Ako chlapi myslia | racio u chlapov | emócie u chlapov

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
xttyx
Zablokovaný
Zablokovaný

Re: Ako chlapi myslia | racio u chlapov | emócie u chlapov

Príspevok od používateľa xttyx »

ja som bola uplinkom zablokovana (ITHORY) za spamovanie. resp, len preto ze som sa ohradila na dotycneho spam smerom k mojej osobe, kde sa vyjadruje k mojmu vzdelaniu, mentalnej sposobilosti a atp. co dodat? to tu admin fakt nema inych uzivatelov ktori by mohli robit moderatora?? ze tu ako moderator musi posobit hystericka osobnost, ktora si myli verejne forum- verejnu diskusiu s vysostne svojim teritoriom ??
MichalkoOo
Zablokovaný
Zablokovaný
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa MichalkoOo »

uplink napísal:Hej mal, pomáhal som pri vývoji aplikácii na Tegru špeciálne, do Nvidia Shopu či Tegra Shopu či ako sa to volá. Textúry do hier, optimalizácia, texture mapping a pod. A na Exynos sme robili tiež takéto srandy. Ale tak to je to isté ako keby si vyvíjal grafiku pre PC hry špeciálne na nvidie, či amd karty a potom by Ti niekto povedal že si vyvýjal "pre nvidiu" či "amd". Vyvíjal som na tú platformu, áno, pomáhal mapovať, optimalizovať, áno. Vývoj pre samotnú nvidiu a ich Tegra projekt, či Samsung a ich Exynos projekt - nie, keby že áno, nepísal by som si tu s Vami na fóre, ale bol niekde na permanentnej dovolenke a užíval si život. Bicykloval sa, balil baby na prachy a pod.
Posledná vec čo tu napíšem.. Je mi jasné že nevyvíjaš tegru a exynos. Btw ja som myslel že ty baby nechceš? :?:
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

xttyx - bola si zablokovaná pre príspevok s obsahom, citujem: "r. 13;00". Ktorý som vymazal a následne si ho opäť postla. Je to spam, máš 24 hodinovú basu a teraz duplicitný účet, ktorý Ti taktiež zruším. Skľudni hormón, nespammuj, nauč sa vyjadrovať ako človek, klásť otázky na úrovni a všetko bude okay.

ithory - perma ban za tretí účet z tej istej iPčky [účet ctt], aj keď si písala že je z iPčky Tvojho "kamaráta" a dobre sa na tom bavíte :/ fakt nerozumiem obmedzenosti niektorých ľudí, najmä žien teda.
ktozesomja
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa ktozesomja »

uplink napísal:ktozesomja - Ty si tie moje príspevky ani neprečítal, tak načo reaguješ? Keby si mal aspoň strednú školu, pochopil by si obraznú podobnosť princípov zo sveta biológie a fyziky. ...
Áno pán všemohúci jasnovidec, ty vieš lepšie ako ja, či som tie tvoje príspevky čítal alebo nie. A predstav si, že mám aj vysokú školu, nie len strednú a pochopil som čo píšeš, no sú to také žvásty, že aj keby som ich neprečítal o nič by som nebol ukrátený.
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

ktozesomja - keby si bol taký inteligentný a rozhľadený, ako tu prezentuješ, nikdy by si nebol v týchto sr*čkách. http://www.hojko.com/chce-sa-ku-mne-vratit-t180307.html

že áno. Človek ktorý rieši také problémy, nemá skoro žiadny potenciál na to, aby si dokázal byť nad vecou, chápať obrazné príklady a prepojenie medzi prírodou, zvieratami a človekom. To je jednoduchá matematika.
bashnator
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bashnator »

uplink typicky prototyp slovenskeho vsade bol vsetko videl a dokonca vie aj citat myslienky, podme sa ohanat, kto ma vysoku kto ma len strednu a kto nedaj boze nema ani skolu!! typicky prejav neukojeneho ega, na zaciatku si napisal nieco niekomu o negativizme a pritom, ked si precitas vlastne prispevky zistis, ze sam sa prezentujes a vidis vacsinu veci negativne :)

Rovnako uprimne pisem, ze s tebou nezdielam ziadne utopisticike sny s drahym autom, bazenom a dalsie "americke" sny.
Je az usmevne pozerat ako sa snazis mat za kazdu cenu pravdu, oznacujes svoje vyroky za fakty miestami mi to pripomina fanaticky nabozenske sekty, ktore tiez nieco hlasaju a ked individuum nesuhlasi zacne pouzivat vsetky mozne opatrenia sluziace na manipulaciu druhych a presvedceni ich o svojej pravde a to zablokovanie prispevku je taka ceresnicka, vidno, ze niekoho to tu dost nastartovalo, nech zije sloboda prejavu!
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

