné. A to nie zo skúsenosti druhých ľudí, ale zo skúsenosti vlastých. Praktická aplikácia poznania zo svojej dosiahnutej empírie/skúseností do svojej teórie a zároveň aj bezprostrednej praxe života.
Ja žijem najmä a hlavne z vl. empírie, je síce lokálna a jej záber je úzky, avšak v mnohých prípadoch paradoxne zasahuje hrubú realitu viac, ako teórie mnohých "významných" [pre hlupákov, ktorí nevedia rozmýšľať za seba] filozofov, politológov, psychológov a iných "odborníkov"...
Je pekné nájisť sa v teórii druhého človeka, ktorý bol presne taký istý ako Ty, mal hlavu, dve roky, dve nohy, jedol, spal, cítil, smútil, etc. Avšak skutočný pokrok je vtedy, keď nasaješ cudzie informácie a utvoríš si tie vlastné. A to nie zo skúsenosti druhých ľudí, ale zo skúsenosti vlastých. Praktická aplikácia poznania zo svojej dosiahnutej empírie/skúseností do svojej teórie a zároveň aj bezprostrednej praxe života.
-
TommyHot
Addict
Prepac, ok ponuknem prispevok na podobnej urovni ako ty. Zeny su p*ce a muzi su k*koti. Lepsi stereotyp tykajuci sa drvivej vacsiny uz neviem ponuknut. Teraz sa vrat naspat na zem a precitaj si tie nezmysly, ktore si tu napisal. Ak by si nahodou nevedel na co narazam, tak skusim po lopate. Ty nepoznas drvivu vacsinu, dokonca nepoznas ani 1% populacie a preto su tvoje generalizacie absolutne scestne, nech su medzi tvojimi kamaratmi, alebo v tvojom okoli akokolvek pravdive.uplink napísal:TommyHot - srandu si zo mňa robiť vieš, to je pekné. Ale aby si ponúkol príspevok na podobnej úrovni ako ja
Nie je v mojom zaujme si robit z kohokolvek srandu, ale tvaris sa ako dedko vsevedko a pri tom nie si o nic lepsi ako hughito na ktoreho tu v poslednej dobe neustale utocis. Jediny rozdiel medzi vami je ten, ze ty si tu v pozicii autority a hughito je tu so svojim nestadovitym nazorom sam a tak je pohodlnejsie si kopnut do neho ako do teba.