A niečo ku téme?
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

Diskusia s uplinkom je dosť nepríjemná a človek stráca chuť vyjadriť svoj názor s obavou že ho uplink hneď doje*** jak malé decko militantným tónom. Nechcem spochybňovať diktátorskú autoritu vedenia hojka, ale je ešte správne aby takto zaujatá osobnosť zastávala funkciu moderátora ? :?
Tešil som sa že topic bude pohodová diskusia a človek sa pri ňom aspoň trochu zabaví ako na dávnejších témach (ženské frázy, prvykrat ? a pod. pametné topicy), ale toto sa už číta obtiažne a s nechuťou. :(
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Andi_Cibula - to je tak keď sa do diskusie s rozhľadeným človekom pustí obmedzený tupec, vzniká konflikt. Bohu žiaľ, vždy to tak bolo a vždy to tak bude. Človek si myslí preto, že má naštudovanú históriu, alebo nejakú filozofiu, že je poloboh a môže argumentovať umelými vedomosťami bez ohľadu na to, či má pravdu, alebo nie. Keby si si pozorne prečítal moje príspevky, pochopil by si že v nich vyjadrujem princípy na ktorých funguje tento svet. To že nie sú moc vábne, s tým ja nič nenarobím. Je to to isté ako vláda tých bohatých, moc tých silných a pod. Nič s tým nenarobíš. A ja len argumentujem mojími skúsenosťami a vedomosťami. To že sú Tebe nepríjemné, s tým ja nič nenarobím. Mne je nepríjemné platiť tak vysoké dane, odvody, sociálku a zdravotku a čo s tým narobím? Nič, avšak na fakt, že žijem zaťažený neuveriteľnými pálkami to nič nezmení. To isté sú aj moje príspevky. Načo písať niečo obrazne, keď môžeš zasiahnuť priamo do čierneho. A prvé a nie posledné, všimni si že útočiť vždy začína druhá strana, to že oni do mňa strelia prakom a ich zbombardujem atómovými bombami, to je druhá strana mince, avšak na fakte že agresor je obvykle druhá strana to nič nemení.
ktozesomja
Medium Star
Medium Star

agresor je zvyčajne druhá strana pretože tu polovici ľudí lezieš na nervy tými tvojimi príspevkami kde sa tváriš presne ako napísal bashnator, ako človek, ktorý všade bol, všetko vie. No nie každý je taký zbabelý ako píše Andi_Cibula, že sa bojí ozvať, že ho pán všemohúci uplink dodrbe.

Netvrdil som nikde, že som taký inteligentný a rozhľadený, to si napísal ty. Ja som len napísal, že mám vysokú školu, pretože si na mňa začal útočiť dosiahnutým vzdelaním. A to, že vyťahuješ na mňa tému z minulosti je úbohé pretože absolútne nijak to nesúvisí s touto témou, takže tu len zbytočne spamuješ a ideš od témy.

Človek tu vyjadruje svoj názor, uvedom si to. Tvojou úlohou tu nie je presviedčať iných, že majú zlý názor, a že ten tvoj je svätou pravdou. Hocikto tu môže vyjadriť svoj názor a ty hneď doňho rýpeš, že nemá pravdu, že je to tak ako ty povieš, pretože oni tomu nerozumejú, nechápu a sú nato málo inteligentní, sprostí a podobne. Načo je to dobré ?
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Pretože keď na moj post zareaguje človek tým že tldr alebo dlhý balast a nič viac, tak viac ako menej inteligentný o ňom tvrdiť ani nemôžem, preto.
ktozesomja
Medium Star
Medium Star

Jasné, pretože keď v tej odpovedi niekto tvrdí niečo iné ako ty, tak to je len balast a neprečítal si tvoj príspevok celý, pretože ak by to urobil, tak by mohol jedine s ním súhlasiť a nemôže si dovoliť ti oponovať. Amen
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Ale on napísal na môj príspevok že je balast. Ani nevieš prečítať čo píšem správne a spisovne. Darmo no, načo potom chceš diskutovať?
ktozesomja
Medium Star
Medium Star

Áno prečítal som si to správne. Ale keby si si všimol, len som použil to isté slovo v inej vete. Ale nechajme to tak, nemá to význam, zbytočný spam.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

myslim, ze otazka ako muzi zmyslaju tu bola nazorne zodpovedana na troch stranach. Sme je***, ale kazdy svojim originalnym sposobom. Zeny, drzte sa od nas dalej.
Zamknuté